Midem o kadar kötü ki ağrıdan kivraniyorum. Midem yanıyor. Ne iyi gelir. Daha önce doktorum mide ülseri tanısı koymuştu. Soda içtim geçmedi. Mide ülseri
Tatlım biz doktor değiliz. Mide ülserine ne iyi geleceğini nereden bilebiliriz? Eğer rahatsızlığın geçmediyse bir kez daha doktora görünmeni tavsiye ederim. İnternetteki bilgiler geçici süreliğine rahatlatabilir fakat tamamıyla kurtulabileceğini sanmıyorum.
doktora git çok farklı sebeb ve sonuçları olabilen birşey kesinlikle sebebi stres falan değil ülserin ana nedeni helikobakter pilori hali ile uzman görüşü ister
bak bunu dene canım. ben kendim denemişim.. mide ağrısına çok iyi. kaliteli bala tarçın katacaksın.. tarçın bolca olmalı yani koyu bir macun olacak.. bu ikisini güzel karıştır sabah akşam bir mama kaşığı ye. ye ağrı devam ediyorsa 1 hafta devam et.
Her öğünde mutlaka yayla çorbası ama köy yoğurdu ile yapılandan baharatsız. Haşlanmış ezilmiş havuç, Mısır unundan çorba ama o biraz uğraştırıyor anneannen bilir ☺️ yani bir süre yağsız baharatsız posasız tatsız tuzsuz yiyecekler ile diyet
Asla asitli içecek yok.(Soda, gazoz, kola) Üzülmek, moral bozmak yasak üzüntü azdırır ülseri. Yağlı yemek kızartma yok. Yemek yedikten sonra hemen yatmak yok. Bol su için.
En İyi Cevaplar