AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Merhaba Ebru hanım ,
Öncelikle size benim için önemli olan bir sorum olacak bilgi verirseniz çok memnun kalırım.
- 29 yaşında bakire bir kadınım, cinsel deneyimim olmadi uzun zamandır hayatımda biri de olmadığı için öpüşme dahi yakın temasım yok ama yaş itibari ile vücudum bazı konularda sinyal veriyor yani seks istiyor ve ama bir partnerim olmadığı için rahatlama alamıyor. Bu olumsuz durum karşısında ileride sorunlar yaşar miyim? Genel olarak biraz asabiyet olarak olumsuz yanlarını yaşıyorum ama diğer yönden de olumsuz yani olur mu? Yani kimileri yumurtalıkların tembellesir Şu an vücudun en önemli zamanlarinda kullanılmıyor gibi laflar ediyor
Doğru demişler
Bakire birinin hamile kalma olasılığı gerçekten var mıdır? İnsanlar senelerce hamile kalmaya uğraşır ve olmazken bakire birinin hamile kalması biraz imkansız geliyor gözüme
Bunun için bekaretinin bozulmasına gerek yok. Bazı kadınlar bakire olduğu halde , bekareti bozulmaz , hamile kalır , doğum esnasında bekareti yırtılır. Yani onunla ilgili değil
Merhaba hoşgeldiniz geri çekilme yöntemi ne kadar doğru yani hamile kalma olasışığı yüzde kaç
Doğum kontrol haplarından 18 yaşında birisi alabilir mi? Bu haplarin zararı yok mudur?
Ve hap ilişkiden bir gün sonra mi kunlanilmali? Bu hapin etkisi yalnızca tek ilişki için midir yoksa hap içilen gün ilişki yaşanırsa hamilelik olur mu 😅😂
Üni sınavından bir hafta önce adetimi engellemenin en sağlıklı yolu ne?
Reglim eskisine göre azaldı bu neyden kaynaklanıyor olabilir, bir de geçmeyen bir akıntım var. Neden geçmiyor anlamadım bir türlü.
Erkek arkadaşım ile 6 aydan beri cinsel hayatım var bu işlere yeni yeni bulaştım. Bakire olduğum için genelde anal yoldan ilişkiye giriyoruz bu beni ne kadar mutlu etse de bazen üzüyor. İlerleyen yaşlarda büyük bir sıkıntı yaşar mıyım diye korkuyorum? Ve erkek arkadaşım kondom kullanmak istemiyor o anda.
Son sorum ise oral yolla ile boşalmalarda erkeğin spermlerini yutmanın herhangi bir sakıncası var mı. Bazen boşalmasından çok etkilenip onu daha çok deli etmek için akan spermlerini yuttugum oluyor bu erkeğe bir şey katıyormuş sanırsam. Ama midede zararı olur mu olmaz mı net olarak bilemedim.
Ebru hanım benim sağ yumurtalarımda adetten sonra devam eden ağrı var. Kist desem daha önce yaşamıştım o daha fazla ağrıyor. Bunun nedeni nedir?
Merhabalar, acaba mastürbasyon yapmak kısırlığa neden olur mu? Bir de durup dururken kızlık zarımız yırtılsa anlar mıyız yoksa regl kanamasının habercisi gibi bir şeyle karıştırabilir miyiz?
Düzenli seks hayatınız yoksa, belirli aralıklarla yapılan mastürbasyonun faydası bile olduğunu duymuştum
Merhaba, Hoş geldiniz.
Ben iki normal doğum yaptim, üzerinden 12 yıl geçti benim regli sancim azalacağına artı hep şey derlerdi doğum yap sancin olmayacak bu bir hurafe mi, yoksa bende mi var bir gariplik neden ağrıyor ki sanki çoğu zaman acile gitmek durumunda kalıyorum.
Birde regli iken baş ağrısı da oluyor bunun sebebi nedir?
Teşekkür ederim şimdiden.❤️😊🌹
Hala kist mi var acaba
Doğum kontrol ilaçları sağlığa zararlı mı
Erkek arkadaşımla düzenli bir cinsel hayatımız var. Latex alerjim olduğu için prezervatif kullanamıyoruz. Doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum fakat kilo yapar mı diye endişelerim var. Birde doğum kontrol hapını kullanmaya başladıktan ne kadar sonra etkisi başlar?
Merhabalar 👋 Bu ay 3 gün süren bir reglim oldu ve 10 gün sonra tekrar oldum. Bu şekilde regl düzensizlikleri kısırlıpın belirtisi olabilir mi?
nasıl ya kısır mısın
@deadialand7 hayır 🙂 sadece regl düzensizliğinin kısırlıkla ilgisi var mı onu merak ediyorum
Geçen ay benim de aynısı oldu bn de bunu çok merak ediyordum
Adetim her ay bir iki hafta gecikmeli oluyor hic duzenli adet olmuyorum sebebi nedir
Vajinal iltihapla normal akıntı arasindaki fark nedir goruntu olarak?
Vajinal akıntı beyazımsı olur 👍🏻
Diğer hastalıktan olan reng ise beyazdan kahverengine kadar gider iltihaplanmanın şiddetine göre
Merhaba, öncelikle hoşgeldiniz. Doğum kontrol yöntemlerinden hap kullanma yöntemi ne kadar güvenilir? Yan etkileri mevcut sanırım. Bunlar çok sık mı görünüyor?
Merhabaa
Bakireyim regl dönemindee aşırı sancım oluyorr hemde aşırı neden
Merhaba Ebru hanım🙋♀
Zevk suyunun vulvaya değmesi ile hamile kalınır mı? Şimdiden teşekkürler 💕
Tamam acıklayamam ama kalınıyo diye bilirim
Merhaba Ebru hanım ben sezeryandan sonra regl oldugumda inanılmaz ağrı yaşıyorum kasılma kramp gibi bunun sebebi nedir acaba
Merhaba,
Doğum konturol hapı kullanmıyorum. spiral var rahatım. ama birşeyi merak ediyorum doğum kontrol hapı saç uzattığı doğrumu?
Merhaba ebru hanim benim regl gunum dugunume denk geliyo sonrasinda tatile gidecegimiz icin agri cekmek istemiyorum asiri agrim oluyo dugunmdede agri cekmek istemiyorum onerebilceginiz bir adet kesici hap var mı
Merhaba benim adet sonrası sancım oluyor ilaç felan etki etmiyor doktora gittim kistin var dedi doğum kontrol hapı verdi kullandım ve tekrardan gittiğimde kistin yok dedi adetim Cuma günü bitti ve gece sancıdan uyuyamadım tekrardan kist oluşmuş olabilir mi? Doktor 3 ay sonra gel dedi ağrılarım olursa beklemeden gitmelimiyim? Çok teşekkür ederim vereceğiniz cevaplar için şimdiden hocam kolay gelsin ♥
Polikistik over sendromu nedir? Nasıl anlarım olup olmadigimi? Hamileliği etkiler mi? Teşekkür ederim
Ebru Hanım bizi bilgilendireceğiniz için teşekkürler. Bu konular konuşulması zor ancak çok gerekli konular. Size sorum doğum kontrol yöntemleri açısından en güvenilir yöntem nedir? Mesela kondom kullanımında riskler olduğundan bahsediliyor. Sizce en kesin yöntem nedir?
Vucudun altina yapalan birşey de var cip gibi onu da yapoyormusun?
spiral degıl mı o
Koluna yapılır
Kasıklarım çok ağrıyo, şişiyo bazen kadın hastalıkları doktoruna gittim ultrasyonla baktı bişey yok dedi bende kist olmasından korkuyorum yumurtalıklarımda sorun yoksa neyden kaynaklanıyo olabilir?
Merhaba, güzel kadın 🌹
Sorular çok yalnız tek bir şey hakkında bilgi almak istiyorum.
Vajinal kuruluk sebebi nedir?
Ebru Hanım merhaba, hormon almadan nasıl korunabiliriz? Teşekkürler.
Kızlar geçen ocak ayının 21rinde regli oldum ve bu reglim 9 gün sürdü ama hastalanmadan önce erkek arkadaşımla bir birlikteliğim oldu ve hastalanmadan 3 gün önce aşırı derecede bel ağrısı sırt ağrısı ve kasık ağrısı çekmiştim bu ay gene hastalanmadan önce bir birliktelik yaşadım ve bu ay hastalığım geçikti 21 olmam gerekirken 25şinde oldum ve 3 gün sürdü bu zaman kadar düzenli olarak her ayın 21rinde regli olurdum ve 4 gün sürerdi hiç uzamazdı ve geçikmezdi bu neyden dolayı olabilir gebe olma ihtimalim var mı test yaptım eczaneden alıp ama negatif çıktı sizce?
En sağlıklısı kan testi.
Gebe olma ihtimalim var yani
Selam ben üç yıl önce spiral taktırdım ondan sonra 10 kilo aldım spiralin kilo almada etkisi var mıdır
Erkekler Ne Diyor
Prezervatifi sevmiyorum ya geri çekilme yapıyorum kaçırmıyorum. Ama içine boşalma Zevkide başka sonuçta. Takvimi nasıl bilebiliriz? Regl öncesimi sonrası gebelik riski oluyor?
İliskiye gir sonrasında hap var ertesi gün hapı onu içtikten sonra hamile kalamamaz ilacın yan etkileride fazla yok
En garantisi spiral👍
Hocam merhabalar
Gebelik aöısından en güvenli doğum kontrol yöntemi hangisidir?
ksi etkil çözü öneriniz nedir
Hem erkekler hem de kadınlar için prezervatif dışında korunma yöntemleri nelerdir? Sağlıksal açıdan bir zararları var mı? Aşırı sık kullanım herhangi bir hastalığa yol açabilir mi?
Bu bayan kimin sorusunu cevaplamış bilen var mı
@zelihadgm Tüm sorular arasından seçtiği soruları 15 Mart Cuma günü cevaplayacak.
Teşekkürler
Arkadaşlara yardımlarınız için teşekkürler.
Sizin tavsiye edeceğiniz doğum kontrol yöntemi nedir kadınlar için en zararsız olan? Bir de spiralde gynolife diye bir sistem tavsiye açısından nasıl sizce?
Merhaba. Spiral kesin bir korunma sağlar mı? Düşünmeden ilişkiye girebilir miyiz?
Doğum kontrol hapları zararlı mıdır? Kısırlığa neden olur mu? Yan etkileri var mıdır? Ve nasıl kullanırlmalı?
Yeni evliler için en etkili ve doğru korunma yöntemi veya yöntemleri neler olmalıdır.
Evleniyomusun
Hayır daha çok erken 😂.
Merhaba spiral takılı olan bir bayan hamile kalma riski var mı
Latex alerjisi diye tahmin ettiğimiz rahim içi iltihaplanmalar kondomun kalitesine bağlımıdır?
Doğum kontrol haplarının zararlı olduğu söyleniyor bunlar doğrumu acaba?
*Sizce en iyi korunma yöntemi hangisidir?
Tam sitenin bütün ihtiyaclarını karşılayacak bir konuk olmuş tşkler KS 😅 bir soruda ben sormak istiyrum, regl dönemi kompile bittiğinden sonra hala mikrobik hastalık bulaşması ihtimali var mı? Belli bir gün daha beklemek gerekli mi?
Hayatınızda asla duyamayacanız soruları duymaya ve yok artık demeye hazır mısınız? O halde sizi cinsellik konusunda sınıfta kalan kendi bedenini bile tanımayan kızlarımızla başbaşa bırakıyorum...
Hocam merhaba ben HPV kapmaktan korktuğum için kızlara yaklaşamaz oldum ve aseksüel bir hayatı benimsedim. Sizce HPV den korunabilmenin tek yolu bu mudur?
En sağlıklı korunma yöntemi?
Merhaba Ebru hanım. Partnerinin hamile olmasını istemeyen, prezervatiften hoşlanmayan ve içeride orgazm olmak isteyen erkeğe ne tavsiye verirsiniz? (Kadının yardımı olmadan)
ben hiç bir korumamnın yüzde yüz koruma sağlamadıgını duydun dogrumu? belki tip bağlatmak olabilir.
bence siz sitede havada spermden hamile kalan kızlara dersler verseniz daha makbule gecer. yukardakilerden bihaberler
Cinsel terapist kimliginizle alakali bir soru sormak istiyorum.
Kadınların ve erkeklerin cinsel arzulari, libidolari ne kadar farkli? Kadınların erkeklere göre bu konuda çok daha fazla otokontrole sahip olmalarinin nedeni nedir?
Spiralde yüzde 100 koruma oluyor mu
Öncelikle @Op. Dr. Ebru Zülfikaroğlu hanım size ve KizlarSoruyor ekibine teşekkür ederiz
Böyle yararlı faydalı bilgilendirici öğretici bilgilerin bize aktarılmasında yardımcı olduğunuz için
Türk kızları cinselliği öcü gibi görüyor
Türk kızlarına cinsel eğitim ve cinsel sağlık eğitimi verilmesini düşünüyorum
Türk kızları bu konuda oldukça cahil ve yanlış bilgiler ile dolu
Emeğiniz için teşekkür ederim tekrardan
Saygılar sunarım
eşim cinsellik konusunda çok isteksiz. ne yaptımsa değiştiremedim. bundan çok rahatsızım. ne yapabilirim, bir öneriniz var mı?
Sizce en etkili ve en az zararlı kontrol yöntemleri neler?
spiralin zamanla çürüme yaptığını duymuştum ve spiral kasıklarda ağrı yapıyormuş bunun nedeni nedir?
Sprial in koruması ne derece güvenli çıkma gibi bu durumu olurmu ya da kaç sene deyaniyor
Kaydığı zaman kaç defa spiral takımıma hakkı vardir