AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Neden erkekler için doğum kontrol hapı yok?
Keşke olsaydı... Naz çekeceğime kanalı bağlatsam mı diye az düşünmedim
Merhaba
Ya benim adetim geçen ay 20 gün gecikti.
Bu ayda 27 Şubat olmam gerekirken hâlâ olmadı şu an 8 gün gecikmiş durumda.
Yalnız bütün belirtileri var.
Kasık ağrısı , karın ağrısı, sivilce, pms bunların hepsi var ama adet olamıyorum nedeni ne acaba?
bende merak ettim şimdi, çok stressli bir dönemdemisin şu aralar?
@tugce00001 yaa yani biraz.
Merhaba , iyi günler. Regl öncesi çok sıkıntılı ağrılı geçiyor mental olarakta. Ve regl günlerim inanılmaz ağrılı geçiyordu senelerdir dışarı çıkamıyorum ağrı kesiciler bile kesmiyor. Son 3 aydır hiç alkol almıyorum, normalde gün aşırı alkol tüketen birisiydim. Alkol kesildiğinden beri regl ağrım kalmadı hiç , oldugumu bile. anlamıyorum ağrı kesici falan almıyorum. Nedeni ne olabilir bir anda sizce?
Merhaba.2sene önce ilişkiye girdim. Ama hiç kan gelmedi. Sıfır. Bu normal mi? ya da uzun süre ilişkiye girilmediğinde , kızlık zarı kapanıyor mu?
Bende de aynı durum oldu ilk gecemde kan gelmedi ama ertesi gün hiç bişey yokken kanamam oldu bende bu konuda çok araştırma yaptım oluyor diyor öyle her kesin ayrı anatomisi ayrı kızlık zarı varmış doktarlar öyle diyor
@İncimmm94 ee gelmesin? Gelince noluyi
@irmaknilufer canım bazı geriz.. kalı insanlar illaki kan gelsin istiyorlar ya hatta bu yüzden boşanmaya bile kalkan var ondan ama benim eşim hiç bir şey tek kelime bile söylemedi sağ olsun.
@İncimmm94 helal olsun.. benimde gelmedi ama evli degildim.. dusundum ki ne onemsizmis evlensem sucsuz yere dert olucakti..
@irmaknilufer evet canım çok erkek hiç bişey okumadıkları için bilmiyorlar cahıller yanı sonrada kızı suçluyorlar
Merhaba 1.5 yıllık evliyim polisiktik over hastayım hamile kalmada güçlük yaşıyorum adet düzensizliklerim var ilaçlı rahim filmi çektirdim herhangi bir sorun olmadığını söylediler ilaç verdiler 3 ay kullandıktan sonra eğer hala hamile kalamazsam aşılama yapılacağını söylediler ilaca henüz başlamadım kafam çok dağınık yardımcı olur musunuz acaba
Ne güzel sorularımızla ilgilenmeniz ama bekar biri olduğum için bu konulara uzağım. Yine de kadınlarla bu şekilde ilgilenmeniz, bilgilendirmeniz beni çok memnun etti.
Yumurtalık kistlerini tamamen ilaçla yok etmek mümkün müdür, yoksa illa bir ameliyat şart mıdır?
En az kaç haftalıkken kürtaj yaptırılabilir?
Daha önce olmadığı halde birleşme esnasında yoğun kanamanın sebebi nedir?
10 haftaya kadar yapılıyormuş öyle okumuştum yasal olan buymus
10 haftadan önce yapılmıyor mu
sınır 10 haftaya kadar tabiki önce yapılmadı 10 haftadan sonra yapılmazmış yasal olarak :)
*yapılmalı
Doğum kontrol hapinin bir zararı var mı?
@Billy59 her ne kadar kullanan bazın kadınlar var dese de aslında hıc bı zararı yok ;)
Merhaba sevgilimle kıyafetle yakınlaştık. Adet olmam gereken günden 5 gün önce yakınlaşmadan da 16 gün sonra kahverengi leke geldi. Adet mi olacağım sökülecek midir yoksa hamilelik falan mı? Kıyafet varken mümkün mü korkuyorum..
Korkma bir sey yoktur 😉Tabi string vs giymediysen..
@Yakamoz2094 string ne ki iç çamaşır ve tayt vardı
ikinizde de kıyafet varmıydı? şu an durum ne? adet oldun mu?
Benim öyle bir durumum yok ki 😂Sadece soruya cevap yazdım 😉
@Yakamoz2094 Ayy yanlışlıkla sana yazmışım soran kişiye sormuştum :) kusura bakma lütfen :)
Rica ederim
@Nazbaşak ikimizde de vardı. Bende tayt ve külot onda prezervatif baksır eşofman vardı. Kahverengi lekelenme oluyor hala. Neden sordun ki?
Merak etme kıyafet üzerinden olmaz bişey bende yaşadım bunu regl oldum içim rahatladı. adet öncesi de kahverengi lekelenme olur bende de oldu merak etme :)
@Nazbaşak adetim geldi lekelerden sonra normaldi çok ve pıhtılıydı. Sorun yoktur değil mi?
Normal şekilde oluyor mu şu an adetin?
@Nazbaşak adetim normal şekilde oldu.
Reglim 10 gün sürüyor. Neden acaba? 🤔
normal bence 3-10 gün arası sürüyormuş :)
merhaba hosgeldiniz
oncelikle bu bir dogumla ilgili soru degil ama cinsel terapist oldugunuz icin yaziyorum
bekar kisi icin orgazm olamama sorunu iliskiye girince de ayni sekilde devam etmemesi icin ne gibi onlemler alinmalidir? ameliyatla klitoris sinirleri buyutme gibi birsey var midir?
ağrı yaparmı?
Merhabalar rahim agızından ufak bir cerrahi operasyon gecirdim. Doktorum son derece basarılı gectigini söyledi ancak amiliyatımdam 4 ay sonra bazen ara ara pembemsi bir kan geliyor. Ayrıca iliski sirasında canım acıyor ve yine ayni pembemsi bir kan geliyor bu durum normalmidir.
Hormon bozukluğu var bende...
İlerde bu durum benim için ne kadar zararlı olabilir ve hormon bozukluğu hamile kalmayı geçiktirir mi?
ayy merhaba doktor hanım 21 gün boyunca günde 1 tane doğum kontrol hapı yutsam ben şimdi hapı yutmuşmu oluyorum acaba yaani? başka sorum şu an yok teşekkürler efeeeem :):)
benim bildiğim doğum kontrol hapıda kullanan bir kadın küçük bir ihtimalde olsa hamile riski var yüzde yüz korunma yok
Deprasyon ilaçları kısırlık yaparmı ve 21 yaşında genç kızın cinselim ilişkiden çok korkması normal mi
Bunda korkulacak bir şey yok ama ben de erkek olmama rağmen ilk ilişkimde korkmuştum aslında korkmak değil de baya utanmıştım haytımdaki en berbat anılarımdan biridir siz siz olun evlenmeden pek yaklaşmayın o işlere 😁
Zaten evlenemden yaklaşmam asla dinimde günah 🙈
😂😂 helal sana çocuk adam
Adam mı haha
Fark etmez adamlık bambaşka bir boyut :D
Aynn ama bu devirde çok zoe
Aynen öyle
yapmaz 10 yıl kullandım
Vay be 10 yıl mı cididmsin
evet kalitelii deliyim 🤣
Haha yok ya
En güvenli doğum kontrol hapı
teşekkürler herhangi bir sıkıntım yok
Dr hanım merhaba ben 3 aylık igne ile korunuyorum 8 ay önce doğum yaptım 6aydirda igne kullanıyorum 6aydir neredeyse sürekli kanamalıyım kanamam bir türlü durmadı hep kasık ağrılarım var bu ağrılarda belime vuruyor belimdede ağrı yapıyor iğneyi birakmalimiyim yasim 19 bu arada igne ile korunuyorum ama ilerde hamile kalabilirim demi
İlginç daha kaç yaşındasın. d
@KaranlıkSahis 20
Şeyi merak ediyorum adetimde aşırı bir ağrı oluyor ama şiddetli bir ağrı bana Doğum kontrol hapı kullan dediler ama aşırı ağırıyor 3-4 saat ağrısını çekiyorum
Merhaba rahim kalınlığı nedir? Aşırı kanamaya yol açar mı?
19 hafta önce birliktelik yaşadım en son. Son birliktelikten sonra regl il ay aksadı (olmadı) sonraki 3 ay sıradan periyodunda devam etti 1 2 gün belki aksayarak minumum 3 gün sürerek. Son ay da regl olmadım. Önceki gördüğüm regl ler aslında üstüne görme vs olabilir mi? O zamdan 5 ay geçti ve ben sadece 3 kez reg oldum bu durumda görüşünüz nedir?
Yok artık 🙄 5 aylık hamile olma ihtimali var fakat bir şey hissetmiyorsunuz, 5 ayda da bir tane test almadınız eczaneden? Şimdi doktor hanım 'hamile olabilirsiniz, nadir görülen bir durum olsa da, 9 aylık hamilelik dönemi boyunca regl olan hastalar var' dese, o zaman test yaptırmayı düşünecek misiniz? 'inınmıyırım bej aylık hamileyim' 😂
@RubyRouge ev testini demedim 😩
Negatifti
Tamam da yani 5 aylık hamile olmak demek epey bir şey demek yani, bütün hamilelik tripleri de bu zamanlarda zirvede olur, bebek de elli ayaklı büyük bir cenin olur. Hissedersiniz yani. Evet var 'karnı ağrıdı diye hastaneye gitti doğum yaptı' efsaneleri ama 9 çocuklu falan olmak lazım heralde 😂
@RubyRouge aksine ilk çocuklar çok geç fark edilebiliyor
9 çocuklu kadın muhtemelen çok daha önce fark eder
Regl den sonra sürekli akıntı oluyor. Kötü bir şey mi?
Ve çok güzel bir amacınız var şimdiden teşekkürler
Çok başarılı ve çok uzun bir meslek hayatı olan bir kadın hastalıkları ve doğum uzmanı hanımefendi, bir eğitimde şunu söylemişti. 'akıntı olacak arkadaşlar, sürekli nemli olması gereken, bu şekilde çalışan bir organ bu. Siz akıntı olmasın kuru kalsın istiyorsanız ağzını dikmemiz lazım başka çaresi yok' diyerek güldürmüştü koca salonu :) kötü kokmayan, nispeten renksiz akıntılar organın fıtratında var yani. Tabi en doğru cevabı doktor hanım verecektir. Ben bu konuda akıl, tavsiye veya telkin verecek bilgiye sahip değilim.
@RubyRouge teşekkür ederim 😊
Yan etkisi en az olan doğum kontrol hapı önerisi istiyorum... kan pıhtılaşması yapmayan tüylenme sivilce yapmayan migreni tetiklemeyen böyle bir mucizevi ilaç var mi? 😅😅😅
Doğum kontrol hapları hamile kalmamak için kesin bir yöntem midir yoksa risk az da olsa devam eder mi?
risk her daim vardır
En uygun ilk cinsel iliskiye girme yasi kactir?
Kendini tanidigin , ne hissettigini , istedigini bildigin ve hazir oldugun zaman.. Karsinda ki kisinin dogru kisi oldugunu bildigin zaman..
Peki sagol
Rica ederim
Hamilelikten korunma yolları neler?
Meraba ben de bir soru sormak istiyorum 3 aylik korunma yöntemini denedik olmadı adet olamadım hormonlarımi bozdu bebeyimi 3 buçuk aylık ikene öğrendim bana söyle adet olabileceğim bir yöntem var mıdır cunku 2 senedir adet olmuyorum şimdiden teşekkür ler
Erkekler Ne Diyor
Bir doktor olarak en iyi korunma yöntemi nedir?
bir kadın olarak en iyi korunma yöntemi nedir?
vasektomi geri çevrildiğinde cinsel performansı etkilermi
En iyi korunma yöntemi hangisidir saygılar
Bir bayan en geç kaç yaşına kadar hamile kalabilir
Kadinligi bitene kadar..
dogumun sırrı nedir.
Merhabalar..
Sevgilim bakire. Reglin 4. gününde Birleşme olmadan dokunmalarla sürtünmelerle orgazm olduk.
Sonrasında yoğun kan geldi. Kızlık zarı ne durumdadır acaba
Belkide zevkten farkına varmadan içine kaçmışsın ama bazı kadınlarda 1 hafta regl sürüyo
Yok kaçırmadım bence ya.
Psikolejik rahatlık sağlıyor gibi
En iyi dogum kontrol yöntemi hiç seks yapmamak bence hemde güvenli
Ebru hanım spirali bile bilmiyor insanlar. Takvimi de😀
Hocam ben escinselim ve ostrojen hormonunu dogum kontrol hapından alsam zarari olurmu?
Geri çekilme hariç diğerleri güvenli gibi?
Saygı ve sevgilerimi sunuyorum ebru hanım Türki yedek ne zaman erkekler doğum yapacak yurtdışında sancı ağrısını çekenler olmuştu böyle bir olay olsa ortalığı düşünemiyorum 😊😂😁
Sen doğum yapmak mı istiyorsun
@Birbayanm haha daha neler😂🤣😀 yapsalar diyorum büyük olay olmazmı Türkiye de😁🤣😀
Öyle bişey olmasın herseyin doğal olanı makbul he kadın olup doğum yapsınlar isteyen
korunmasız ilişkiye girip dışarı orgazm olmak yüzde kaç etkili olur
Hocam ben ergenlik döneminden buyana kadınsı erkeğim kadın gibi giyiniyorum tesettürlüyum kadın hormonlarim olduğu için doğum kontrol hapı kullanıyorum hapim bittikten sonra 7gun ara veriyorum bu ara zarfında 2veya 3gun aşırı sancılarim oluyor yardımcı olursanız sevinirim
Kızlar için çok faydalı yararlı bilgiler işte
Merhaba, pco hastaları tüp bebek ve aşılama dışında hamile kalabilir mi? Ilk hamileliği tüp bebek ile olan pco hastası ikinci geveliginde normal yollarla olur mu?
Bilindiği üzere kadının vajinal yapısı 4 özel yapıtaşı üzerine kurulu. 10gün adet - 10gün zevk - 10 gün hamilelik. Eğer doğum olmuşsa 40 gün lohusalık. Ben şunu merak ediyorum hamilelik döneminde hamile kalmamak için alınan koruyucu ilaçların etkisinin 40 gün sürdüğü bir sonraki ay ilaç almasa bile hamilelik döneminde yaşayacağı birleşme sonucunda hamile kalmayacağı doğrumudur? Ve kadınların yakalandığı vajinal hastalıkların ana sebebi anal sexmidir? Ve anal seks sonucu hangi hastalık grubuyla karşı karşıyadırlar? Yumurtalık kanseri rahim ağzı kanseri ve rahimde oluşan kist oturaklı tuvalet sebebiyle mi oluşmaktadır? Saygılarımla.
spiral zararlı diyorlar doğru mu?
kontrolsüz olmayın önemli olan bu
Geri çekme yöntemi ne kadar etkili
İnan bu yöntemi kullanarak hiç korunamazsınız bu çok güvensiz bir yöntem hem de erkek için kötü diyorlar.
Spiral nedir kadınlar ne için taktrır?
Düzenli olarak ilişkiye girmemize rağmen bebek gelmiyor, gün de bazan iki üç defa ilişki yaşamamıza ragneb olmuyor. Uzman görüşü gerektigini bikiyorum ama bundan başka bir işlem gerekir mi :(
Ne kadar sık ılışkıye girerseniz o kadar iyi değil aksine kötü bir durum çünki spermler olgunlaşmadan çıkıyor buda hamılelige engel doktarım 2 3 günde girin demişti çocuk için
@İncimmm94 Şimdi hangi doktora inanmak gerekiyor? Bizim doktorumuz da sık sık ve düzenli olarak ilişkiye girin ve adet döneminden önceleri ve adet biter bitmez ilişkiye girmeye başlayın sık sık devam edin demişti...
Yumurtayı çatlatmaya yardımcı olan bir ilaç var mı? Biliyor musun?
Demek ki her hoca bilenini okuyur bana öyle demişti ama inan sonucunu gördüm evet adet dönemi sonrası gebe kalma daha kolay olduğunu biliyorum. Ama o dedigin ilaci bilmiyorum malesef.
2 yıllık evliyim sürekli ilişkiye giriyoruz, normal olsun fantazi olsun, çocuk olsun zevk olsun fark etmeksizin ama olmadı neden bilmiyorum. Bir kere düşük yaptı, ikimizden birinde sorun olsa düşükte yapmazdı. İlgin ve cevapların için sonsuz teşekkür ediyorum. Eksik olma :)
Ben teşekkür ediyorum inşallah Allah size hayırlı evlat nasip eder.
Allah razı olsun :)
Cenabı Allah cümlemize hayırlı temiz evlatlar nasip etsin...
Amen inşallah.
Doğum kontrol hapı saçları uzatıyormuş diyorlar doğrumu ve erkekler doğum kontrol hapı yutarsa ne olur :D
hocam doğumu önlemek için limon kullanıyoruz bir faydasını da zararını da görmedik. sadece sevgilim içinin yandığını söylüyor. geleneksel doğum kontrol yöntemlerinin bir zararı var mıdır?
Spiral nasıl oluyor
😂😂 icerden kadina yerlestirilen birsey
Hamileliği mi engelliyor
Evet
Hiçbirisi % 100 de % 100 etkili olamadığı için siz hangisini öneriyorsunuz?
En etkili doğum kontrol yöntemi hangisidir?
biz erkek milleti de ne sorunsuz yaşıyormuşuz onu anladım bu başlıktan sonra
Spiral de çocuk olma olasılığı kav
Doğum kontrol hapıyla gebelik riski nedir
Tüp bağlatma yöntemi için doğumu mu beklemek gerekir? Daha once doğum yapmış birisinin tüplerini bağlaması mümkün mü?