Neyden kaynaklı?
Daha önce beyin eeg çektirdim bu cihaz mı bana sıkıntı verdi acaba ondan mı titriyor ellerim? :-(
Daha önce beyin eeg çektirdim bu cihaz mı bana sıkıntı verdi acaba ondan mı titriyor ellerim? :-(
Hiç kullanma derim. Beyinde uyuşturucu etkisi yapıyor ve kısa süre sonra eksi olarak sana geri dönüyor. Mutluluk adı altında verilen ilaçlara ihtiyacın yok. Mutluluk sadece bi' hormon. Mutlu olmak, depresif halinden ve sorunlarından kurtulman için en başta dengeli beslenmen gerekiyor, ve spor faaliyetlerinde bulunabilirsin. O zaman ne dert kalır ne de tasa. Sonuçta insan unutkan bi' varlık. Senin yapman gereken tek şey sağlıklı beslenmek, sana zarar veren etkenleri hayatından çıkarmak. İnsan olur, düşünce olur, yemek olur olur da olur. Farkına var. O ilaçlara ihtiyacın yok. Zarardan başka bir şey değil. Mutluluk hormonunun %80 i bağırsaklardan salgılanıyor. Beslenmene önem ver, oyun sporları olur, outdoor sporlar olur fitness olur hiç farketmez hareket! Bak nasıl düzeliyor her şey.
Ah ah sen benim düşündüklerimi bir bilsen :)
Sana anlatmak isterim
Bu hafif bir antidepresan zaten. ama yan etkileri arasında yaygın olan bölümde titreme geçiyor, bu sıkıntı olmaz ama yine de geçmese birkaç gün daha doktoruna söyle
Beyin eeg girdim o bana zarar vermiş olamaz dimi
6 yıl kullandım lustral i ilk dozda daha doğrusu bir kaç Gün her hangibir etki göstermez
Cevap
4Cevap
İlk 15 gün ilaçların bu tarz yan etkileri olur geçmezse doktora git korkma bir şey olmaz
Beyin eeg girdim o bana zarar vermiş olamaz dimi
Sanmıyorum dediğim gibi ilacın prospektüsüne bakarsan görürsün Zaten
Bende bir psikolojik ilaç alıyorum da normal 15 gün
İlk iki hafta içersinde vucudun ilacın etkisine karşın tepki bunlar iki hafta sonra geçmezse hekimine danış ama bence normal. Sıkıntı yapma.
neden alıyosun? sadece zarar hiç faydası yok
Obsesif kapulsif bozukluk var. Beyin eeg girdim korku oluştu el titremesi var neden kaynaklı
Napmalıyım
Lustral mi onunla ne anılarım vardı bir bilsen :)
Bende el titremesi var neden ötürü ilaca yeni başladım.
Beyin eeg çektirdim o cihaz bana zarar vermiş olamaz dimi
Hayır herşeyim normal çıktı.
Ahh ah keşke çektirmeseydim o kabloları bağladı ya bende bir korku oluştu sorma.
Ya beynime birşey yaptıysa bu cihaz diyr korkudan kendimi yiyorum
Eeg sıkıntı yapmaz ki
Bende inanılmaz korku oluştuuuuu ve şu an ellerimde titreme var acaba cihaz yanlışlıkla bana elektirik mi verdi? Diye düşünmekten kafayı yiycem lustral 50 mg kullanıyorum titremem neden ötürü?
Bende de oldu ilaç içmeyi bıraktım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar