Diş çekiminden sonra beyaz bir tabaka oluştu. Ne yapmalıyım?

27 Mart çarşamba günü iltihap olan bir dişim vardı onu çektirdim. Bir hafta öncesinden ise ilaç tedavisine başlamıştım. Çekim yapılan diş daha önce kanal tedavisi yapılan bir dişti, yani sinirler alındığından ağrı hissedilmiyor. Diş çekildikten sonra hafif bir ağrı var. Hatta diş çekimini yapan doktor dibindeki iltihabı alıcam bunun ağrısına yapılabilecek bişey yok demesine karşın fazla bir ağrı hissetmedim. Sargı bezine benzer bişey sıkıştırdı 2 saat boyunca sık ağzını açma bişey yiyp içme falan dedi. 2saat sonra çıkardım az bişey ön dişlere su müdahale yaptım çok kanlıydı. Büyük ihtimal okuduğuma göre bu yaptığımdan zaten şüpheliyim ayrıyetten 2 saat tut sık demesi de bana biraz fazla geldi ondanda aynı zamanda şüpheliyim. Sonuç olarak diş etinde önce beyazlaşma oldu diş çekilen yerde beyazlık aslında sonra hafif hafif yer yer siyahlaşma var. Diş çekimi sonrası oluşan beyazlık nedir? Kötü bir tat geliyor ağzıma uyurken özellikle. Diş çekimi sonrası beyaz doku ile ilgili olabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Alveolit gibi bişey varmış ondan şüphelenmeye başladım haftasonuda araya girdi pazartesiye kadar randevu yok. Ağrı eskisine göre daha hissedilir ama rahatsız edici değil. Ne yapmam lazım veya alveolit ise bu nasıl gelişimini engellerim şu an için?
Diş çekiminden sonra beyaz bir tabaka oluştu. Ne yapmalıyım?