Kasindirmamasi icin ne surmeli?
Bilen varsa soyleyebilir mi?
Kasindirmamasi icin ne surmeli?
Yara, yanık, çizik, kesik gibi şeyleri kantaron yağı geçirir. Bir de madecassol ilacı olabilir. Ama doğal olanı kullan daha çok derim.
Sivilce vb. şeyler için doğal sabun kullan, cildine uygun bir nemlendirici yağ ile bakım yap. Ya da lavanta, gül suyu olabilir. Bunların hepsi doğal olacak. Her yerden alınmaz.
yaraya ve derinliğine bağlı benimde geçmeyen sinir bozucu yara izlerim var bir krem vardı gidince bakayım o etkili diye biliyorum yara izlerine deri zaten 28 günde bir kendini yeniler bazı yaralarım küçüldü ama zamanla tabi derin olanlar öyle oldu en azından
hücreler yenilendikçe yaralar kapanır. ama keskin nesnelerin bıraktığı yaralarda iz kalır. onun dışında geçer. herhangi bir rahatsızlığın yok ise. şeker gibi. sorun olmaz zamana ihtiyacı var
Kanka sivilce yeri gecebilir ama yara izi çok uzun zaman sonra geçiyor
Kankam uzun zaman alıcak o evet
Bende yok bocek yemez beni kanka annemi cok yerler kani 0 grubu ya 0 gruplarina cok gelirmis
Ah kanki ah şansli oldugum konular var şanssız oldugum
Cevap
2Cevap
Doktora gidebilirsin ama dogal istiyorsan limon surebilirsin duzenli her gun ama gece sabah uyanir uyanmaz iyice yika karbonatla limon da olabilir karistirip beklet yika bu da gece olur ancak
Ben kaza yapmistim yuzumde leke kaldi dudam falan yirtildi yzum de yirtildi iyice iyilestikten sonra surekli limon surdum uzun sure kullanman gerek gecsin diye
Kolonya ayni etkiyi yapmaz en son dusunecegin yontem lazer olsun ilk basta dogsl yolları dene
Yuzum gecti evet lazer yaoacagin yer nesen lekeli ve neresi
Çok fazla şansınız yok aslında. Yara izleri estetik operasyonla ancak düzeltilebilen şeyler.
Normalde kendi iyileşir, uzun zamandır geçmiyor ise (bikaç yıl) onlara alışsanız iyi olur.
Hep bir bela geliyor başına 2dk dur usluca 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar