Şanlıurfa'da kulak ameliyatı olacağım ama hangi doktor iyi, bilemiyorum. Urfalı ya da Urfada kulak burun boğazcıya giden var mı? Hangi doktor iyi, bilen var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Kulağımda işitme sorunum var. Polislik mesleği için şart.
Ama dün başka bir doktora gittim o da iç kulaktan kaynaklı bir problem var dedi. Ameliyat ile düzelecek gibi değil dedi. Şaşırdım kaldım. O yüzden dedim en iyi doktor hangisi diye.
Bütün doktorlar aynı demiyo zaten , ben kaç doktor gezdim daha 4 sene oluyor tanı koyulali, başka doktora daha git gez bir kaç tanesini daha. Ondan sonra en çok hangisi aynı taniyi koyuyosa odur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Urfa'da murfa'da neden herkeste bir ariza var
Herkeste arıza derken kardeşş. Daha açık konuşsana
Birinin kulagi yok. Otekinin dizi yamuk. Digerinin çükü küçük.
Sen bir urfaya gelsene, kendi gözlerinle bak. Her yerde olan hastalıklar işte. Terbiyesiz
Anneyle baba akraba mi
Değil, sonradan oluştu bu işitme sorunum doğuştan değil.
Darbe mi aldin, gürültülü bir yerde mi çalışıyorsun
Yüksek sesli müzik dinlerken oldu. O gün pek üstündr durmayınca böyle oldu
Aferin cok hayirli bir is yapiyormussum
Neden ameliyat olcan
İşitme sorunum var. Pomem için şart
Tüp mu takilicak
Yok ya, doktorun biri kemikçiklerden biri kireçlenmiş onun yerine çok küçük bir protez takılacakmış.
Senin'ki kolaymis , insAllah değişince düzelir. Şanlıurfa'dan veremem ama marasta doktorum var , 16 yıllık doktorum
Ama dün başka bir doktora gittim o da iç kulaktan kaynaklı bir problem var dedi. Ameliyat ile düzelecek gibi değil dedi. Şaşırdım kaldım. O yüzden dedim en iyi doktor hangisi diye.
Bütün doktorlar aynı demiyo zaten , ben kaç doktor gezdim daha 4 sene oluyor tanı koyulali, başka doktora daha git gez bir kaç tanesini daha.
Ondan sonra en çok hangisi aynı taniyi koyuyosa odur.
Her doktor da kendine göre muayene ücreti alıyor😂😂 yoksa tüm ülkeyi gezerdim..
Özel'e gitme sende tıp'a git veya devlet hastanelerine git.
Öyle yapacam zaten. Urfada bildiğim bir kaç yer daha var. Onlara da uğryacğım
Kolay gelsin.