Ilaci kullanan cogu kisi bu rahatsizligi soylemiyor. Ama ilacin en cok etki ettigi yer ise karaciger ve bobrekler. benimse bobreklerim agriyor urolojiye gittim ultroson icin 3 ay sonrasina tarih verdi. Ilacimin bitisine 2 ay var. Ama bobreklerim cok fena napicam? Ozele gidemiyorm.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tedavi öncesi kan tahlili yaptırdın mı?
Evet yaptirdimm her ay da yaptiriyorm
Bol bol sıvı yüket. 2 gündem fazla sürerse ağrı ilacı bırak ve kontrole git
2 aydir boyle ne iki gunu
Tahlilleri yaptıysan ve temiz çıktıysa birşey diyemem. Diyebileceğim bol sıvı tüket
Doktorum tum tahlilerime bakiyor hersey iyi sknti yok diyor ama bobreklerim niye agriyor anlamis degilim. hem kan hem idrar hem idrar kulturu verdim. Cildiye kan ve idrar temiz dedi. kadin doguma bile gittim bu agrim yuzunden oda yumurtalik tembelligi ve sol yumurtalikta kist var dedi. Uroloji ultrason istedi. Ama 3 ay sonra ultrason sirasi geliyor sacmaliga bak.
bir tanıdık koy araya. Erkenden gir ultrasona. Böbrek ağrısı ile yumurtalık veya kist ağrısı aynı yerde olmaz sanırım
Evet kasiklarimda agriyordu oyuzden kadindoguma yonlendirdi doktorum. Yaa yok sira yok diyorlar baska bisey demiyorlar sacmalik vala napicam bu agriyla korkuyormda bobreklerimden olmak istemiyorm
Doktor kontrolündesin. Geçmiş olsun umarım tedavi başarılı sonuc verir de çektiğin acılara değmiş olur
Umarim yaa ilacin yan rtkilerinde bobrek yetmezligi de var ne olucak peki bu durum
Risk olsaydı doktorun bıraktırırdı ilacı sanırım
Kan tahlillerinden bobreklerin ve karacigerin iyi oldugunu nasil anliyor peki doktor yaa
Hormonlar ve çeşitli değerler var.
Hmm sonuclarim iyi ciktiysa bobreklerim iyi mi yani sence
Evet
Insallah oyledir ya sen de mi kullandin baya bilgilisn bu konuda 😊
Yok kullanmadım. Biraz ilgi alanıyla alakalı bildiklerim
Hmm anladmm tesekkurler ozaman iyi geceler takibe alsam aklima bisey takilsiginda sormak iicn rahatsiz olur musjn
Rica ederim. Elbette sorabilirsin. Bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım
Tesekkur ederim ya icimi rahatlattin biraz. Bobrek yetmezligi falan olursa diye cok korkuyorm inan
Merhaba tedaviniz bitmiştir muhtemelen böbrek ağrınız nasıl oldu acaba? Büyük bir sorun yaşamamışsınızdır umarım ben de aynı sorunu yaşıyorum 30 mg kullanıyorum fazlasıyla su da içiyorum da endişeliyim baya😔
merhaba, suanda ne durumdasiniz acaba ben de ilk haftamdayim ve bobreklerim bayagi agriyor.
@zehhhhh ben de yedinci günümdeyim. Beşinci günden beri böbrek ağrısı var. Karın ağrısı da var gibi ama sol taraf sadece. Normal mi acaba korkuyorum bir şey mi oldu diye
@Ninaaaa Merhaba sen nasıl oldun bende 3. günümdeyim şu an bir sıkıntı var mı hâla kullaniyor musun?
Bol su içme lazım canim. İlaç ağır çünkü.
3litrey e yakin su uciyorum
İyi yapiyosun. İlaç ağır işte yan etkileri çok oluyor.
30 ml kullandim halde bu kadar agri olmasi normal mi sence bobreklerimden olur muyum yaa 😓😓
Allah korusun. Bende kullandım ama hatırlamıyorum böbrek ağrısı. Doktoruna danis bence olmadı doz düşürur. Üzme kendini.
30 mg kullaniyorm sencede dozum dusuk degil mi? Tesekkur ederim cvp icin senin nasil oldu yuzun