Öksürük, boğaz ağrısı nedeniyle doktora başvurdum. Bu ilaçları verdi. Malum haftasonu, eğlenme vs. Bu ilaçları kullanıp alkol almam sorun yaratır mı?

Antibiyotik aliyorsan alkol almamalisın.
Augmentin❌
"Metronidazol, tinidazol ve trimetoprim-sulfametoksazol içeren ilaçlarla birlikte katiyen alkol içmemelisiniz: Çünkü bu maddeler alkolle birleştiklerinde şiddetli baş ağrısı, kızarma, kalpte ritm bozukluğu, mide bulantısı ve kusma gibi belalara sebep oluyorlar, üstelik çok ciddi seviyelerde! "
var tabi augmentın 1000 mg tablet, ya ilacı içmicen ya alkolü. ama ilacı içmemeni tavsiye ederim alkol iyidir temizler vücudu :))))
çok riskli gerçekten tabi ki ölüme götürür allah korusun aman dikkat et içme
Antibiyotik var... tehlikeye girme. ilaç bitmeden içki yok.
İlacı pazartesi kullanmaya başlasam?
Uzun süredir yaptığım bir plan. Bozulsun istemiyorum. Aradan bir gün geçmiş oluyor. Eminsiniz değil mi sorun olmayacağına dair?
Cevap
13Cevap
Augmentin çok ağır bir anti biyotik sıkıntı yaşayabilirsin ya da içki içeceğin gün kullanma ilaç öbür türlü hastanelik olursun
Augmentin antibiyotiktir alkolle birlikte kullanılmamalı
augmentin hiç bir işe yaramayan bir antibiyotiktir ve milyon tane yan etkisi vardır. bunları kullanmaktansa doğal beslenmeni öneririm
Alkolle antibiyotik kullanma, analjezikte var sen en iyisi içme
Mor olan antibiotik sorun yaratır kullanmayı ver bir hafta sonuda
yaratacağı kesin augmentin var. ayrıca şunu da eklemek isterim ki kafayı yemişsiniz
Alerji ilaçları ve antibiyotikle alkol kullanmasan ıyi olur.
Augmentin antibiyotik. Alkolle birlikte alma zehirler.
Dün 5te içtik akşak 1de yarım kilo rakı içtim augmentin zehirler diyolardı bi şey olmadı
Augmentin alma. Diğerleri sorun değil
Prospektüsüne baksana
doktoruna nıye sormadın :D alma der dıyemı :D
haftasonu gecsın pazartesı basla ıste,, hepımızn yaptığı seyler ;)
Bir hafta sonu alkol almasan olmezsin bence..
Hafta sonu alkol hahah harika.
agumentin antibiyotik
AUGUMENTIN kesin zararlı diğerini bilmiyorum
hepside sorun yaratır
sorun olur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar