Sadece burnunu kadraja alarak olmaz yavrum bu iş. O burnun diğer yüz uzuvlarına olan orantısını görmemiz icap eder. Ne malum ulan İrem Derici gibi at ağızlı olmadığın, sadece buruna bakarak güzel durup durmadığını nasıl tayin edeceğiz.. Komple yüzünü içeren fotoğraf at..
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ağzım nasıl demedim zaten burun şeklini sordum önden beğeniyorlar yandan beğenmiyorlar bende yandan sormak istedim yavrum
Ne gerek varki nefes problemi vs yoksa estetik yaptırmak çok günah artık herkes yapaylaştı. Ne kadar estetikte yapışsa çocuğunuz eski halinize benzeyecek biraz kendinizle barışık olun. Burna yorum yapmak istemiyorum çünkü zaten kendi burnunuz değil
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Birincisi yamuk olan bir burnun otamatikmen içi de yamuk olduğu için nefes problemi oluyor ikincisi benim burnum kırıldı yoksa kendiliğinden değişmedi çocuğumun burnu benzemez benzerse de yaptırırız parasıyla değil mi bence sende bir burun yaptır çünkü bu her yere giriyor
Yoo bizim komşumuzun burnu aşırı derecede aşşağıya bakıyor ve eğri burnundan et aldırmış ama hala aynı het nefes probleminde şekil değişmez değişse bile çok değişmez en azından o ucu kalkmaz. Bunların hepsi bahane kırıktır değildir orasını ben bilemem zaten sorun yoksa yaptırmaya gerek yok dedim sorun varsa neden bu kadar bozuldun anlamadım😂 ben memnunum gayet çok şükür
Ayriyrtten burnu eğri olan çok arkadaşım var ve hepsidr iyi nefes aldığını söylüyor zaten doğmamış çocuğunuza bile yaptırmaktan bahsedip adına karar vermenizden belli şekilci biri olduğunuz yazık o çocuğa. Kim nasıl mutluysa öyle yaşamalı
Saçma konuşuyorsun çünkü burnun aşağıya bakması yamukluk değil ki bilmiyorsun konuşmak için konuşuyorsun benim de şeklim degismeyebilirdi ama ameliyat olmuşken şekil değiştirmek istedim benim tercihim her neyse iyi günler
Benim arkadaşım plastik cerrahi kendinin nefes problemi olduğu halde yaptırmaktan korktuğunu söyledi burun hassas bir organ doktorların kendi burunları eğri ama yaptırmıyorlar bile
Onlar ne olduklarını biliyorlar çünkü ben bilmeden girdim ameliyata videosunu izleyecektim annem izin vermedi iyi ki de vermemiş yoksa bende vazgecerdim
O zaman sorun etmeyin böyle mutluysanız sıkıntı yok şekilede çok takılmayın çünkü sağlık kadar önemlisi yok onlarda yaratılıştan gelen bozulunca eskisi kadar sağlam olmayacağını bildikleri için yaptırmıyorlar. Hemde çok günah ben sadece fikrimi belirttim sizin bakış açınızı bilemem iyi günler sizede
önceki halide cok kötü durmuyor ama önden nasil gözüküyor o daha önemli yandan genelde hepsi iyi duruyor.. Bir sürü estetik magduru var o yüzden öndende iyise sanslisin..
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Önde iyi olduğunu söyledikleri için yandan sormak istedim teşekkür ederim
Ya cidden çok güzel olmuş o kötü konuşanları hiç takma bile. Ya bende 3 gün önce oldum tamponlar ve dikişler alınırken ağrıyo mu onu merak ediyorummm
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Valla yalan soyliyemicem ağrıyor yani herkesin acı eşiği farklı ama ben çok dayanikliyim diye düşünüyorum hiç bir yerde acı hissetmedim ama tampon çıkarırken gözden yaşlar akıp akıp gidiyor ama dikişler o kadar acimiyor kaşını alıyorsun gibi sadece cımbızla çekiyor
Farkında mısınız dedin ya bende farkında değilim demek istedim orda ayrıca bana küçük mü olsun dedi bende hayır yüzüme en çok yakışan hangisi olacaksa o olsun bir de doğal dursun dedim bu cikti
nıye boyle dıyon bende cok namusluydum hemde gayet dındar ama ıste seytana kandım nefsıme yenıldım zaten o hatayı yaptıgım sene baya bı pıskolojım bozuktu yanı saglıklı dusunemıyordum ne dersen de ama hepımız ınsanız yarın ne olacagımız kımse bılemez bana dua etsen neolacak
Üniversiteler ucuz yapıyor ya gaziantepteyim bende aileme çok masraf olmasın diye üniversitede yaptiracaktim araştırdım da bir kız ölmüş ondan sonra vazgeçtim iyi yaptirmissiniz
Ameliyat bölgen yüzünde o yüzden göğüs bölgesi veya genital bölge açılmaz ama hastanelerde tamemen çıplak olup hasta önlüğü giydiriliyor ameliyata girerken
Kendim bile kasık fıtığı ameliyatı oldum çalıştığım belden aşağım çıplaktı her gün yüz yüze baktığımız hemşire anestezi teknisyeni arkadaşlar yanımdaydı hatta idrar sondası takıldı bunda utanma sıkılma olmaz sağlık bu
Benim bildiğim artık geneli lazerle oluyor son teknoloji o ama olmuşsun artık ameliyay sonrası cok sıkıntı cektinmi yemek yeme konusunda yüz morluğu felan
En İyi Cevaplar