Sağlık Ciltte yara olması? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Merhaba! 1-2 ay önce belimde küçük kırmızı şeyler çıktı çok stresli bir insanım ona yordum sonra baya büyüdüler açıkcası doktora gitmeye korkuyorum. Sedef falandır diye anlayan biri varsa bakabilir mi? Ciltte yara olması? Cevapla Cilt Soruları Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
xsaglikcinizx Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 53% +1 yıl karaciğer problemi de olabilir başka yerlerde var mı bu tür yaralar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sol taraftaki belimde de 2 tane var Yorumla
Berkan69 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 63% +1 yıl Kasiniyormu? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok nadir hatta hiç Yorumla Berkan69 +1 yıl Ürtikere benziyor, o bölgede temas eden seylere dikkat et, takip et. Doktora gitmeden korkma, önemli bir hastaliga benzemiyor, ilacla hemen düzelir Yorumla
alperta42 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Glukokortikoid degerini olctur. Sakin ol 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya ne biliyim çok korkuyorum kan vermeye falan değilde sonucunda kötü bir şey çıkar diye Yorumla alperta42 +1 yıl Yok merak etme o kadar kötü bişey çıkmaz. Alerjik reaksiyona benziyor 1 haftaya geçer ;) Yorumla
oktayyaman2 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl cildiyeye git mikrop kapmışsın 0 4 Yorumla Soran Ne tarz mikrop olabilir ki? Yorumla oktayyaman2 +1 yıl dr bilir onu ama geçer korkma Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla oktayyaman2 +1 yıl rahat ol temiz tut kaşıma Yorumla
rolapley Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Neren bura senin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bel Yorumla rolapley +1 yıl Hmm güzelmiş🤣🙃😍 Yorumla Soran +1 yıl Ya gerçekten yuh ya Yorumla rolapley +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣tmam ya Yorumla
En İyi Cevaplar