Çağımızın hastalığı kendini çok önemli zannetmek :)
ilacı nedır?
ks ahalisi bir deyıverinnnn gari?
ilacı nedır?
ks ahalisi bir deyıverinnnn gari?
Kendini çok önemli zannetmek bir hastalık değil bir çok kişinin başaramadığı bir olgudur. Sen kendini önemli görmek ile kibirli olmayı birbirine karıştırmışsın.Kendini önemli görmeyenlerin yolu belli intihar, psikolojik bozukluk, hayattan soğuma, travmalar, hayatını zehir etme ve baskasının da isteyerek veya istemeyerek bilerek veya bilmeyerek zehir etme , kendisine zarar verme vb... Yani hayatta kendini önemli görmek , hissetmek , bilmek çok önemli ve öylede olmalı frank caprua şahane hayatı bir izle istersen bir kişinin bile hayata ne kadar etkisi var yani o kişi önemli.Şimdi senin yazmak isteyipde karıştırdığından dolayı yazamadığın olaya gelelim kibir.. Kibir insanın her konuda bilmişlik taslamalı herşeyi ben bilirim ben yaparım herkes bende aşağıda ben en yukarıdayım herkesden her anlamda üstünüm gibi olguların bütünüdür.Bu bir hastalık değil karakterislik özelliğidir. Oda ailede poh pohlayarak büyütme , çevresinden fazla övgü alma , etrafında sırf güzel/yakışıklı diye kendisini öven kendisinin peşinde koşanlar oldugu için herkesi de öyle görürler genelde o yüzden kibir duygusu kabarır kabarır ve insan olmakdan adeta çıkar.Gerek dinen gerekse karakteristlik olarak gerekse insanların görüşü olarak böyle kişiler sevilmez tasvip edilmez.Fakat dediğim gibi elde etme amacı güdenler elde edene kadar yaparlar genelde yani aslında öyleleri zavallıdan başka birşey değildir.İlacı da belli bu durumu fark edip bu durumdan kurtulmak normale dönmek ve bulunmaz hint kumaşı olmaktan ve herşeyi ben yaptım edalarından vazgeçmesi.Alternatif yöntem birinin bunu ona göstermesi öğretmesidir.Yazı %100 bana aittir umarım faydalı olmuşumdur.
Guzel
snickers ikram edip çıkıveriyorum işin içinde 1 liraya sönen balonun fısıldamasını dinlemek paha biçilemez asdytasthdyf
Şu tükürdüğümün ülkesinde bir ' ben mi kendimi ahmak hissediyorum.
Belki de bana benim gibi ahmak lazım.
Cevap
14Cevap
BU HASTALIĞIN CARESI YOK
CANIM YA
BURNUN SÜRTÜLMESİ LAZM
Bu soruda secmısım baska soruya cevap ver :D
Iyı geceler
Kendini çok önemli zannetmek mi?
Bunu biraz açarmısın diycem ama sanırım uğraşamayacaksın :D
Ya böylesıne soruyorum gırme o kadar yuzeysel gec bı kere de
Ney
Mezarlıklar kendilerini vazgeçilmez zanneden insanlarla doludur...
Zaten insanlar ya egoist ve küstah oluyor, ya da aşağılık kompleksli..Ortası zor bulunuyor.
yakin bir hastanenin aciline git, biraz etrafı seyret.
bir temiz dayak yiyecen bak nası düzeliyon..watch the Fight Club
ilaci kolay cokta FiFi diyip gececeksin sallamayacaksin o tipleri..
aynen katılıyorum.özelliklede kızlar..kendini çok beğenmiş oluyorlar..
bende cok onemlıyım kendım ıcın bır hastalık degıl bu
Herkes önemlidir zaten.
kibire dusmekten allah sıgınırım
diğer bir hastalığı egoistlik..
ilacı keşke olsa.
Öyle mi? Nerde okudun?
İlacı olsa da kullanmazlar
herkes önemlidir zaten
herkes kendince önemlidir.
Toplaşın genşler size oraletli nasihatlarım var
herkeste var malesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?