Kola yoluyla aldığımız fare kanı ya da parçalarını sağlıklı buluyor musunuz? Kütahyada yaşayan biriyim ve Tavşanlıda alınan bir kolada görülen fare sonucu bunun ne kadar iğrenç olduğunu geçtim acaba sağlıklı mı diye düşünmeye başladım. Böcek neyse de fare de biraz fazla değil mi?
Kolaya neden bu kadar takıldın bilmiyorum ama buda hikaye :) Hadi kapaktan girdi onu başardı dolum makinesinden nasıl geçti? :) Kolanın zararı faresi böceği değil şeker oranı ve asitli bir içecek olmasıdır.
Kola içmiyorum ama bunun gerçekliğine de inanmıyorum. Coco cola gibi ünlü bir marka, böyle bir fiyasko yapmış olamaz. Bunun bir sürü evresi var. Çok absürd.
Kolanın yapıldığı bitki farelerin böceklerin çok sevdiği bir bitli ve toprak altında yetişiyor, toplanırken bütün canlılar karışıyor. Bu çok normal. Bütün ürünler de bu böyle. Komşum bir dönem dadenel de çalışıyordu, şalca da, makinelere yılan çıyan, böcek ne varsa giriyor dometeslerle beraber diye anlatırdı hep. Bu işlerin reconu böyle. Ama diri bir fare bu şekilde şişelenmiş olunamaz.
insanlar çıkarları için yaşıyorlar. Gidin marketlere, fabrikalara tarihi geçen ve ya açılan ürünleri geri iade aldıklarında ne yaptıklarını sorun, marketlerde neden bazı ürünlerin son kullanma tarihinin olmadığını sorun, kasapların kıyma makinasını nasıl temizlediğini sorun ve buraya yazamayacağım daha nicesi.
Kolanın doldurulduğu makinelere bunlar yasklaşamaz her şey otomatik işliyor gözetleniyor bir dolu işçi çalışıyor halkın sağlığıyla oynamazlar çocukluğumdan beri kola gazoz içerim hiç de böyle bir şey olmadı. Kolacı arkadaşlar var tanıdığım firma çalışanı yetkilisi vs. bunlar yalan dolan şeyler milleti yanıltmak soğutmak için.
Rakip firmaların birbirlerinin ayağını kaydırmak için sık kullandıkları bir taktik bu. Sosyal medya karalama kampanyası. Kapağın açılıp içine atıldıktan sonra kapatılmadıgını bilemeyiz.
En İyi Cevaplar