Herkesden özür dilerek paylaşiyorum her sabah ve aksam disimi fircaladiğimda dilimde fircaliyorum yani dilimi temiz tutuyorum dişlerimden bile ama o arkadaki kabarciklar kaybolmuyor eskiden herkesde var diye biliyordum abimde annemde yokmuş
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Merhaba. bende de bunlar vardı. Yutak bölgesine doğru yayılmış gibiydi. siğil olabilir diye endişelenip doktora gittim fakat doktor siğil olmadıgını söyleyip karbonatla gargara yapmamı önerdi. gargara yapmama rağmen geçmedi endişelendim acaba siğil mi doktor yanlış teşhis mi koydu diye düşünüp durdum. doktora bunun ne olduğunu neden çıktığını sormama rağmen acıklama yapmadı. aşağıdaki yorumlarda tomurcuklu dil oldugunu ve dogal oldugunu yazmışlar ama merak ettim. Sizdekiler geçti mi?
@Yadigarli bende de var. Sizde de mi mevcut?
Fircaladigindan Emin misin midem kalkti kabarciklar usuttugunden
ah ah doktora önemli şeyler için mi gidilir sadece bir baş ağrısı neler çıkarıyor bir kitle nelere sebeb oluyor farkında değilsiniz doktora gidin hanımefendi
Gecdimi bendede durum ayni ne yaptiysam kecmiyo. beyaz tabaka olusuyo ve arka kisminda ayni seningi gibi
@Semababayeva geçtimi peki ne yaptınız cevaplarmısınız lütfen
@Yadigarli hocam sizdede mi böyle
bazı kişilerin dili öyle tomurcuklu oluyor korkma bir sorun değil yani
Cevap
12Cevap
Koronadan sonra oldu büyük ihtimalle papiller genişliyormuş büyüyormuş falan, korona ile bağlantısı olabilirmiş
benimde dil köküm bu şekilde birkaç tane doktora gösterdim sigaradan kaynaklı veya yediğin içtiğinden kaynaklı olabilir dediler çok da önemsemediler sana bir tanı koydularsa öğrenebilir miyim bende. merak ediyorum
@ceren0410 çaresi var ama bunun.
Perhiz yapcan geçer tabi dedikleri mi uygulaman lazım ama
@ceren0410 benden sana gelene...
Karşılık verir misin lütfen...
Dicem ne yapacaklarını
Salam aynısından bəndə de var hər müalicə etdim keçmədi bilmiyorum bu nə sizde kecdimi bu dil arkasinda kabarcıklar xaiş bir cavab yazın Boyle bir şey başına 1 ildi gəlib
bu kabarcıklar olmasi normalmıs alsinda ama siz yine bide KBB gorunun bisey cikmazsa midenize baktirin
bence bu paylaşımı sil, bişeyin yok hastalık arama kendinde :)
o nası dil ya temizliyorum demişsinde hiç temizlenmemiş resmen midem bulandı
Arkadaşım ben birsey sormak istiyorum doktora gittin mi veya kendiliginden gectimi aynisindan maalesef bende de varda
Tomurcuklar oluyor bazı kişilerde öyle.
Keşke doktorun varlığından haberiniz olsa :D
He dilimde kabarcik var diye hastaneyemi gidiyim? Bisey olmamis hastaneye gidilmez önemli bisey olduğunda gidilir
Önemli olmadığını düşünüyorsan bizimle paylaşmamalısın :D
Yorum yapma o zaman erkeksin bir ciddi ol
Erkek olmanın ciddilikle ne alakası var :D
Dil tat alma papilleri
Hiç bilmiyorum
Aft mı onlar?
Geçti mi peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?