Aşırı kilo veriyorum sebebi ne olabilir ( eşcinsel-travesti) ile ilişkiye girdim bundan dolayı mikrop bulaşmış olur mu?

Merhaba Hocam ben dün aşırı zayıflık şikayeti ile dahiliye dokturuna göründüm. tahliller tuttu ve pazartesi gelin sonuçlara bakalım gerekirse seni ilgili kuruma yönlendirecem dedi açıkcası korktum niye böyle bir konuşma yapsın ki. daha doktora sonuçları göstermedim cumartesi diye. ben pazartesiyide bekleyemedim çünkü tahlil sonuçlarımda ünlem işaretli yerler var onları aşağıda paylaşacam bana bunun sebebini açıklasanız sevinirim. bu arada iştahım var ama yemek yemeye başladığımda hemen doyuyorum ve biraz zorlasam kusmak isteği oluyor. şimdiki kilom 58 yaşım 21 RBC sonuç=5.6 sonuç birimi=10*6/uL normal değer=3,5 - 5,5 BAKTERI 1 HPF GENEL KRISTAL 5 HPF Anti HCV (Mikropartikül İmmün Assay-MEIA veya Benzeri) sonuç=0.07 s/co Negatif< 1 >Pozitif Anti HIV (Kemiluminesans veya Benzeri) sonuç=0.42 s/co Negatif< 1 >Pozitif HBsAg (Kemoluminesans veya Benzeri) sonuç=0.38 s/co Negatif< 1 >Pozitif
Güncellemeler
+1 yıl
yaa tahlil sonucundan anlayan kimse yok mu?
lütfen bana yardımcı olun içimi rahatlatın korkuyorum
Aşırı kilo veriyorum sebebi ne olabilir ( eşcinsel-travesti) ile ilişkiye girdim bundan dolayı mikrop bulaşmış olur mu?