21 yaşında göğüs büyümesi

21 yaşındayım. Göğüslerim 1 sene önceye kadar 75 beden sütyeni doldurmazken, şimdi 80 beden çok dar, 85 ise çok hafiften bol geliyor; yani 85 bedende aşırı bir potluk yok 1 parmak kadar hafif bolluk var. Kilo almadım, tam tersine bu aralar kilo vermekteyim. Gögüslerim uzunluğuna değil enliliğine yani yuvarlak büyüyor. İlk reglimi 14 yaşında, diğer yaşıtlarımdan 3 sene geç oldum. Kansızlık, troit bezlerinin az çalışması, guatır, eklem romatizması, sinüzit, 3 bel fıtığı başlangıcı ve bel fıtığının olduğu yerde kireçlenme, akciğer, vs hastalıklarım var. Minyonum yani tanımayanlar en fazla 18 diyor. Merak ettiğim şudur ki 21 yaşında durup dururken, böyle bir gögüs büyümesi normalmidir? Aklıma geç ergenlik geldi ama internette baktığımda geç ergenlik bayanlarda nadir görülür ve regl olur yazıyor. Bazı yerlerde bayanlarda 30 yaşına kadar gögüs büyümesi normal, östrojen hormonu içeren besinlerin tüketilmesi vs büyüme yapabilir diyor. Ama bilemedim, çünkü düzenli bir beslenme alışkanlığım yok; beslenmem hazır gıdalara dayalı. Göğüs büyümesinin sebebi ne olabilir? Sizce normal bir şey mi 21 yaşında göğüs büyümesi? Birde aklıma şu geldi ki, göğüslerim büyüyor ise boyumda da uzama olur mu acaba?
21 yaşında göğüs büyümesi