Deliren biran akli dengesini kybeden veya kısmı felç geçiren biri engelli sayılabilir mi?
Engelli raporu alabilir mi?
Engelli raporu alabilir mi?
Aynen 100 de 70 rapor alır 2000 ,2500 tl maaşa bağlanır
Hangisinde yüz felcindemi
Yüz felcinde de , Akli dengeyi kaybeden dede
Heyete girer heyet görür ne derece hasar
Geçici yüz felciyse ve beyine zarar verdiyse
O zaman duzelene kadar verir maaşı
Beyin toparlamazsa kendini ömür boyu verir artı olarak ulaşım vs birçok şey ücretsiz olur
Benim arkadaşım var sapa sağlam sayılır sadece kişilik bozukluğu tanısı kondu calisamiyo işte felan istemiyo çalışmayı 100 de 50 rapor verildi ömür boyu ayda 1400 maaş aliyo
Benim sorunum sanırım noron ve sınır ağı ile ilgili aşırı derece de baş ağrıları ve dönmeleri var yüz felcinxdn sonra oldu ve işin tuhafi yüzüm çok güzel olduğu halde biran da kendimi canavar hissettim ve tornovida saplayip intihar etmeye kalkistim. .. Buyulenip cinlendim işin gerçeği 😢
Sizde de kişilik bozukluğu başlamış hanım efendi
Kurtuluşum yok mu yani benim
Arkadaşım da intihar etmeye kalkıştı çok kez polisler bir kere köprüden atlarken ayaklarından yakaladı. Var tek çözüm heyete girip rapor alman rahat edersin emin ol
Arkadaşının Şu an durumu nasıl? Cinler benimle oyun oynuyordu resmen kandırarak yoksa kim Göz göre göre mezara girmek isterki
Onla da oynuyodu toparlandı biraz intiharı felan unuttu öncekine göre
İlaç tedavisi mi gördü yoksa ilim tedavisi mi? Cinler zaten bir insana yapıstimi herseyi yaptırır o insanın elinde olan bir şey değil malesef ki
Aynen öyle bende biliyom evet
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar