Soru saçma biliyorum ama merak ettim. Özellikle de küçüklükten yaramazlık yaptıgımız zamanlardan kalma yara izleri olan yada ameliyat izi olan yada ergenken kendine faça atan var mı? Benim parmagmda kesik izi var. Dizimde de dikiş izi :(
Cevabın nedir?
dur anlatacam bi dakka...
babannemin memleketim samsunda bi evi var triplex onun bahçesinde ben kardeşilerimle oyun oynuyorduk, benden bi küçük kardeşim ben koşarken yanlışlıkla (hatırladığım kadarıyla) beni itti, benim kolumun küçük bir kısmı duvara sürtülmüştü. duvarda dış cephe kaplaması olduğu için kolumun o bölgesi soyulmuştu. bende kimseye demeden evde o bölgeye kolonya dökmüştüm. o zamanlar mikrobu öldürür falan deniliyodu çocuk aklı işte, ondan sonra orası az bi kabardı öyle kaldı. Çok fazla belli olmuyo, izi aynı çiçek aşısının izine benziyo, t-shirt falan giydiğim zaman millet görünce "siz bilmezsiniz bi zamanlar çiçek aşısı yapılıyodu, dünyada da en son çiçek aşısı olan benim" diye espri yaparım =)01 Yorumla- +1 yıl
eheheh iyiymiş :)
En İyi Cevaplar
Ek olarak bide ben çoook çook küçükken 3-4 yaşındayken iyi hatırlıyorum bizim evde bi radyo vardı onun antenini kopartıp elektrik prizine sokmuştum tabi ondan sonrasını hatırlamıyorum sadece sağ başparmağımda küçük bi iz kaldı ve o olaydan sonra "ben elektrik mühendisi olmalıyım" dedim ama nasip kısmet makine mühendisi olduk
01 Yorumla- +1 yıl
eheheh :) güldüm
+1 yılBen küçükken leğendeki kaynar suyun içine düşmüşüm, sobalıymış o zaman evimiz annem fark edememiş, saf ben bebeğimi yıkıycam die :))) hoop suyun içine vücudum bayağa yanmış doktorlar ölecek gözüyle bakmışlar bana ama ölmemişim nihaaha :) Çok ciddi bi yanık olmuş annem üzerimdeki giysiyi yırtmış ama kollar o an aklına gelmemiş, çok şükür yanık izleri kalmadı, sadece kollarımdaki izler kaldı.. Birde hafif alnımda var ama çok belli değil..
04 Yorumla- +1 yıl
ayy :( geçmiş olsun
- +1 yıl
teşekkürler :) hee birde çenemde dikiş izi, ayrıca küçükken pek yerinde duramayan bir şey olduğum için hep kafa üstü düşmüşüm eminim kafamın içinde de çatlaklıklar mevcut :))
- +1 yıl
:) o çatlaklar bnde de var ama ben düşmedim ;) anladın sen
- +1 yıl
:))
+1 yılcenemin altinda dikis izi var abimin yüzünden :( ben sallanirken karsimda alis ediyormus bende havada alis etmeye kalkinca küt yere 3 dikis :)
dizimde yanik izi var yine abimin yüzünden cay sisesi yüzünden kavga ederken kapak aciliyor hooop dizimden asagiya cay :)
onun disinda izlerim yok Allah sükür yani02 Yorumla- +1 yıl
benim abimin öyle vukuatları yok çok şükür :)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
42Cevap
dizimde dikiş var ,
ayrıca kasıklarda ameliyat izleri (artık kalmadı ama) ,
sol kolumda askerde attığım façalar ,
sırtımda kedi dövmesi ,
2 kere kistermoid ameliyatı (kıl dönmeside denir)(artık çatalım yok) C=
bir kazadan dolayı (bisikletle arabaya girmiştim) tüm ağzımdaki dişler değişti C=
mesleğim gereği ufak çaplı yaralanmalarda var hanım artık şüphe ediyor ulen karılara çizdirip geliyon sonrda yok tornavida yok vurdum diye beni kandırıyorsun diyor C=01 Yorumla- +1 yıl
kaç yasndasın ?
Herkesin hemen hemen sol yada sağ kolunda aşı izi vardır . İlk okuldayken vurulan aşılardan dolayı geçmiyorda nasıl bir aşıysa :D Üst dudağımı patlatmıştım 10 yada 12 yaşındayken yan komşunun evinden bizim balkona atlarken ardaki boşluğa düşüp tek hatırladığım annemin o yumuşak kollarında sağlık ocağına koşturması .
01 Yorumla- +1 yıl
:( oyy
- Sağlık konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılEvet var bir sürü :D sol kolumun dış tarafında dirseğime yakın bir bölgede 8 yaşında cam kesiğinden oluşan 6 dikişin izi var. Ayrıca 1 tanesi sol omuzun sırt kısmında, birisi sol göğüsün hemen altında kalan üçü sağ göğüsün 4 parmak üzerinde olmak üzere 5 tane su çiçeği kalıntısı var
04 Yorumla- +1 yıl
:(
- +1 yıl
Çok şükür rahatsızlık duymadım şimdiye kadar. Bir sıkıntım yok.
- +1 yıl
aman olmasın
- +1 yıl
Amin olmaz inşallah
+1 yıl6 tanesi kafamda 1i ameliyat izi diğer 5i taş atarken biri sol elimde (sol elimden ameliyat oldum. biride popomda olmak üzere (kıl dönmesinden ameliyat oldum toplam 3ü ameliyat olmak üzere toplam 8 iz var.
01 Yorumla- +1 yıl
sol elimde 8 dikiş izi , sol kolumda küçükken amcamın kızı ısırmıştı diş izi , karnımda ameliyat izi, sağ bacağım çay dökülüp yanmıştı yanık izi , 2 köpek kavga ederken arada ısırıldım ısırık izi var :D
03 Yorumla- +1 yıl
anneeeemm :( geçmiş olsunn
- +1 yıl
öyle dyosan :)
hımss,sol kaşım patlamıştı onun izi var,suratımda çok hafif tırnak izi var küççükkene bi çocukla kavga ettiydim cırmalamıştı pekte belli olmuyo,sağ dirseğimde küçük bi miktar et koptu onun izi var,ımmm başkaa,bu kadan sanırım :)
03 Yorumla- +1 yıl
zorlasan az daha çıkar kesin yara izleri :)
- +1 yıl
:)
+1 yılkollarımda cok faca ızı de war sıgara bastıgımda var ayagm da da kursun var dıkıs ızını sayamadım cok yanı sadce kafam da 14 dıkıs wardı benım cok yanı..:(:(:((ama cocuklk boyle syler emnım yaptık ama zamnnda akıllandık artık
01 Yorumla- +1 yıl
baya kötüymüş
Avucumun içinde 10 cm lik bi yarık izi var iki kaşımın ortasında ufak bi yarık izi var bide aldımda yine ufak bi yarık izi var çok yaramaz bi çocukmuşum:(
03 Yorumla- +1 yıl
bnde cok yamazdım :(
- +1 yıl
uslu dur :P
1 kere beyin ameliyatı.3 kere bagırsak ameliyatı.2 kerede diz kapagımdan oldum hatta doktorlar kütürüm kaldı bile dediler ama sagolsun rahmetli ömer sayar beni ayaga kaldırdı. yani sen düşün artık izleri :) yakında fıtık ameliyatınada girecegim bana şans dile kardeşim.
00 Yorumlasavaştan çıkmış gibiyim.sol gözümün yanında,çenemin solunda,sağ kaşımın yanında dikiş var.karnımda da dikiş var.1-2 sene öncede burnum kırıldı.
01 Yorumla- +1 yıl
benimde burnum kırık :(
Diş izi , diz kapağında bi iz var ama hatırlamıyorum onu.ha bide avizeye kafamı vurmuştum geçen sene hala onun izi duruyo ... Geçmişimin izleri peşimi bırakmıyor malesef :)
01 Yorumla- +1 yıl
kmsenin peşini bırakmıyor
Sol kolumda çok çok çok az gözüken hatta sadece benim anladığım bir iz var. Bisikletten düşmüştüm.
Sağ dizimde çok belli bir iz var. Bisikletten düşmüştüm demir girmişti.
Sağ kolumda faça izi var çok az bişey. Geçicek ama.01 Yorumla- +1 yıl
Azmış :) bendekileri görsen korkarsın. sadece 2 tanesni yazdım yukarı ;)
kaşımı komidin'e çarpmıştım hafif bir iz ve küçükken düşmüşüm alnımda ufak bir iz var :)
01 Yorumla- +1 yıl
bnde düşerdim hep hatta bi keresnde arabanın kapısına grdim paten kayarken :(
+1 yılkaşında dikiş izi
göğsümde çiçek izi
ve bir de bizim zamanımızda sünnet ciddi bir cerrahi müdahaleydi kaç dikiş atıldığını saymadım.01 Yorumla- +1 yıl
Sağlık konusunda 904 cevap paylaştı. yüzümde ufak bir dikiş izi var pek görünmüyor küçükken kaydıraktan düşmüşüm :/
03 Yorumla- +1 yıl
yaramaz :)
- +1 yıl
ne tesadüf bnde
normal permatiğin ucunu kırayım derken işaret parmağımın üstünde 4 cmlik bi yara izine kavuştum. o kadar çok kan kaybettim ki elim ayağım koyverdi nerdeyse bayılacaktım. allahtan tendonu kesmemiş
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılsol kolumun altında 8-10 cm lik yara izi var..motorsiklet kazası hatırası diyelim..
01 Yorumla- +1 yıl
geçmiş olsun
alnımda yanagımda var.Bu yaşa geldim hala evlenemiyorum çok istiyorum olmuyor kader napalım
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSağ elimin işaret parmağında cam kesiğinin izi var.
02 Yorumla- +1 yıl
cam kesiği mi geçmez o bndekiler de geçmedi :(
- +1 yıl
Aynen geçmedi zatenn..
annem yenek yemiyorum diye bıçak fırlatmıştı, bacağımda izi var hala :d
010 Yorumla- +1 yıl
nasıl bıçak fırlattı? :O
- +1 yıl
sofrada bi ton hazırlık, kahvaltı çeşitlerinden aklına ne gelirse her sabah itinaile hazırlanıyor, sabırla ve metanetle her sabah nazla niyazla yedirilmeye çalışılıyor ve sonuç başarısız. En sonunda bi sabah elinde kocaman ekmek bıçağını tutuyodu ayağa kalktı var gücüye fırlattı, o bıçak bacağıma değilde başka bi yere girseyde ölmüştüm :d
- +1 yıl
bıçak atılır mı ya ne biçim annen var.
- +1 yıl
bundan 12 sene evvelde babam bana 2 kurşun sıkmıştı biri yere saplandı diğeri teğet geçti allahtanki. senin annenle benim babamın bir akrabalığı olabilirmi.acaba - :-)
- +1 yıl
bianne nası bıcak fırlatr cocuguna yaa hadi terliği duydum da :/
- +1 yıl
annelere lafım yok da senin annenin ya sabrını zorladınız ya da sabrını zorladınız :P yav nasıl atar annenle tanışmak istiyorum :D
- +1 yıl
:) annene hak verdim ben olsam bende atardım o bıçağı :P :D
+1 yıl2 tane facam var yüzümde 3 yara izi 2 tanedaha yara izim var derin bunlar
06 Yorumla- +1 yıl
woww :( yüzündemi
- +1 yıl
3 tane dikiş izi var yarada denmez onlara :))
- +1 yıl
hmm peki bkalım
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
- +1 yıl
:D
Sağlık konusunda 424 cevap paylaştı. evet boynumda ancak gözükmüyor denilebilir iki sefer boynumdan ameliyat olmuştum.
03 Yorumla- +1 yıl
geçmiş olsun canım :(
- +1 yıl
rica ettim
var
ayak bılegımde kocaman bır cızık var
bılegımde cam kesıgı var ki ıntıhar etmıs gıbı duruyor05 Yorumla- +1 yıl
benimde bacagımda cam kesiği var geçmedi bi türlü kötü duruyo şort falan gymiyorum :(
- +1 yıl
- +1 yıl
tamam denerim
+1 yılparmağımı kesmiştim küçükken bıçakla 3. Bir boğum izi gibi duruyor. Alnımda ve şakağımda yediğim iki taşın minik izleri var.
03 Yorumla- +1 yıl
:( oyy taş mı hangi hain attı
- +1 yıl
hain onlar kaçtı bühüüüü
- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılDikiş izlerimin uzunluğu yaklaşık 80 cm, kesik yarık izlerini saymasamda olur. 3 dikişin patladığı yerin görüntüsü hariç gerisi rahatsız etmiyor.
03 Yorumla- +1 yıl
80 cm :/ ne olduki o kadar
Cevap sahibi+1 yılameliyatlar ameliyatlar:) şimdi iyiyim :)
- +1 yıl
+1 yılkarnımda iki ameliyat izi var. bileğimde yanık izi var...
03 Yorumla- +1 yıl
hepte bilekte yanık :(
- +1 yıl
tencere sağolsun :))
- +1 yıl
+1 yılbenim yok ama maşallah kızların her yeri yara bere içinde :D
01 Yorumla- +1 yıl
aynen çok kötü durumdayız
sol diz kapağım , dudağımın sol kenarı , sol parmağım , ve çenemin altı
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılohooo bu da saçma sorumu gayet güzel sorun biz ne saçmalıklar gördük :)) parmağımda dikiş izi var :)
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim o zaman sorumu sacma bulmadgn için. :)
Gizli cevap vermeyeyim hadi.Yine laf edersin sonra :)Evet var.Bileğimde ve dizimde.
012 Yorumla- +1 yıl
bi zahmet verme yani tabi ederim laf
- +1 yıl
sus mu dedim. gzli cevap verlcek bi soru degil demeye calıştım snde haa
- +1 yıl
çok canım sıkkın çok kötü bişe oldu. ama anlatılcak cinsten değil. :(
- +1 yıl
anlatamam ki :( sanada ters cevap vermek degldi amacım yanlış anlama lütfen.
- +1 yıl
evet terslemek istemeiştim. gülme ifadesi koyamadım ne blm işte :(
- +1 yıl
denerim düşündüğün için teşekkürler.
+1 yılsağ ayağımın altında dikiş izi var dışarda oynarken ayağıma cam girmişti :(
01 Yorumla- +1 yıl
sadece su ciceginden kalma ufak bir iz var cenemin alt tarafinda
01 Yorumla- +1 yıl
ilkokul birinci sınıfta kosarken dusup kasımı yarmıstım hala ufak bir izi mevcut :)
01 Yorumla- +1 yıl
yaramaz seni :)
serce parmağımda iç kenarında yaklaşık 2 cm boyunda ince bi cizgi var ve çok hoşuma gidiyor :D
01 Yorumla- +1 yıl
ilginç :)
+1 yılütü ile uğraşırken elimi yakmıştım biraz izi duruyo ama farkedilmiyor erkek ne anlar ütüden o günden sonra elime almadım :)
01 Yorumla- +1 yıl
yanık izi kötü yaa
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn ağır yara kalbimde en acı yara penisimde ki jilet yarasi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam sol kalçamda büyük bir çizik iz var ve leke gibi kahverengimsi bir renkli iz var küçükken düşmüşüm mü artık ne olduysa iz kalmış...
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılDikiş izlerim var bide bileğimde yanık izi var o kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfaça izleri nasıl geçer ? bilgisi olan var mı ? konu açılmısken sormak istedim :/
03 Yorumla- +1 yıl
gecmez sanmıyorum. arkadasım kaç sene önce yapmış hala duruyo :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılotobüste yanıma oturan bir apaçinin iki kolunda da baştan başa faça izleri vardı.daha geçen gün gördüm
01 Yorumla- +1 yıl
insanlar bedenlerne nası zarar verir ya ben anlamıyoum
Sağlık konusunda 509 cevap paylaştı. yara izi insanın gönlünde olmasın be güzelim
02 Yorumla- +1 yıl
aynen ama cogumuzun vardır eminim
Sağlık konusunda 505 cevap paylaştı. yok sanırım varsada ufak tefek şeyler..
03 Yorumla- +1 yıl
aman olmasın bndekiler cok kötü hüü :(
- +1 yıl
hıhh :( kötü
Omzumda var... Yara değil yarık izi.
03 Yorumla- +1 yıl
omzunu nasıl yardın :/
- +1 yıl
Allahım insan amelyt izi der bnde nasıl becermiş acaba dye düşündüm
- Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbenim dizimde var dikiş, gözümün altıda dikişli
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
=((
bende yok yara dikiş yanık vs
06 Yorumla- +1 yıl
ne güzel :)
- +1 yıl
skkat edersen nye olsun dmi
- +1 yıl
dikkat pardon
- +1 yıl
orası öyle tabi
+1 yılboynumda çakma faça var olur mu:)
05 Yorumla- +1 yıl
çakma mı :)
- +1 yıl
hevet:) kulağımn iltihabı bıynumda irin şeklnde akmştı:( şimdi faça izi gibi
- +1 yıl
:) sayılmaz dermişim ama o da bi iz sonucta
- +1 yıl
evet öyle ama :-(
- +1 yıl
Sağlık konusunda 391 cevap paylaştı. sol kolumda üç tane faca var ;((
03 Yorumla- +1 yıl
aferm sana :(
- +1 yıl
yada onlarla arkadaslık etmiceksn ! bu kadar basit
+1 yılsag kolum da hafif bir bıcak izi var.
06 Yorumla- +1 yıl
sen mi yaptın :)
- +1 yıl
evet:(
- +1 yıl
cık cık cık oldumu smdi :(
- +1 yıl
zamanın da cahiiliğime denk geldi.cok az bir izi var..yok gibi ama 15 cm kadar amannnn:)))
- +1 yıl
ohaa varmış baya 15 cm naptın sen yaw
- +1 yıl
dedim ya bir ara cahilliğmize kurban gittik..artık zaman değişti bende degiştim şükür.bu olay 7 yıl önce idi.
+1 yılbacağımda dikiş izi var
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılDudağımda var tam orta yerinde oldu işte bi vakit
01 Yorumla- +1 yıl
2 tane ameliyat 2 tane kesik 1 tane dikiş izi;)
01 Yorumla- +1 yıl
kıyamam :(
+1 yılbileğimde ince bir yanık izi var.
02 Yorumla- +1 yıl
yanık izi de kötü ya gecmyo hiç
- +1 yıl
allahtn büyük değil:(
+1 yılsağ direğimin altında neşter kesiği var
05 Yorumla- +1 yıl
neşter :/ amelyat mı oldun
- +1 yıl
hayır..vurdular kavga da