Önümüzdeki bir kaç (Cumartesi-Pazartesi) gün içinde apandisit ameliyatı olacağım. Ama grip için bile hastaneye gitsek elbet bir tedirginlik hakim oluyor. Sanırım kendimi birazcık rahatlatmam gerekiyor. Olumsuz yorumlara kapalıyım :) Herkese sağlıklı günler :)
Apandisit ameliyatı olan var mı, varsa ne gibi durumlarla karşılaştınız?
Sonrasında biraz ağrın olabilir orası Allah’ın emri zaten biyerini çarpsan o bile ağrıyor kolay küçük bir ameliyat komplike değil millet uydurur yalan yanlış Aslı yoktur inanma şakın annemi ameliyat ettirmiştik bel fıtığı için yandaki hsata dedi ki 3 kere ameliyat oldum kadın sürekli inliyor annem korktu daha ameliyat olmadan gittim dosyasına baktım kadında MS bel fıtığı ve eşlik eden bir hastalık daha var millet sıkıyor doktor bilmiyormuş gibi adam en az 10 sene okuyır takma şakın ilk olan sen değilsin çok memnun olan bissürğ insan var sonuçta
Çok geçmiş olsun öncelikle. Tedirgin olunacak, strese girecek hiç bir durum yok. Çıktığında illa ki biraz ağrın olacak ancak onu da ağrı kesicilerle hafifleteceklerdir. Umarım çabucak iyileşirsin.
Apendoktomi riski en dusuk operasyonlardir sag batina 7 ya da 8 cm ebatinda kesi acilir ancak patlamis bir apandist ise acilan kesi icine girisimsel cerrahi ile diren takilabilir (bu herkeste olmaz)
Geçmiş olsun önlem tedbir almak iyidir apandisin iltihaplanma durumu sanırım.. Ummadiginiz bir andada yakalayabilirdi berbat bir ağrısı olduğunu duydum.. Allah şifa versin şimdiden geçmiş olsun..
En İyi Cevaplar