Cok zayif ve cirkinim?

Cok zayifim acayip zayifim disariya cikiyorum insanlar bakiyor ve siritiyor artik disariya bile cikmak istemiyorum bile 167 boyum ve 41 kiloyum simdi göruslerde herkes diyecekki kadin etli butlu olacak olamiyorum iste kendimi zorlamaya calisiyorum olmuyor bir ara cok hirslandim bir uygulama yukledim kilomu falan yazdim ve kilonuzun boyunuza göre cok zayif diyete baslamadan bir doktora görun gibi seyler yaziyorsu lan ya siktigimin cocugu ben zaten uygulamayi zayif oldugumu bildigim icin yukledim moralim bozuldu baslamadan pes ettim cocuklugumdan ber böyleyim annem bana korkunc iskelet fotograflari gösteriyordu sen yemezsen böyle olursun falan diyordu arkadaslarim dokunsam kirilirsin diyorlar ama kalbimi ne kadar kirdiklarinin farkinda degiller anneme sormustum kucuktum o zamanlar demistimki neden böyle korkunc seyler gösteriyorsunuz neden hep alay ediyorsunuz annemde dediki senin sagligin icin ama siz sagligimi o kadar dusunseydiniz piskolojimi de dusunurdunuz artik aynaya baktigimda bile agliyorum ama istah acici surub alacam önerdiginiz bir sey var mı heee birde lutfen saglikli kilo almaya calis falan demeyin cunku olmuyor
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada eig nasil yapiliyor
Güncellemeler
+1 yıl
Haklisin aslinda ama bazen o kadar kirici oluyorlarki kendimi tutamiyorum igrenc diyorlar ya cok kiriliyorum eski sevgilim bile demisti😢
Cok zayif ve cirkinim?