İki gün sabahları uyandıktan sonra ilk tuvalete gidişimde birer tane siyah solucan gördüm (ilk gün sadece idrar ilinci gün büyük tuvalet) sonrasında iki gün (iki günde sadece idrar) ise görmedim. Bugün acil doktoruna durumu anlatmak için gittim. Bana tam olarak kıl kurdu olabilir yani kıl kurdu değilde bağırsak iltihabı dedi ve flagyl hapından verdi ve sen yinede dahiliyeye git dedi. İlacı bu akşam dokuzda içtim fakat bugün bir türlü büyük tuvaletimi yapamıyorum. Hapın bağırsaklarımı boşaltmak için tuvalet ihtiyacı oluşturacağını düşünmüştüm.
İnternette farklı bir hal ismi verip içtiğinizde solucanları çamaşırınızdan topluyorsunuz diye bir açıklama gördüm ve açıkçası korktum. Bu solucanlar tam olarak vücuttan nasıl atılıyor? Günlerdir adeta depresyondayım ve bunları okudukça daha kötü oluyorum. Resmen tuvalet fobim oldu. Gitmeye korkuyorum.
Ve dahiliye için randevu aldım salı gününe bağırsağıma bakmak gibi bir durum olur mu? Bu basit bir şey bunun için bakacaklarını sanmam dendi ama korkuyorum.
İnternette farklı bir hal ismi verip içtiğinizde solucanları çamaşırınızdan topluyorsunuz diye bir açıklama gördüm ve açıkçası korktum. Bu solucanlar tam olarak vücuttan nasıl atılıyor? Günlerdir adeta depresyondayım ve bunları okudukça daha kötü oluyorum. Resmen tuvalet fobim oldu. Gitmeye korkuyorum.
Ve dahiliye için randevu aldım salı gününe bağırsağıma bakmak gibi bir durum olur mu? Bu basit bir şey bunun için bakacaklarını sanmam dendi ama korkuyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer