Ya anlamıyorum. Nasılım katagorisini engelliyorum. Tiktok videosu gibi hep karşıma çıkıyorsunuz. Ben bıktım sizden siz bıkmadınız mı? 😂 Biri ayağındaki kokmuş pis çorabını paylaşır. Biri gtnü başını paylaşır teşhir eder kendini. Anlamıyorum niye böylesiniz? Dişiliğimi kullanayım derken kişiliğinden olmuşsun. :/ #bugündeutandık
yav hakikaten şaşırıyorum bazen... 1. si arkadaşlarında dediği gibi muhtemelen bir şey ısırmış malum havalar ısındı artık... 2. si kiii burda gerçekten gülüyorum erkekler hem dolgun gögüs istediklerini söyler hemde gördüklerinde saçma sapan yorum yapar ben bunlara kibarca önünü görememiş abaza diyorum... sana da
Değerli arkadaşım geçmiş olsun hekim olarak önerim dermatolojiye görünmeniz yüzde 99 ihtimal basit bir ısırık olsada Sinek veya böceğin kanı inceltmek için saldığı tükürüğün bazen farklı reaksiyonlara sebep olduğunu görmekteyiz. Buz ile ovalayıp 2 gün bekleyebilir gerileme olmaz ise hekime başvurabilirsiniz. Esen kalın
görselsiz ciddi sorulara bu şekilde cıvıtanlar bu görseli affetmez biraz rahatsız edici olabilirler. amacın teşhir bile olsa onda bile rahatsız edici olabiliyorlar... amacın gerçekten teşhir değilde safiyane paylaşmışsan sen düşün...
En İyi Cevaplar