Sağlık Göz kapağının kuruyup derinin pul pul dökülmesi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 3-4 gündür böyle. Neden olduğunu bilmiyorum aynı şekilde dudak kenarlarımda öyle. Doktora gidemem çünkü ayağım sargıda ve bu hafta beni götürebilecek birisi yok. Öğrenciyim. Sizce bu neden oluyor. Yaşayan var mı? Güncellemeler+1 yıl Güncel Göz kapağının kuruyup derinin pul pul dökülmesi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Oneymiss Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 59% +1 yıl Kizariklik var mi veya kasinti kabarma vs 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Çok çok hafif kızarıyor ama şu an kızarıklık geçti. Ağız kenarında tatlı bir kaşıntı oluyor arada Yorumla Oneymiss +1 yıl Benim goz kapagimda kaşımda ve burun kenarimda vardi pul pul dökülme. Sanki kurumuş gibiydi. Egzama demisti dr. Krem veriyor Yorumla Soran +1 yıl Geçti mi Yorumla Oneymiss +1 yıl Geçti ama zaman zaman stres mevsimsel seyler vs tekrarliyor. Bazi yiyecekler de tetikliyor Yorumla Soran +1 yıl Anladım canım acaba ilaç kullanmadan geçer mi ki Yorumla Oneymiss +1 yıl Egzamaysa gecmez hic umitlenme bence 😓 Yorumla Soran +1 yıl Yani nasıl anlarım ki egzema mı değil mi çünkü ayağım sargıda gidemeyecem doktora da Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kizariklik var mi veya kasinti kabarma vs
Çok çok hafif kızarıyor ama şu an kızarıklık geçti. Ağız kenarında tatlı bir kaşıntı oluyor arada
Benim goz kapagimda kaşımda ve burun kenarimda vardi pul pul dökülme. Sanki kurumuş gibiydi. Egzama demisti dr. Krem veriyor
Geçti mi
Geçti ama zaman zaman stres mevsimsel seyler vs tekrarliyor. Bazi yiyecekler de tetikliyor
Anladım canım acaba ilaç kullanmadan geçer mi ki
Egzamaysa gecmez hic umitlenme bence 😓
Yani nasıl anlarım ki egzema mı değil mi çünkü ayağım sargıda gidemeyecem doktora da
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!