Sağlık Görüş paylaş; doğanın gücüyle gülümsemenin sırrını keşfet! Diş macununda hangi doğal içerik senin favorin olur? (Sayfa 11) SignalTürkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2321 Görüş paylaş; doğanın gücüyle gülümsemenin sırrını keşfet! Diş macununda hangi doğal içerik senin favorin olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 44 kişi beğendi
barmen_123 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl kaliteli ürün teşekkür dişlerin anasını temizlikyo 2 0 Yorumla
Fkusna_Huy Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Signal evimde en çok tercih ettiğim diş macunudur 1 0 Yorumla
umutuaua Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 30% +1 yıl Signal iyi ama pahalı. Signal white now 0 0 Yorumla
Ecemlive12 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 , eic 50% +1 yıl Kömür tozlu signal nature ellements ❤️ 0 0 Yorumla
Pas_ak Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 60% +1 yıl signalin florürsüz macunu vardı onu kullanırdım 0 0 Yorumla
_Katherina Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 62% +1 yıl Kömürlü olan çok iyi denicem kesinlikle 0 0 Yorumla
buketkucuks Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 57% +1 yıl Beyazlatma özelliği ve güzel tat koku 0 0 Yorumla
RommelRommelRommel Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 56% +1 yıl Hindistan Cevizi Özlü Signal Nature Elements 0 0 Yorumla
Cileklivotkaxx__ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Tabi de Kömür Tozlu Signal Nature Elements 0 0 Yorumla
dağdagezenbalık Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 62% +1 yıl annem le kardeşim kullanıyor ama ben sevemedim. 0 0 Yorumla
isabellaberia Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 65% +1 yıl Signa olmazsa gülüsum eksik kalıyor 0 0 Yorumla
berkduran Takip Et Xper 4 Yaş: 43 , eic 38% +1 yıl kullanıcam bakalım ben ikna oldum gibi 0 0 Yorumla
_Aphrodite Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Cok ıyı tebrik ediyorum, signal her zMana iyi 0 0 Yorumla
Monnieble Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 33% +1 yıl Kömürlüyü seçiyorum. Daha beyazlatıcı olur 0 0 Yorumla
Prenses_Artemiss Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 39% +1 yıl her anlamda signal iyidir değiştirmem 0 0 Yorumla
Medusanınsırrı Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 34% +1 yıl bunlardan hangisi daha iyi beyazlatıyo 0 0 Yorumla
Tiniminihanim61 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Tabikii signal white now gold💕💕💕 0 0 Yorumla
ZenciYaprağı Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl Daha parlak gülüşler için kömür tozlu olan 0 0 Yorumla
Akşehirli42 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 43% +1 yıl Sinyal White now çok güzel gardaslar 0 0 Yorumla
Kladyy Takip Et Xper 2 Yaş: 25 , eic 32% +1 yıl Kömür tozlu olan mı değişik bir şey olur heralde 0 0 Yorumla
ZeytinliÇikolata Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 45% +1 yıl Zeytinli Çikolata yok heralde, üzüldüm. 0 0 Yorumla
SuuXChoeer3h Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl Hindistan Cevizi Özlü Signal Nature Elements 0 0 Yorumla
klerida Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Daha parlak dişler için kömür tozlu signal 0 0 Yorumla
bayankaya1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 40% +1 yıl Harika ürünler mutlaka deneyeceğim😂😂🥳🥳 0 0 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Hepsinin ortak bulunduğu bir diş macunu yok mu? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
822Cevap
Misvak sünnettir, misvak özlü ürün bekliyoruz
kaliteli ürün teşekkür dişlerin anasını temizlikyo
Kullanmaya başladım gerçekten şuper
Tabiki vazgeçilmez bitki GİNSENG :D
Pekiiii teşekkürlerrrr...
Signal evimde en çok tercih ettiğim diş macunudur
Hindistan Cevizi Özlü olanı merak ediyorum
Signal iyi ama pahalı. Signal white now
Kömür tozlu çok iyi bence
Kömür tozlu nasıl bir şey lann
Kömür tozlu signal nature ellements ❤️
Kömür Tozlu Signal Nature Elements
signalin florürsüz macunu vardı onu kullanırdım
Kömürlü olan çok iyi denicem kesinlikle
Kil içerikli olanlar👍🏼👍🏼
Beyazlatma özelliği ve güzel tat koku
Hindistan Cevizi Özlü Signal Nature Elements
Hindistan cevizi özlü tabikii
Hindistan cevizli bana gore
Hindistan cevizli olan çok güzel
Aslında banada lazım dış macunu
Hiçbirini kullanmak istemem
Tabi de Kömür Tozlu Signal Nature Elements
Doğal olan herşey favorim olur...
Hindistan cevizi özlü signal
annem le kardeşim kullanıyor ama ben sevemedim.
Signa olmazsa gülüsum eksik kalıyor
kullanıcam bakalım ben ikna oldum gibi
Kömür tozu ilginc olabilir
gercekten çok güzel. memnun kaldım.
Cok ıyı tebrik ediyorum, signal her zMana iyi
Kömürlüyü seçiyorum. Daha beyazlatıcı olur
Karanfil yaprağı olan güzel
her anlamda signal iyidir değiştirmem
bunlardan hangisi daha iyi beyazlatıyo
Kömür tozlu Signal nature elements
Hindistan cevizi özlü açıkara
Hindistan cevizi belki olabilir
Yeşilkdnwkkwkss aksn sak sos s
En kısa zamanda denemek lazım
Tabikii signal white now gold💕💕💕
Daha parlak gülüşler için kömür tozlu olan
Hindistan Cevizli olanı tercih ederim
Hindistan cevizli favorimss
White veya Hindistan cevizli
Karanfil yaprağı ıçeren olabilir .
Sinyal White now çok güzel gardaslar
signal nature elementss <3
CepSodası sürün fırçadan sonra..
Hindistan cevizli olabilir
Kömür tozlu olan mı değişik bir şey olur heralde
Kömür tozlu olanı çok merak ediyorum.
Zeytinli Çikolata yok heralde, üzüldüm.
Karanfil yaprağı ve ardıç özü yağları
Hindistan Cevizi Özlü Signal Nature Elements
Daha parlak dişler için kömür tozlu signal
Harika ürünler mutlaka deneyeceğim😂😂🥳🥳
Hepsinin ortak bulunduğu bir diş macunu yok mu?
Kömür tozluyu deneyeceğim :D
Komir tozlu signal nature