Kronik rahatsızlığımda yok
Kalp ritim bozukluğunun hayati tehlikesi var?
Kronik rahatsızlığımda yok

Olmaz mı, benim kalbim öyle eko cektirdim baya ritm bozuklugu cikti, bir sürü iğne yazmıştı doktor, kokarboksylaza diye bir iğne var duvara tirmaniyordum az kalsin her o vuruldugunda.. ama sonucunda artik o ritm bozuklugunu hissetmiyorum şükür. Önceleri kalbimin agrisindan uyuyamiyordum bazen sanki bogazimda atiyordu kalbim. Demem şu ki kalple oyun olmaz diger organlara benzemiyor mutlaka ilgilen onunla
Bazı durumlar önemsiz olurken, bazıları hayati risk taşıyor. Doktorun sana muhtemelen ömür boyu kullanman için hap verdi. Ve belli sıklıklara kontrole gitmeni istedi. Kontrollerini ihmal etme. Geçmiş olsun.
Baba alkol sigara dan uzak dur kirli ortamlarda bulunma
Kendini üşütme ince gibiyip rüzgara magruz kalma bu durumdan en cok kalp etkilenir
Evet hayati tehlikesi var kardiyoloji muhtemelen size ilac yazicak duzenli kontroller isteyecektir
Cevap
13Cevap
Aynı şeyleri birebir yaşadım.
Felç
Ani kalp durması
Kriz gibi riskleri var. Bana da ya ameliyat ya da hayatın boyunca ilaç dediler. Ne ilacı kullandim ve ameliyati oldum. Sadece bunu tetikleyen ne varsa uzak durdum. Buna sebebiyet veren insanları hayatımdan çıkardım. Uzun zamandır da rahatım
Evet ani ölümlerin çoğu bilinmeyen ritim bozukluğu yüzünden oluyor. Ablasyon diye bir operasyon ile doktorlar bir saatte sorunu tamamen ortadan kaldirabiliyorlar ama işinin ehli olmalı doktor yoksa tekrar etme riski çok yüksek.. bu konuda ANKARA'DA DR SEDAT KÖSE var kesinlikle tavsiye ederim geçmiş olsun
Öncelikle çok geçmiş olsun. Bir doktor kadar detaylı bilgiye sahip değilim ama aşağı yukarı aynı konudan muzdaripiz. İlaçlarını düzenli kullandıkça bir sorun olacağını düşünmüyorum.
Bu tür rahatsızlıkları olanların hayatlarında dikkatli olmaları ve sık sık doktor kontrolüne gitmeleri gerekiyor bu tür hastalıkları olmayanlarında aynı şekilde dikkat etmeleri ve sık sık check up yaptırmalarında fayda var
Ölüm tehlikesi bile var mutlaka ya tedavi ya da ameliyat olman gerekir gec olmadan. Allah acil sigara versin.
Sifalar versin olaackti pardon
Yok yasadigim icin söyledim
çok geçmiş olsun kardeşim ben de geçen hafta kardiyoloji doktoruna gittim. Bir sıkıntı çıkmadı ama sigara kullanıyorum :(
Tedavi olunmalı diye düşünüyorum, kalp ritim bozukluğu ile yarı yolda kalırsınız.
Genelde ilaçla tedavi edilebiliyor, ihmal edilmediği sürece hayati tehlikesi yok diye biliyorum
Bende ritim bozukluğu var ekstrasistol olanından ama doktorlar tehlikeli değil dedi 6 senedir olur
Olmaz mı hocam QRST sekmentlerin belli frekansları olması lazım
Kalp sağlığı çok önemli ve ihmale gelmez çok geçmiş olsun kardeşim.
Tabi ki hayatı tehlikesi var.
Çok geçmiş olsun. Kardiyologlar daha iyi bilir.
Kalp damar tıkanıklığı kalp krizi
neden kriz geçirdin
spor yaparken mi
Evreleri var onun hangi evrede olduğuna bağlı
Vardır
Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun
Var tabi
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar