Dağcıyım ve 7 saatlik bir dağ yürüyüşü yaptım. İlk kez parmağım kan topladı. Bu kendiliğinden geçer mi? Ayak parmağı kan toplayan var mı hiç? Hastaneye çok uzaktayım
Uzun yürüyüş sonrası ayak parmağım kan topladı, ne yapabilirim?
Ayakkabi secimini dogru yap birdahaki sefere herhalde darbe aldin fark etmeden ya da baskidan dolayi oraya kan topladi. Yerel soguk uygulama yap oraya. Normalde hekime gorunmende fayda var.
Yineliyorum bende uzun yürüyüş yapıyorum hiç başıma gelmedi darbe almış o parmak anlık gelişmiş hissetmemişsindir hoş ayak serçe parmağına gelen darbede kalpten geçen bin volta eşittir :) acı olması iyi his kaybı çok tehlikeli buz koy bir süre toparlar
Yürüdüğüm yol normal değildi. Full iri taşların üzerinden yürüdüm. Yokuş çıktım yokuş indim yamaç tırmandım. Kayalara tırmandım. Dümdüz yürümedim. Buz koyarım
merhaba nasıl bir iyileşme süreci oldu sonrasında , kaç günde iyileşti? Bendede sizinki kadar olmasada serçe parmağımda ayakkabı vurmasından dolayı aynısı oldu ilk başta kangren diye korktum ama bi kaç kişide daha yaşanmış kan toplamasıymış içim rahatladı
En İyi Cevaplar