Devlet hastaneleri neden hemen bitirdi.
Yoksa sizinkilerde mi 1 gun sürdü ?
İlk günler ağrın olur. Bende de aynı sorun vardı ilk dişimde hemen geçti ikinci dişim iltihaplandı gece uyku uyuyamadım
Yaa emin misin canm bayram giriyor araya bakmazlarsa bide
Hap iciyorm surekli
Normal dururken agri yok amaa yanlislikla dilim. Bile üzrine gelse bagiriyorm gecmiyor.:(((
Bayramda bakmayabilirler. İlk dişim iki üç gün ağırmıştı. İkincisi cidden çok ağrıyordu gülemiyordum bile. Aç karnına ağrı kesici içtim e yemek yiyemiyorum ağrıdan.. O aç karnına ağrı kesici midemi alt üst etti mideme ağrılar girdi baş ağrısı beraberinde geldi. Lanet bişey. Allah yardımcın olsun
Saol tatlm bekliym bakalm gecmezse yarnda ctesi ya da pazar acile gdermm bide benm kanal tedavi 1 saat sürdü oldu bitti normal mi. bu
Benim o kadar bile sürmedi
Bugun 6. günüm agri zor gecti :(
Ay canım çok geçmiş olsun
Diş ağrısıda ölüm ölümm
Vallahi 3 haftadır öldüm oldum dirildm artik haplarda fayda etmiyor. 2 tane de 20 lik disim var onlarda ameliyatla alıncakmis :((
Saol canmmm
Hayır dişinin dolgusunu fazla bırakmış git torpulettir bende de olmuştu
Beni dinle sen gecmez o git torpulettir aynısı oldu anında torpuledi gecti
Tatlm bayagi torpuledi amaa :(
Hatta yüksek gbi dedim tekrar az daha torpuledi bence bole iyi bayagi torpuledk dedi
Ama yok boyle bir agri ici iltihapli değil
Acaba sinirlermi. olmedi anlamadmki bayram geliyor bide :(
Sinirlerin olmeme gibi biseyi yok
Tam alamamış kanalı
1 saat ugrasti kanala inemiyorm cok zor bir dis dedi sora indimm indm bisey kalmadi dedi ve 1 saat icinde hemen dolgusunu yaptı.. bende anlamadm 🙄🙄 simdi ne yapsam bilemedim
Agri kesici icmeye devammi etsemm
Antibiyotik mi içsem
Ağrı kesici iç bana sorarsan
Cevap
2Cevap
1 güne kalmaz bir şeyin
Ayy insallah araya bayram giriyor bide üzerine basamiyorm disin yaa delircemm :(( acaba sinirler mi ölmedi yoksa bu agri normal mi bilemedimm
Normal tabiki bir kaç gün ağrır zorlamasanaa
Normal brn de yaptırdım
Bugun 6. günü agri bayagi azaldı Şu an
Bastırınca ağrımıyor ama ilk 3 gün fenaydi
Normal agrir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar