"Aman kim takar sağlığı göm gitsin." diyerek, sağlığınızı umursamadan yemek yer misiniz? :D

Göm göm göm :D

Hayır asla. Kızartma, yağlı yiyecekler, şeker içeren herhangi bir şey, abur cubur ve fast food hiçbir şekilde tüketmiyorum. Sigara kullanmıyorum, alkol kullanıyordum onu da spor yaptığım için ve sağlıklı yaşam için bıraktım. Ama belki özel günlerde bira falan içerim ayda yılda bir kere.
Tebrik ederim. :D Ben de senin gibiyim fakat haftada bir defa sapıtır hunharca karıştırır yerim.
Vücudu arada sırada şaşırtmak da lazım. Cheat meal ler candır. Arada sırada yerim ben de. Mesela 15 günde 1 bir öğünü dışarıda yerim. Bunun gibi.
Arada sırada ayda yılda bir , bir şey olmaz. Tabi dışarıda da sağlıklı şeyleri yemek lazım, mercimek çorbası tavuklu pilav ayran, belki pizza olabilir, lahmacun olabilir, dürüm olabilir. Gidip tavuk döner yemem mesela. Sağlıksız çünkü.
:)) Açıkçası cheating day günlerinde ben pek ayrım yapmam. Normal şartlarda yalnızca bir öğün yapın derler, üç öğünde gözüne sol kroşe atarım mutlaka. :)
Nasıl yani cheat meal ı 3 öğün mü yapıyorsun sen? 😂😂😂
Aynen öyle. :D Sabah kahvaltısı, öğlen ve akşam olmak üzere 3 cheating :D Muhtemelen cheating günlerinde toplamda 4000 kcal alıyorumdur, abartısız. :D
Ne sporu yapıyorsun.
Haftanın 4 günü vücut geliştirme, üç günü serbest açık hava koşusu. Yazları da bol bol yüzme. Aslında 2017 yılında atletizm uzun mesafe koşucusu lisansım vardı, bıraktım. :) Şimdi daha çok vücut geliştirme, fitness ve açık hava egzersizleri ile ilgileniyorum.
İyi yapıyorsun ama sporu haftada 5 saatten fazla yapmak da çok iyi değil diye biliyorum. Biraz araştırmıştım ordan biliyorum.
Dinlenmenin payı elbette çok büyük, kesinlikle katılıyorum. Fakat vitamin, supplement ve hayvansal gıdalar bakımından mükemmel besleniyorum. Bu açıdan rejenerasyonum normal bir insanınkinden daha iyidir. İşin açığı bu aralar boş vaktim çok, birazda ondan yükleniyorum. :)
EİG için teşekkürler. 👍
Rica ederim :)
Hayır yiyemem midede hörgüç yok :D
Ayda bir yaparım bunu ama ne yeme yok böyle bir şey. 😁
Senin gene ayda bir iyiymiş. :D Ben haftada bir yapıyorum. Amerikan hamburgeri, patlamış mısır, kola, kırmızı şarap, patates kızartmaları... :D
Senin kemiklerin elimde kalır, doymam. :D
Seni hamburger yerken hayal edemedim Yeliz :D
McDonald ya da Burger King hamburgeri değil yalnız, ben onlara hamburger bile demiyorum. :D
Steak, burgerlab ya da kasapburger... :D
:D :D Sen o 2 hamburgeri ye sonra da "sen sebep oldun, püh" diye acısını benden çıkar. Oldu :D
Bazı günler evet 😒
Eminim kokoreç yerkendir. 😂
Çok merak ediyorum hiç yedin mi 😌
Hayatımda hiç kokorec yemedim hayir. Hatta 27 yillik hayatımda siyah çay da içmedim. Ben, tuhaf bir insanımdır. 😏
Başak burcu galiba
Evet, yükselenim de aslan. 😌
Nasıl bildim ama
Evet, ona ben de şaşırdım açıkçası nereden bildin?
Bilgili olmak yeter 😌
Ne kadar bilge bir hatun 😶
🙄🙄
Sen de kesin boga burcusundur salladim 😂
Bilemedin 😂
Yazdı googleye yemeğe düşkün hangi burç diye 😀
Yok, kafadan attim. Hiçbir araştırma yapmadim sahiden. 😂
Hahah 😂
Kova 😂
Teşekkürler ugraştirmadin beni 😌
Ne demek 😌
Eig teşekkür 💁
Rica ederim lady :O
Cevap
17Cevap
Genelde yemem ama bazen tatlı krizlerim oluyor.
Nutellayı kaşıklayanlar klübünden misin yoksa? :))
kulubü*
Bazen evet...
Yiyeni biliyorum diyelim ona sorsan simitten başka bişey yemez çaydan başka bişey içmez yoksa o kilolar neden var😬😬😌@Başkaiklimler
Onu ben de tanıyorum ama dediğin kadar kilolu değil ki? :D
Söylediği herşey yalan😀
Hee 53 olmuşum yetmez miii😂
@Başkaiklimler ne 53 70 kilosun😂
_AnyWhereee__ cay simit hayatim ama gercekten sisiyorum galiba yasliligin buyuk etkisi var🙄😃
Ben hep yerim hayvan gibi yerim 😂8 lahmacun 10 dk yediğimi biliyorum ben
Adana, Mersin, Tarsus yörelerinin lahmacununu sayma bir kere. Onlar çok küçükler... Ben o yuvarlak lahmacundan 20 tane bile yerim. :D
Üzerine koyacaksın maydanozu, soğanı, salatayı. Saracaksın sonra hunharca 3 lokmada ımmm :D
Yemek yemeyi severim ama çok sağlıksız yiyeceklerden uzak dururum😄
Bir daha gitme şansımın düşük olduğu yöresel yemekleri tatlıları hiç affetmem tok olsam da yerim
Pek sayılmaz ama eğer ölçüyü kaçırırsam telafisini yaparım
Çatlayana kadar yiyorum içiyorum. Boyum 175 kilom da 62. 1 gram da almıyorum. Mutluyum...
Yapmam hem dikkat eder saglikli beslenirim hemde yerine gore dozunda yerim
aşcı olduğum için mecburen yiyorum yemek buldun ye dayak buldun kaç mod bu valla :)
Evwt malesef yerim basen diyoeum keşke iştahsız olsam
Yerine gore degisir. Bir bulusma veya gorusmem varsa hanim kiz olup yemem herhalde
Yerim valla bazen yiyemez duruma gelir sofrayı bile kaldırmadan uzanirim😄😄😄
tabiki yerim acaba kilo alacakmıyım diye hiç düşünmem
Hunharca yemek yemem de kakaolu süte aşik olduğum için nefessiz kalana kadar içebilirim😂😂😅
Yapmadim hic😌 bir kere denesem
Denesen de yiyeceğin poğaça arası simittir bence :D hahahah
Böyle hunharca yemek yemedim hiç 😃
Ondan zayıfsın işte... :D
Anaaam ben 90-91 kg civarıyım iki katın olmuşum :D
Thanksss :D
Affetmem gömer giderim yesekte olcez yemesekte en azından tok olem ama dengeli tabıkıde 😀
Çoğu zaman hep bunu yapıyorum 🤣🤣
Yemem çünkü insanda bir yeme içme adabı olmalı.
Ama bu sözün tam zıttı var:Can boğazdan çıkar
Maalesef yapamam öyle bir şey 😂
ayarsızlaşırsa can boğazdan gider
Eskiden di o
Evet Ramazan’da hergün yaptığım şey iftarda 🤣
Dünyaya bir daha gelmeyeceğiz
Adete iken yaparım :/
Hayır kibar yemek yerim
bugun yedim ama bu bir istisna
mangal gördüğümde affetmem..
Bazen yerim regl dönemimde hele
Hayır hiç öyle yemedim
Evet yerim
Her zaman yaptığım şey 😅😅
Ekmek arası makarna da yiyorsundur sen :P
O kadar değil 😂 ekmek çok sevmem
Evet, bazen hunharca yerim 🤣
bende yerim ama kilo alanlardan değilim 😂
Hayır, yediklerime dikkat ederim 🌸
Çok açsam yerim yani
Bugün ıspanak yemeği yedim biraz üstüne de yumurta kırdım yedim onun üstüne de cips yedim 😅
Ohhhh yarasın :)
Yemem..
Hayir
Yerim affetmem 😑
Bazen
Çok acıktıysam fena
Yiyemem 🤢
Her zaman
Yerim
Kızdığımda oluyo 😄
evet
Ben yerim.