Göğüslerim küçük sıkı ve dik.
Hep böyle kalsın istiyorum ama ellendikçe yumuşar diyorlar doğru mu? Büyük göğüsler için mi geçerli bu?
Hep böyle kalsın istiyorum ama ellendikçe yumuşar diyorlar doğru mu? Büyük göğüsler için mi geçerli bu?
7/24 birileri mıncıklamıyorsa bir şey olmaz.
Bir şey olacaksa da kas yapından, cilt yapından olacaktır. Genetiktir yani olacak şeylerin çok büyük bir kısmı.
Yine de göğsü dik tutan kas gruplarını çalıştırarak belli bir düzeyde geliştirilebilir önlenebilir sarkma durumu.
Ayda bir? 😂
Aslında anlatmaya çalıştığım şey, "normal koşullar" altında elleyip okşayarak vücudundaki herhangi bir uzvun "fiziksel yapısını değiştiremeyeceğin" gerçeğiydi.
Yine de cevap vereyim,
Hayır ayda bir birileri memelerini okşarsa sarkmaz.
Teşekkürler
Rica ederim.
Aksine bğyür ve dikleşir, kas çalışan birini düşün göğüstede kaslar vardır , asıl sarkma çalışmayı bıraktığın zaman başlar , dokunan kişi dokunmayı bırakırsa o zaman sarkma başlar
Güzel bir görüş👍
Bende böyle düşündüm çünkü göğüs sıklaştıran masajlar var ve onlar da okşanarak yapılıyor. Kaslar hareket ediyor, kan dolaşımı artıyor. Diğer yandan da aşırı sert okşanması dokulara zarar da verebilir diyorum. Arada kaldım biraz.
Ben acil tıp teknisyeniyim , ve bu konu da az da olsa yapmışlığım olduğu için biraz bilgiliyim güvenebilirsin yani
Teşekkürler 🌸
Başka sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin
Benim hiç ellenmedi ondan sıkı galiba bu bilgiye göre😀
Elletmelisin bence
ilk elleyen yaşadıııı
Cevap
20Cevap
Sen bu gidişle çocukta yapmazsın eşinede eleştirmek istemezsin yani küçükse sarkmaz elerken sarkar yumuyor ve büyüyor göğüsler sütyen siz ziplarsanda sarkar yani göğüs ucunu emdirdigin zmn bile ucu de büyür yanlız şöyle bişey var sen göğüsu masaj yap veya elet çok sert iyi değil ilerde kansere dönüşür anlatabildimi.
Bu dediğin şeye benziyor. Anal yapınca g*t büyür mü? Gibi birşey soruyorsun
çocuk emzirirsen olur emzirirken sarkmaması için de ilaçlar var
Kişinin vücut kolajen dokusuna göre değişiklik gösterebilir
hayır sadece coocuk yaptıgında deyırır fonksıyonlar
Her nesnede olduğu gibi bu memeye özel bir durum değil
Evet sarkar ilişki esnasında vurdururlen göğüs lerin sallan masın öylelik lede sarkar
Sevgilin ne kadar sert vurursa vursun sallama
Neden bu yasda bunu dusunme ihtiyaci duyuyorsun
Çok elletiyordur ondan soruyrodur 😀😂🙈
@desni001 Neden duymamayım?
@desni001 Peki, 18 yaşındayım ve artık reşitim.
Her insan gibi benim de istek ve arzularım var. Ciddi düşündüğüm biri var hayatımda. Onu seviyorum, dolayısıyla arzuluyorum da. Bu soruyu da onunla yaşadığım bir takım şeylerin bana getireceği sonuçları merak ettiğim için sordum. Cinsellik öcü değildir. Ben senin sorunu cevapladım. Sıra sende. 18 yaşında biri bu tür şeyleri merak etme hakkına sahip değil midir?
Body çalışırsın dim dik zıpçık gibi durur
saçmalık bir şey olmaz
Böyle şehir efsanelerine inanmayın :)
p*rno sitelerindeki kadınların göğüsleri neden öyle sarkık
Çoğu farklı türde operasyonlar geçirmiş ya da yaşlanmış oluyor. Hem daha yaygın olan şehir efsanesi elletince büyür, inanacaksan da ona inan 😄
Ona da inanıyorum 😁
Kuantum felsefesi 😄
öyle olsa sevgiliminki sarkardı
Ama belki çok sert davranmadığın içindir? Benim sevgilimin eli ağır biraz 😁
ben de bazen sert davranıyorum ertesi gün göğüsleri ağrıyor
Bende de öyle oluyor.
Ne kadar arayla yapıyorsun ki bunu? Ayda bir defadan bir sıkıntı olmaz bence ya dimi?
bazen haftada 1 oluyor. merak etme sıkıntı yasamazsın
Tesekkürler 😌🌸
Eklendikçe büyür diyorlar doğru mu ya? :)
hurafeden başka bişey değil
Bilmiyorum hic elletmedim😂😂
Yok ya ben emdim okşadım bierşey olmadı
Ama yavaş okşamışsındır belki? Birde ne kadar sıklıkla yapıyordun bunu?
Haftada 3-4 kez gündede 2 saat felan yok yavaş değildi
Ha iyi bari rahatladim. Tesekkürler 😁🌸
Ayda bir
Sen çok aralıklı yapıyormuşsun
olabilir
Benim bildiğim serbest kalırsa sarkar
Okşanması mı lazım yani 😁
Okşadıkça buyur diye biliyorum serbestlik olayı sutyensiz kastettim
🙄🙄
Hıım sütyensiz göğüsler her zaman daha güzel ve daha dikkat çekicidir. Sütyen göğüslere zararlıdır sarkma yapar doğrusu bu.
Sen kullanmiyosun herhalde
Evdeyken kullanmam hic
Ailede dikkat çeker ama oyle
Daha neler ya kim bakacak göğsüme kardeşim?
Orasida öyle tabi kaç ki
🙄🙄?
çatallaşır
Nasıl yani
detayına girmek durumun izahını zorlaştırır vaktim yok
Vaktin yoksa hiç yazma kardeşim
Tamam bacıcığım
Sanmıyorum
Emildikçe
Hahaha yes 😀
Evet büyür sarkar