Sağlık Görüş paylaş; doğanın gücüyle gülümsemenin sırrını keşfet! Diş macununda hangi doğal içerik senin favorin olur? (Sayfa 13) SignalTürkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2321 Görüş paylaş; doğanın gücüyle gülümsemenin sırrını keşfet! Diş macununda hangi doğal içerik senin favorin olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 44 kişi beğendi
frankmolla Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Kömür özü çok güzel ve etkili bana göre. 0 0 Yorumla
DışGüveysi Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Diş macunlarına hayr misvak kullanacağm :)) 0 0 Yorumla
Sedef_Ebru Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Hindistan Cevizi Özlü Signal Nature Elements 0 0 Yorumla
refrek16 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 36% +1 yıl harıka tavsıye ederım gercek parlaklık ve lekesız 0 0 Yorumla
sokakkafasıııı Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Hindistan Cevizli olanı tadı da güzeldir ksknakgs 0 0 Yorumla
istemiyorumki Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 44% +1 yıl kömüründe iyi gelmediği bir şey kalmadı 0 1 Yorumla istemiyorumki +1 yıl hindistan cevizi daha iyi bence Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Sağlık konusunda 485 cevap paylaştı. Dişlerimi fırçalamıyorum ki 2 günde bir 0 0 Yorumla
sessizbircocuk Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 53% +1 yıl Hİndistan cevizi özlüBeyazlık önemli malum 😀 0 0 Yorumla
Mithrandir10 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 70% +1 yıl Karanfil yaprağı yemeden duramadığım için ikincisi 0 0 Yorumla
Saklı_cennet Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 48% +1 yıl Meyve aromalılar güzel bence. 0 1 Yorumla Urkqsrk +1 yıl @urkqsrk bunu beğendi :) Yorumla
çiçeklerdennpapatyaa Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 69% +1 yıl Daha parlak gulusler için kömür tozlu signal:) 0 0 Yorumla
Tunahan8003 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Bencede Hindistan cevizli olan tercih nedenim 0 0 Yorumla
Boğaaerkeği Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Hindistan cevizi özlü signal nature elements 0 0 Yorumla
hassasbirkadın Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 62% +1 yıl Kömür tozlu benim favorim, herkese öneririm. 0 0 Yorumla
Canertek Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 36% +1 yıl Kömür tozlu signal natüre yi denemek istiyorum 0 0 Yorumla
Jokers21 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 57% +1 yıl Hindistan cevizi özlü signal nature elements 0 0 Yorumla
Blackorblack21 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl Kömür tozlu olani baya ilgimi çekti 0 0 Yorumla
İssizlikdizboyu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Ben Splat diyorum ya signalden memnun kalmadım 0 0 Yorumla
BİLMEM553 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 78% +1 yıl karbonattttttttttt:)) eski yöntem iyidir 0 0 Yorumla
üye20244575 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 51% +1 yıl Hindistan Cevizi Özlü Nature Elements 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl komur tozlu diyorum ben parlak disler benim icin herseyden daha onemli 0 0 Yorumla
Sebebsizask Takip Et Xper 5 Yaş: 47 , eic 50% +1 yıl Hindistan cevizi özlü olması isterim. 0 0 Yorumla
SadGames Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Gülümsemeyi seviyorum teşekkürler signal 0 0 Yorumla
gercekdemokrat Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 58% +1 yıl Kömür tozlu ilginç. Denemek gerekir. 0 0 Yorumla
herhangibirisi5 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Birdahakine denemeyi düşünüyorum. 0 0 Yorumla
asenafatos Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 44% +1 yıl Sigara çay kahve lekelerine iyiyse alırım 0 0 Yorumla
Angelsilence Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 47% +1 yıl Hepsini denemek isterim çünkü merak ettim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
822Cevap
Karanfilliyi çok merak ediyorum
kesinlikle kömür tozlu :)
Kömür özü çok güzel ve etkili bana göre.
kömür tozlu signal nature elements
Benim dişlerim yok tamam mı 🙄
Diş macunlarına hayr misvak kullanacağm :))
Kömür tozlu tabiki denemek isterdim
Hindistan Cevizi Özlü Signal Nature Elements
Kesinlikle hindistan cevizi
harıka tavsıye ederım gercek parlaklık ve lekesız
Açıkçası kararsız kaldım valla
Hindistan Cevizli olanı tadı da güzeldir ksknakgs
Karanfil özlüyü tercih edebilirim.
Dis sagligi cok onemli ve hayatidir
kömüründe iyi gelmediği bir şey kalmadı
hindistan cevizi daha iyi bence
İyi güzel olmuş tebrikler beğendim
Dişlerimi fırçalamıyorum ki 2 günde bir
Karanfil yaprağı güzel bence.
Hİndistan cevizi özlü
Beyazlık önemli malum 😀
Karanfil yaprağı yemeden duramadığım için ikincisi
Bende bunu kulanıyrum :))
White bittiğinde unutmazsam alıcam :)
Kesinlikle kömür tozu 😎😎😎
Meyve aromalılar güzel bence.
@urkqsrk bunu beğendi :)
Kömür Tozlu Signal Nature Elements
Daha parlak gulusler için kömür tozlu signal:)
Bencede Hindistan cevizli olan tercih nedenim
Hindistan cevizi özlü signal nature elements
Kömür tozlu benim favorim, herkese öneririm.
Hepsini denemek isterim. Çok iyiler.
Hepsini denemek istiyorum
Kömür tozlu olanı merak ettim
Kömür tozlu signal natüre yi denemek istiyorum
Ben Sensodyne kullanıyorum hahahaha
Hindistan cevizi özlü olanı
Hindistan cevizi özlü signal nature elements
Kömür tozu ve diş 🤔 bilemedim
en kisa zamnda denemk istiyorum
Kesinlikle kömür tozlu harika ya
Kömür tozlu olani baya ilgimi çekti
Ben o eski ben değilim ama bu sefer