AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
merhaba hocam hamileyim 3 aylık çok sık idrara çıkıyorum bazen 5 dakikayı geçmiyor bu normal mı ve öneriniz nedir bu konuda tşkler...
Merhaba hocam sizi gordugume cok sevindim
Ben 1 sene 7 ay evliyim evlendigimizde kocam 9 ay prezerfatifle korundu ilk gunden beri ve korunmayi buraktiktan sonra 8 aydır deniyoruz bebek olmuyor doktorada gittik srn yok dediler ama adetlerim cok duzensiz
Adet olmamiyorum adet sokucu hap kullaniom nezaman olurum
Bilgileriniz için teşekkürler
Merhaba hocam ben 24+4 dogum kontrol ilacını kullanıyorum fakat düzensiz saatlerde kullanıyodum bir gün sevgilimle sürünerek birlikte olduk fakat boşalma olmadıgını söyledi ilacı kullanmaya devam ettim fakat saatlerim birbirne uymuyordu ilac bitmesine ragmen adet göremedim sadece 1 2 gün leke şeklinde bir akıntılarım oldu dahada olmadı nedir acaba 7 gün sonra yine ilaca başladım ama neden adet görmedim
Hamile olmadığım için.🤣🤣
Spiralle hamile kaldı benim arkadaşım
Doğum kontrol hapı adeti düzenliyormuş doğrumu ben sigara kullanıyorum ondan kullanamadım adetim 2 ayda 1, 2 gün oluyor hatta daha kısa siz ne diyorsunuz bu konuda
Eline sağlık çok güzel bir paylaşım
Benim düzensizliklerim var adetimde bunun nedeni nedir uzun yıllardır bu şekilde
Sizin kadar bilgiliyim galiba skvjgsjsvs
Güzel bilgilendiricili bir paylaşım
Hamile değilim.😀😀
Doğum yaptıktan sonra hamile kalanlar var ne kadar doğum kontrol hapı VS. Şeyler kullansalar bile spiral veya başka bir operasyon şekline de pek güvenemiyorum ne yapmam lazım?
Cocuk yapmaktan korunmak icin en ideal yol
Bende adet düzensizliği var adet olamıyorum çoğu zaman
18 yaşındayım ileride hamile kalıp kalamayacağımı şimdiden öğrenebilir miyim? Öğrenebilirsem hangi test ile öğrenebilirim?
Özel hastaneye gidin hanımefendi ücretli test yapılıyor
Merhaba, dogum kontrol ilaclarinin uzun yillar kullanilmasinin dezavantaji nedir?
Merhaba ebru hanim. 2 ay boyunca dogum kontrol hapi kullandim.1 ay once bıraktım. Iliski yasadim yumurtama günlerinde ve cocuk olsun istiyoruz. Polikistik over hastasiyim. Reglolmama 9 gun var normalde bu kadar erken zamanda belirti yasamazdim. Karnımın alt kismi, sol kasigim ve sirtimda ara ara agri olusuyor gebelik ihtimali yuksekmidir?
Yumurtlama gunlerinde 2 gunde bir ice boşalmalı iliski yasadik
Teşekkür ederiz
Ebru Hanım merhaba, 27 yaşındayım ve ilk defa Doğum kontrol hapı kullanacağım. Regl dönemi 2. Gün kullanmaya başlamam önerildi. Eczacım, ilk ay ara kanamalar olabileceğini söyledi. Peki ben kanamanın regl kanaması mı (erken regl), yoksa hap kaynaklı kanama mı olduğunu nasıl ayırt edeceğim? Teşekkür ederim.
Bilgilendiriciiii
Bnmkisi cok etkili bir korunma yontemi
3 ayda bir olan doğum kontrol iğnesi ne kadar etkili bir koruma sağlar. Zararı var mı. Neden adeti kesiyor
Tecrubeliyim😎😂
Ertesi gün hapi kilo aldırır mı?
Sence merak ediyomuyum mk oorrrospusu?
Hormonal spiral zararı nedir
Vucudumun hemen hemen heryerinde tüyler çıkiyo gözükür bir sekilde doktora gitmem dışında bana neler önerirsiniz ya da nedendir genetik degildir cunku annemelrde teyzem halamlarda boyle bir sorun yok sadece bende karnimda goguslerimde gogus uclsrimdakiler aldim ben bide kalin cikiyo nasil incelir ne yapmaliyim ne yapmamaliyim
cidden birçok kişini merak ettiği şeyler faydalı videolar teşekkürler
Erkekler Ne Diyor
Mast zararlı mı
olabilir ama hangi koruma yintemleri belli degil
Güzel paylaşım olmuş
Doğum kontrol çok kilo yapar mı
Aylık iğneler güvenli mi
Cinsiyet değiştirenler hamile kalabiliyormu
Dogum kontrol haplarin vucuda zarali var mı
Kolay gelsin
Bu nasil o isi beceriyor
Gerdek gecesi çocuk yapmak istemiyorum buna engel olacak tavsiye
Bunu kim akıl edip ürettiyse allah ondan razı olsun..
faydalı bir paylaşım
Önemli bilgiler gercekten onemli
Bilgilendirici bir calisma.
Doktor hanım bulantı ve baş dönmesi var hamile miyim yoksa?
Kesinlikle hamilesin
😱😱😱
İyi bilgi olmuş tebrik ederim 🙏
6 aylık hamile kadınla ilişkiye giriyorum sürekli. Sorun yaratırmı karşı tarafa?
epey yararlıı ^^
Spiral ne demir doğrama şeyi değil mi o ya
Doktor hanım spiralin hiç zararı olurmu acaba
merhaba hocam cinsel terapist diye yazıyor linkinizde acaba erkek cinsel rahatsızliklara bakiyormussunuz çünkü erkek üroloji doktora açılamayan birisiyim
Günümüzün olmazsa olmazları galiba..
Tercih meselesi ama en güzeli doğal olani
Spiral kaymasi diye bir olay var peki bu spiral çok olağan üstü durumlarda kadınlar için ölümcül olabilirmi?
Evli misiniz?
Değilseniz evlenmeyi düşünüyor musunuz?
Kendinizden yaşça küçük biriyle evlenir misiniz?
Cinsellikte erkek organının büyüklüğü kadınlar için önemli olarak görünmezse de çoğu kadın büyük ister bunun temelinde ne vardır?
Evliyseniz boşanmayı düşünür müsünüz?
Boşanırsanız kendinizden yaşça küçük biriyle evlenir msinixz?
Kas yapmak için alınan Kreatin tozu sonrası oluşan iktidarsızlık yıllar sonra bile düzelmezse ne tavsiye edersiniz?
Ereksiyon için kullanılan hapların da etkisinin olmadığını belirteyim.
Kreatin tozu alındığı için kasların içi su doldu bundan dolayı yumuşak kaslar. Kas için aldığın kreatin nasıl iktidarsızlığa yol açar anlamadım...
Spiral kullanan biri ile ilişkiye giren bir erkek cinsel organı ile farkeder mi onun spiralini
Çok yararlı bilgiler teşekkürler
Ertesigün hapı
Ella hapının etkisi ne kadardır? İlişki sonrası hemen alınıyor. Hamile kalma olasılığı oluyor mu?
soruma neden cevap gelmedi acaba?
Kadın Rahim Kanseri Ve Çağımız da birden Fazla Erkekle ilişki yaşayan Kadınlar da En sık Görülen rahatsızlıklar nelerdir.
Ben Bekarım Daha Önce İlişkim de Olmadı Bu soruyu Genel Bilgi için sordum. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.