Son 4-5 gundur gözüm kasiniyor, kasimamaya calisiyorum ama olmuyor. Çok felaket bir sekilde kasiniyor. Neden olabilir? Gozumde herhangi bir kizarik yok.
Neden kasiniyor? Öneriniz neler?
Neden kasiniyor? Öneriniz neler?
Tozlardan falan etkilenmiştir ... Ya da arpacık denen ufak bir iltihaba doğru gidiyordur gözün .
Ya da nazardır nazar...
Şaka bir yana bayat çayı ısıt(kahvaltıdan sonra 2 saat falan beklemiş olan bir çay mesela ) , pamukla gözüne sür (çok sıcak olmasın, haşlanırsın) uyumadan önce yap ama yıkama gözünü sonra uyu gitsin, sabaha muhtemelen bir şeyin kalmaz. Eğer olursa sabah da yap, gece yatınca da yap, ertesi sabah hala geçmezse bi' doktora görün derim ...
aynı sorundan dolayı bende dktra gttm geçen hafta .göz kuruluğu ve alerji dedi .sizinde durumunuz aynı olabilir .dktra gitmelisiniz bence.
Hadi ya gecmis olsun, bende gitmeyi dusunuyorum bakalim ilac felan verdi mi?
Sagol. Peki gecti mi kasinti?
Ama gercekten insan sagligi cok onemli ozellikle goz neyse bakalim insallah ikimizde kisa zaman da atlatiriz :)
Benimde kaşınıyo üstünde soyunmalar falan oldu doktora gittim krem verdi egzamadır büyük ihtimalle krem sürdüm kaşıntı haplarını içtim geçti arada bir yine oluyo ufak tefek
mikrop almış elin kirli iken gözünü o an kaşıdı ise mikrop almıştır yüzünü bol sabunlu su ile yoka ama su sıcak olmasın soğuksu ile yıka bir kaç kez
Cevap
7Cevap
demlenmiş çaya pamuk batır gözüne bastır sonra. gözünü çıkarmadan ama :) çay çok sıcak olmasın. çayın antiseptik özelliği olduğu için kaşıntının hafiflemesini sağlar. kesin çözüm için doktora gitmende fayda var.
muhtemelen bahar alerjisi, belki bir ihtimal mikrop kapmış olması.
yine de doktora git, kaşıntıyı önlemek adına damla falan verir.
kardeşim de yaşıyor sık sık aynı sorunu, göz damlası çok rahatlatıyor.
Doktora bir gidin gözünüzü oksijenli su ile yıkıyorlar geçiyor :D
Yaz alwrjisidr bnimde kac gundur hem kizariyo hemde kasiniyor
mikrop kapmıştır, dalinle yıkamalısın, çok iyi geliyor ;)
yaklaşık bir hafta önce benimde gözlerim sürekli kaşınıyordu. bende extra kızarıklık ve sabah kalktığımda aşırı derecede çapaklanma vardı eczaneden antibiyotik damla aldım 2 gün içinde geçti
bahar alerjisi merak etme gecer yeterki gözünle oynama mikrop kapmasın
benimde de bir emmioğlu vardı oda bele dedi bir gün sonra öldü
alerjidendir kaşıma sakın gözünü soğuk suyla yıka hafifletir
Düşünme fazla. Geçer.
mikrop almış olabilir. çay banyosu yap!
Alerjidendir. Kaşımamaya çalış.
Mikrop kapmıştır yüksek ihtimalle
göz tansıyonu olabılır doktora git
Aynisi bendede var :(
Polenden olabilirmi
Evet ona karsi bir alerjim var.
. Kaşımamaya çalış.