AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
2017 yılında tüp bebek yaptırdım pko yüzünden ikizlerim dünyaya geldi korunmuyorum normal yoldan hamile kalma olasılıgım var mı
Doğum kontrol hapı önerebilir misiniz?
Merhaba 😊 kist varken hamile kalabilirmiyim ve bana guvenli dogum kontrol hapi onerirmisiniz
Merhaba Ebru Hanım, sizi gerek instagramda gerekse diger sosyal ortamlardan takip ediyorum. Her dogum kontrol hapi kilo problemi yaratir mi? Uzun yıllardir kilo problemim var ve yakinda dugunum var. Simdiden tesekkurler 💕💕
Benim merak ettiğim konu doğum kontrol ilaçları ileride gebelik istendiğinde bu ilaç bebeğin gelişmeşine zarar verirmi?
Hayir vermiyor zaten vucut o kullanilan ilac igne hormonunu 3 ayda atıyo😊
@ssinem0707 yani o ilaçlari kullandiktan sonra 3 ay en az vücudu bir nevi arındırip sonra hamile kalmali ;)
Evet aynen öyle 👍
Paylaşımınız için teşekkür ederim
spiral çeşitleri var bakır, hormonlu, boncuk bunların ne ayrıcalıkları var hangisini seçmeliyiz bakırı kullanıyorum regli sürem çok uzun geçiyor
Kadinlar icin en kolay ve saglikli korunma yontemi nedir ayrica gynefix Boncuklu spiral ve normal spiral hangisi daha iyidir hocam?
Selamlar ! 33 haftalık gebeyim ve doktorum çocuğun gelişiminin yavaş olduğunu riskli gebelik grubuna girdiğimi söyledi anne karnında bir bebek neden gelişmez? ya da aradaki fark nasıl kapanır? Cevabınızı bekliyor teşekkür ediyorum
Saglikli beslenerek anne karnindaki 1 gün disardaki 10 gundur unutma bunu.
soru cevap tarzı bir söyleşi hazırladığınız için teşekkürler. hangi doğum kontrol yöntemi en güvenilir ve sağlık açısından rahattır. ya da ilk kez kullanan kişilere öneriniz nedir.
Düzgün doğum kontrol hapı kullanmak nasıl olmalı? Herkeste etkisis/yan etkisi var mı? Ve dediklerini gibi kilo aldırır mı?
Merhaba Ebru Hanim.
Ben ilk adetimi 14 yasimda gördüm ve o zamandan beri hiç düzenli döngüm yok 10 senedir. Şu an 25 yaşıma girecegim.
Bir dönem doktor muayenesinde yumurtaliklarimin tembel oldugu söylendi. 20 yaşlarımda 15 gün kadar "Yazz" hapını kullandım ve diz kapagimda agri oluştu diye tedaviyi biraktim. Ayriyeten aşırı regl agrilarim oluyor. Baygınlık geçiriyorum çoğu zaman.
Dogum kontrol hapi kullanmak zorunda miyim bu durumda?
Bakire olduğun için o kadar ağrın oluyor
benimde düzenli bir döngüm olmadı...35 yaşındayım ama gitmediğim doktor kalmadı.. tüm testlerde normal çıkıyor... spıral taktırırsam düze girer dediler onuda taktırmaya korkuyorum
@sude1010 spiral de düzene gireceğini sanmam , çünkü spiral çok fazla kanamaya ve düzensiz regl ye sebep olur. (Tahminim) yani baş etmek biraz zor onunla
@Ceydaelipek2 Tıpta da sebebi bakireliğe bulmuyorlardir umarim. Butun yaslilar bunu soyluyor ama inanmak istemiyorum 😊
Niye ki?
@Ceydaelipek2 bekaret ile siddetli regl agrisi neden olur?
Çünkü kan akışı yavaştır. Rahat akamaz. Bir çok kadın evlendikten sonra ağrı konusunda rahatlar. Ama bazısı doğum yapsa bile ağrır
@Ceydaelipek2 anladim tesekkur ederim
@Ceydaelipek2 ay olsunda tek fazla olsun :) olmamasında çok kötü
@Ceydaelipek2 bakirelikle alakası yokki adet ağrısının. benim eşim bekarkende adet ağrısı cekiyodu evlendik herşey yapıldı aramızda ama adet ağrısı halen sürüyo ilk 2 ya da 3 gün. ilaç almadan da zor geçiyo ilaçtan sonra bida başlıyo
@eserengin işte dediğim gibi bazılarının öyle oluyor ama bu dediğimin de etkisi var bence
@Ceydaelipek2 cok etkisi olduğunu sanmıyorum ama
@eserengin doğum yaptı mi
@Ceydaelipek2 yapmadi yok
@eserengin yaptıktan sonra düzelir , ağrısı kalmaz. Normal doğum yapması lazım ama
yeteeeeeer! Gidin özelden yazin birbirinize
@Ceydaelipek2 kızım soru sordum diye sorunun içine etmeye hakkın yok. Gidin ötede konusun
Hoşgeldiniz Ebru Hanım, doğum kontrol haplarının içinde ki kombine etinilestradiol ve drospırenon bileşiklerinin kan pıhtısı riskini %40 arttırdığı ve, Avrupa'da belirtilen 8 ölüm vakası var. Kan pıhtısı olma riski her kadında geçerli mi? Uzun süre doğum kontrol hapı kullanılmasında kist oluşumu olur mu?
Tesekkürler :)
Mesleki eğitimim dolayısıyla bilgiliyim bu konularda fakat bilgisi olmayan gerçekten çok fazla genç arkadaşımız var sitede. Teşekkürler <3
İlişkiye girdikten 1 gün sonra adet oldum hamile kalır miyim teşekkürler
Hayır , regl gününden 1-2 gün öncesi gebe kalma ihtimali çok düşüktür
Tamam teşekkür ederim
Çok güzel bir paylaşım olmuş sevgili KS çok t ederim toplumumuzun buna gerçekten ihtiyacı var çok tesekkurler
Ertesi gün hapı ne kadar sıklıkla kullanılabilir?
Merhaba Ebru hanım. Merak ettigim bircok sey var aslinda. Hamile kalindigi zaman adet kanamasi gibi adet gorulur mu? Gizli gebelik diye bir durum var mi? Adet olunduktan sonra gebelik testi yaptirmak gerekir mi? Kiyafetle surtunme ile gebelik meydana gelebilir mi? Simdiden tesekkurler.
Spermin içeriye ulaşması gerekiyor elbise üstünden geçmeyeceğine göre hamile kalmazsın
Kürtaj hamile kalmayı etkiler mi?
Yumurtalık kistlerini tamamen ilaçla yok etmek mümkün müdür, yoksa illa bir ameliyat şart mıdır?
Bunu bende merak ediyorum kardeşim
Tabiki mümkündür. Zamanında bunun için doktora gittim 3 ay süre ile ilaç kullandım yumurtalık kistleri için. Regl olamiyordum, artık düzene girdi
doğum kontrol hapı hangi durumlarda kesinlikle kullanılamaz?
Merhaba bende hormon bozukluğu var isteksizlik yapıyormuş ne yapsam boşalamıyorum bundan kaynaklı olabilirmi acaba? Endokrin hastalıklara bakan yerdede doktordan çekindim sormaya
Bu sitenin buna ihtiyacı vardı 👍
Doğum kontrol hapı ilişkiden ne kadar sonra kullanılabilir?
Sürtünme ile ilişkide hamile kalma riski varmı?
Adet düzensizliği yaşıyorum bu durum ileride çocuğumun olmasını engeller mi
kesinlikle engellemez :) ben 2ay 3 ayda bir adet olmama ragmen iki çocuk annesiyim ve hala düzensiz oluyorum...
Korunmak hamilelegge engelmi
sence insanlar korunmalımıdır?
En çok spiral nasıl takılıyıo merak ediyorum
Ben anlatayım istersen
Rahim tersligi birsorun yaratır mı? Cinsel isteksizlik vs acı gibi
Erkekler Ne Diyor
Bir kadin hamile ise kaçinci aya kadar ilişkiye girilebilir ve içinde boşalirsa erkek hamile oldugu halde herhangi bir sorun olurmu?
Şimdiden teşekkürler
Erkek için kontrol yöntemi varmıdır
Kondom, vazektomi.
hosgeldiniz tesekkurler hocam guzel bilgiler icin
Çok şükür doktoru kadar olmasa da herbişeyi bilir haldeyim.
Yalnız şu spiral davasına karşıyım, ben orjinallikten yanayım. Yok kordon bağlatayım, yok tel taktırayım... ne gereği var. Kendine hakim olamıyorsan yapmayacaksın.
Ondan sonra da Ayranları yok içmeye, boy boy çocukları var...
teşekkür. ederim yine de bilmeyenler öğrensinler.
gerekli bilgiler paylaşıyorsunuz tebrik ederim.
Bilgilendirme için teşekkürler.
Topluma böylesi gerekli eline sağlık
teşekkürler KS ekibi
İşiniz ve hayatınız da başarılar dilerim.
yorumlardan tum cevapları alıyoruz sayenızde
Kesin hamile kalmaz diyebilir miyiz bu hapları kullanan biri için?
doğum kontrol değilde, terapi ücretleri ne kadar acaba
Faydalı bir bilgilendirme teşekkür.
Bilgiler için tesekkurler
Yapay zekanın hızla dünyayı sarması ve sizin yaptığınız mesleğin bir yapay zekaya devredilmesi gelecek nesillerin daha sağlıklı cinsel bilgiler edinmesine fayda sağlayacağına inanıyor musunuz?
Sevgilimle. Birlikte olduk 2 gün sonra hap kullandı 1 hafta oldu ilişkiye gireli hamile olur mu hap kullandı 2 gün anra
Hiç çocugu olmamış bir kadına hala korunmayı tercih ediyormusunuz
Ve riskli hamilelik olan kadınlara eşleri ile birliktelik yasakmı oluyor 9 ay boyunca
Ya içine boşalalım ama hamile kalmasın zarar da görmesin iki taraf öyle bir ilaç lazım
3 aylık iğne korunma yöntemi nasıl güvenlimidir.
selamlar, sağlıklo bir cinsel ilişki hayatı için haftada maximum kaç gün ilişki yaşanmalıdır? kaç gün ara vermek daha sağlıklıdır?
Korunma yöntemlerine ne dende gerek duyulmalidir?
Öncelikle başarılarınızın devamını diliyorum. Bir Gazili olarak ayrıca naçizane tebrik ediyorum hocam. Aslında ben konunun tam tersi bir soru soracağım. Bir erkek olarak şunu sorayım; menstruasyon siklusunun hangi/kaçıncı haftası ilişkiye girmek, çocuk sahibi olma ihtimalimizi artırır? Zigot oluşumu için en verimli hafta hangisidir?
Erkek doğum kontrol hapı bildiğim kadarıyla test aşamasında. Ne zaman piyasaya sürülür sizce? Bununla beraber erkek korunması için aylık iğne yöntemi çalışması var mıdır?
Korunmasız bir ilişki sonrasında en güvenli korunma yöntemi ertesi gün hapı mıdır?
Sevgilimin zevk uğruna sonradan sıkıntı yaşamasını istemiyorum, bundan dolayı Kontrol hapı adette düzensizlik yaratıyor ve ao dönem daha sert geçiyor gibi. Spiral in koruma yüzdesi kaç acaba? Prezervatifin haricinde Başka önerebileceğiniz, riskin çok düşük olduğu bir yöntem varmıdır?
Kadın açısından bunların faydali zararlı yanları nelerdir
bu adet denen şeyi fazla büyütmüyor sizce bu kadınlar hocam?
neden bu hayatı dar ederler bizlere, bence bunu kullanıyorlar dimi
Spiralin koruma başarısı yüzde kaçtır ve hangi tür spiral tercih edilmelidir?
Yerınden kaymadıgı surece korunması 100 de 100 dur sadece fılm cekerek yerınde olup olmadıgını kontrol edılmesı gerakıyor ılk basta
Merhaba.
Spiral doğum kontrol yönteminde yüzde yüz başarı sağlar mı ve yan etkileri olur mu?
Merhabalar, korunma yöntemlerinden hangileri daha garantili
Bu konuda yeteri kadar bilgiliyim. Umarım bizleri doğru anlar, anlaşılır yanıtlar verirsiniz. Ben yıllardır bu sitede bir çok konuda onlara yardımcı oldum ama malesef akıl başka yede çoğunda...