Çok geçmiş olsun. Doktor bir şey demedi mi ama normal ödem falan var dağılması falan bayağı uzun sürer ne ameliyatı bu böyle.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
çok teşekkür ederim, doktordan yeni eve getirildim orda benden sonra ameliyat olan bir kadın vardı onunla karşılaştım bugün 60-65 yaşlarında, aynı ameliyatı olduk kadının ayağı ne şişmiş ne morarmış şok oldum, halbuki yaşlılar daha hassas ve zor iyileşir derler 🙈 bu hallux valgus ameliyatı yani baş parmağın yanındaki kemik çıkıntısını aldılar
ya çok merak ediyorum fetişistler neden böyle? yani neden bu kadar önem veriyorsunuz ayağın güzel olup olmadığına? veya güzel bir ayak nasıl olmalı sence?
gösterdim bişey demedi sadece biraz morarmış dedi, üzerinde durmadı. benden sonra 60-65 yaşladında bir kadın ameliyat olmuştu onuda bugün gördüm kadının ayağı ne şişmiş ne morarmış şok oldum normalde yaşlılar daha hassas derler ben pert oldm kadın turp gibi 😀
bende normal sanıyordum ama benden sonra aynı ameliyatı olan yaşlı bir kadın var onunla denk geldim bugün hastanede, kadın turp gibi ne morluk ne şişlik var üzerine basabiliyo şok oldum bide yaşlılar çok hassas olur derler kadını üflesem düşecek bir tip 😀
doktordan yeni geldim baktı baya morarmış dedi ama üzerinde pek durmadı bende normal sanıyordum ama 60-65 yaşlarında bir kadınla denk geldim o da benden sonra ameliyat olmuştu bugün gittiğimde gördüm kadının ayağı hiç morarmamış ve şişmemiş üzerine basabiliyo halbuki ikimizde aynı ameliyatı olduk 😅
En İyi Cevaplar