RDM'DEN 2 KEZ HAVA DEĞİŞİMİ ALDIM SONUÇ NE OLUR?

1994 İzmir doğumlu, ali oğlu, ulş. Er. İsmail seyrek 3'üncü ulaştırma yönetim merkez komutanlığı 04.03.2019 tarih ve 428 sayılı sevki ile ayaktan sağlık kuruluna çıkarılmıştır. Bilinen 1. sağlık kurulu işlemidir.
Yakınması: sıkıntı, sinir, alevi sorunlar, uyum sorunu.
Ruhsal muayene: ayakta yaşında ve görünümünde, özbakımı normal, çevresine ilgi azalmış, iştah azalmış, bilinç açık, dikkat normal, bellek normal, algı tabi, yönelim tam, zekâ klinik açıdan yeterli, öznel-nesnel yargılama tam, fikir akış hızı normal olup amacına varıyor, düşünce içeriğinde ailevi sorunları ve birliğine uyum sağlayamama üzerine yoğunlaşma mevcut aktif susidal homisidal düşünce saptanmadı, içgörü tam, duygulanım sıkıntılı, davranışları (gözleme göre) psikomotor aktivitesi huzursuz, sosyal ve meslekiişlevsellik azalmış olarak değerlendirildi.
Hastanın öyküsünden ailevi sorunları olduğu askeri ortama uyum sağlamakta ve verilen görevleri yerine getirmekte zorlandığı, arkadaşları ve komutanları ile anlaşmakta zorlandığı, sıkıntı, bunaltı, uykusuzluk, huzursuzluk olduğu, son zamanlarda bu şikâyetlerle baş etmekte zorlandığı öğrenilmiştir.
Kıta anket formu: ailevi sorunları olduğu, uyum sağlıyamadığı.
Hastanın ruhsal muayene ve değerlendirmesi sonucunda durumu uyum bozukluğu olarak değerlendirilmiş bir süre hava değişiminin uygun olduğu tıbbi kanaatine varılmıştır.
f43,2 uyum bozuklukları
c/17 30 (otuz) gün hava değişimi uygundur.
inzar: hava değişimi süresi boyunca citoles 10 mg tb (sabah 1 adet tok), rixper 1 mg akşam 1 tane 30(otuz) gün sonra kıta anket formu ile birlikte kontrolü uygundur. Reçete verildi.
RDM'DEN 2 KEZ HAVA DEĞİŞİMİ ALDIM SONUÇ NE OLUR?