Sağlık Bu ilaci kullanan var mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bu kabizlik ilacini kullanan var mi? Eczaci en iyisi bu oldugunun soyledi kullanipta memnun olan var mi? Ne zaman etki etmeye basliyor? Bu ilaci kullanan var mi? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Markeloffff Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 42% +1 yıl doğal tıp a başvur ilaclar bagirsaklari boar 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Onlari denedim ise yaramadi Yorumla Markeloffff +1 yıl ne denedin mesela Yorumla Soran +1 yıl bir cay denemistim Yorumla Markeloffff +1 yıl aç karnına sabah 5 6 tane kuru kayısı, kefir iciceksin eczanelerde satılan prebiyotik tozlar bagirsaklarda bisey birakmazaksamlari aç karnına 7 8 tane ekşi erikbunlarda olmazsa 100 ml zeytinyağ kafaya dikceksin en kral kabızım diyen gelsin Yorumla Soran +1 yıl Tamam tesekkkur ederim deneyecegim Yorumla
Defneİlhanli Takip Et Xper 3 Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl kullanmadım üzgünüm;( 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ederim Yorumla
ÜNSALCEM Takip Et Yoda Yaş: 63 , eic 46% +1 yıl Kullan kabızlık için çok iyi bir ilaç 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Peki ne zaman etki etmeye baslar? Yorumla ÜNSALCEM +1 yıl Vücüdün aktivasyonuna bağlı kullanma kılavuzunu oku Yorumla Soran +1 yıl Okudum 7- 8 saat yaziyordu eczaci da 30 dakika dedi o yuzden aklim karisti Yorumla ÜNSALCEM +1 yıl 7-8 saat vücudun azami durumu eczacı biraz abartmış ilacı aldığında ya dışarı çıkma ya da AVM de ol Yorumla Soran +1 yıl Bu tur ilaclar ictigimde disari cikmamaya calisiyorum Yorumla
En İyi Cevaplar