şimdilerde internette fenomen olan bir ürünü sorucam arkadaşlar yeşil kahve kullanıpta gerçekten memnun olan zayıflayan var mı aranızda? Yeşil kahve zayıflatıyor mu?yeşil kahve faydaları
Yeşil kahve kullanıp zayıflayan var mı? Coffetox nedir, ne işe yarar?
Son zamanlarda aşırı tüketilmeye başlayan yeşil kahve hakkında birkaç bilgiye sahibim çünkü bende tüketen biriyim. Gelin biraz bahsedeyim.
Yeşil Kahve Nedir, Ne İşe Yarar?
yeşil kahve kullananlar yorumları
Yeşil kahve, bildiğimiz kahvenin kavrulmamış haline denir. Yeşil kahve, besin değeri açısından önemli bir içecektir ve son zamanlarda popüler hale gelmiştir. Yeşil kahve, ham haliyle mutfaklara geldiği için besin değerleri asla düşmemektedir. Yeşil kahvenin içerisinde bulunan klorejenik asit, hem sağlık hem de kilo vermek için çok yararlı. Özellikle zayıflamak isteyen kişilerin tercihi yeşil kahveden yana. Ayrıca hafıza güçlendirici ve uyandırıcı gibi özellikleri ile de tercih edilmektedir. Yeşil kahve kullananlar bir hayli memnun.
Coffeetox Nedir?
yeşil kahve çayı kullanıcı yorumları
Son günlerde özellikle kilo vermek isteyen insanların başlıca başvurduğu şeylerden biri de gıda takviyeleri. Bu takviyeler sayesinde bireyler hem hazımları daha kolay güne devam ediyor hem de metabolizmalarını da dolaylı yoldan hızlandırmış oluyorlar. Pek tabi gıda takviyeleri vücudunda ihtiyacı olan ve çoğu zaman kişinin yetersiz beslenmesi sebebiyle alamadığı vitaminleri ve enzimleri de almasına yardımcı olan bir aracı. Bu gıda takviye arasında ise en bilinenlerinden biri Coffeetox’dur. Coffeetox bir yeşil kahve markasıdır.
Coffeetox Nasıl Kullanılır?
yeşil kahve zayıflatırmı yorumlar
Coffeetox, içerisinde Güney Amerika'da özenle yetiştirilen yeşil kahve ve Tibet'te yine çok kısıtlı imkanlarla yetiştirilen yeşil çay, kiraz sapı ve ısırgan otundan oluşan harika bir gıda takviyesidir. Sırf raf ömrünü uzatmak adına içerisine herhangi bir katkı maddesi eklenmemiş ve bu sayede hem sağlıklı hem de alışkanlık yapmayan bir gıda takviyesi, kilo vermek isteyenlerin kullanımına sunulmuştur. Coffeetox’u diğer gıda takviyelerinden ayıran en önemli nokta ise Coffeetox’un içerisindeki çeşitli vitaminler ve enzimlerin kişinin bağırsak duvarında oluşan dışkının sökümünü sağlıyor olması. Bu sayede bağırsaklardaki üstü kapalı sinir uçları açılıyor ve leptin hormonu salgılanması sayesinde bireyin metabolizması daha hızlı çalışıyor ve daha kolay kilo veriyor. Ancak yine de Coffeetox, kendisinin sadece kilo verdiren bir ürün olmadığına da dikkat çekiyor. Çünkü sağlıklı insanlarında mutlaka birkaç kere bağırsaklarını temizlemeleri öneriliyor.
Coffeetox’un Faydası Nedir?
yeşil kahve ile zayıflayanların yorumları
Bağırsak temizlenmesine dikkat edilmezse bireyde kabızlık ve bağırsak tembelliği gibi hastalıkların görülme olasılığı da artıyor. Üstelik bununla da kalmayıp vücut bu bölgeyi özel bir yağlanma alanına çeviriyor ve bu bölgede kilo vermek zorlaşıyor. Coffeetox kullananların, bağırsakları temizlenmesi dışında, hem bahsettiğim hastalıklara rastlanmıyor hem de var olan fazla kilolarınızı leptin hormonunun salgılanması sayesinde daha hızlı kaybediyorsunuz. Coffeetox’u günde 1 defa, akşam yemeklerinden hemen önce aç karnına alırsanız bağırsaklarınıza etkisini gösterecek ve böylece yağ yakımı başlar.
Formulex Secret Coffee diye bir yeşil çay markası mevcut ancak Formulex Secret Coffee kullanıcı yorumları Coffeetox'a oranla daha az diyebilirim. Eğer yeşil çay tüketmek istiyorsanız, benim tavsiyem Coffeetox'dan yana.
sadece yeşil kahve içmekle olmaz önce boğazını tutacaksın:) bana zaten bu tarz ürünler pek inandırıcı gelmiyor, zayıflayan varsa da kesin sıkı bir diyet yapmıştır diye düşünüyorum.
bu tür şeyleri doktora sormadan kullanma zararı olabilir .ama ne doğru kadar bilemem kullanıp kilo veren var çervemde
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yeşil kahve değil de yeşil çay içtim bir erkek olarak faydasını gördüm 28 günde egzersiz falan yapmadan 10 Kilo verdim günde ortalama 3 bardak yeşil çay içiyordum şekeri kesmiştim hiçbir şekilde şeker almadım çikolata olsun pasta olsun yemedim tatlı ihtiyacımı meyvelerden giderdim iki öğün yemek yedim 3 parmak kalınlığında pide yedim somun zararlı olduğu için. Bol bol yumurta hatta her sabah sırf haşlanmış yumurta yedim yemekleri iyi çiğneyerek yiyin ve bol bol su için günde minimum 6 bardak su içtim. Ve gerçekten 28 günde 10 Kilo verdim 9 ay oldu hâlâ aynı kilodayım yani 62 ve ayda bir yeşil çay içiyorum tutarlı şekilde tatlı pasta yiyorum sıkıntı yok. Yeşil kahve içsem daha çabuk verirdim çünkü yeşil çayın 3 katı fazla yağ yakıyor tavsiye ederim kapitalist falan alakası yok 100 gr yeşil çay 3 tl zaten. Millet denemeden etmeden işe yaramaz diyor sığ insanlar onlar.
bu sacma sapan seylerle zayıflamaya calısmanızdakı mantık ne anlamıyorum bu sekılde zayıflayınca sarkıklar olusacak yeme alışkanlıgınız eskısı gıbı olacagı ıcın bu urunu kulanmayı bıraktıktan bır sure sonra tekrar kılo almaya baslayacaksınız madem ki zayıflamak ıstıyosunuz yemenıze dıkkat edip spor yapacaksınız bır nevı aldıgın kalori yaktıgın kaloriden düşük olcak aksı taktırde zayıflayamazsın bu urunlerle zayıfladın dıyelım 1-2 aya kadar yıne eskısı gıbı olmaya baslarsın.
Bunlar kapitaliet düzenin parayı cebinizden alma taktikleridir. Hiç şişman zayıflamak isteyen çftçi veye inşaatte çalışan amele gördünüz mü? Geliriniz iyi düzeyde herşeyi alıp yiyebiliyorsıunuz ama her yere araçla gidip masa başında çalışıyorsanız tabiiki zayıflama ihtiyacı hissedeceksiniz tabiiki bu fırsattan birileri sizden hem şişmanlatırken hem kilo verdirirken faydalanacak.
Bu tarz şeyler pazarlama strateji sinden başka birşey değil... Satanlar çorbasına bakıyor ve ballandıra ballandıra anlatıyor.
Herşeyi boşver... Ticaret gibi düşün olayı ve asla zarar etmemelisin. Yani aldığın kalori harcadığından az olmalı... Fazla kalori alırsan zarar edip şişmanlamaya devam :))
Weider L-Carnitin 1000 mg al 60 tablet var günde spor yapmadan yarım saat yemekten 1 saat sonra 2 hap iç 1 ay sonra sonucunu göreceksin. 95 kilo ile spora başladım 1 ayda (Yiyerek,Protein Ağırlıklı ve Sebze Yemekleri hiç aç kalmadan) 11 kilo verdim L Carnitinde bu olaya dahil ve etkisi çok büyük tabi vucut ısını arttırarak spor yapmanı su içmeni sağlıyor günde hiç su içmesem bile antremanda rahat 3 litre su içebiliyodum.
Bir hafta oldu spora başladım protein ağırlıklı beslenip kalori açığı çıkarıyorum bol su ve yeşil çay ile 4 kilo verdim Fakat bütün bunlardan önce kan tahlili yaptırırdım, sonuçlarına göre hareket ediyorum bir antrenör olarak demem o ki diyetisyenden beslenme programı antrenörden antrenman programı ile sağlıklı kilo vermek en güzeli
Boğazına dur demediğin sürece kilo vermen mümkün değil. Onun bir ticari ürün olduğuna dair ayrıntılı bir açıklama yapılmış. Hem de bilimsel araştırmaların kaynakları da verilmiş. Şuna bakabilirsin.
Bir arkadaşım çok kiloluydu, bir dönem okula gitti, Geldiğinde gözle görülür şekilde zayıflamıştı. Ne yaptığını sorduğumda yeşil kahve kullandığını söylemişti.
En İyi Cevaplar