erkek için clear alıcam fakat hangisini alayım bilemedim
kepek vsvs yok şampuanım bitti farkı alasım geldi
kepek vsvs yok şampuanım bitti farkı alasım geldi
head&shoulder denedim olmadı hatta hergün yıkıyordum gene kepek gitmedi benimki zaten kepeklikten çıktı yağ tabakaları var tırnakla saç derimi kazıyorum beyaz tabaka çıkıyor artık nasıl bişeyse doktora gidicem sanada tavsiye ederim şampuanlar işe aramaz
"ZETİON" şampuan sayılmaz ilaç gibi şampuan saç kepeklenmesine %100 çözüm diyebilirim 1 haftaya saçlarında 1 tane bile kepek kalmaz Eczanelerde bulabilirsin
Konazol var eczanelerde bulabilirsin dermatolog onu demişti arkadaşıma bende onu kullanıyorum arada kepek olmasın dıye
Clear'ın hangisi son modelse onu al.
Cevap
22Cevap
ersağ die bir ürün var bu avon orflme gibi bişi ama tamamen bitkisel argan yağlı ersağ şampuan 1 haftada kepek kalmaz sac dökülmen azalır yassaın sac saglıgın falan o derece :)
Ketoral var medikal şampuan ilk yıkamada daha yağlanmayı ve kepeği yok ediyor biraz kurutuyor ama saçı haberin olsun.
head&shoulders. tek geçerim.dünyada tek geçiyo zaten.clear 2.sırada dünyada. mentollü alma ama her saça ve tene iyi gelmeyebilir.doğal al
Ben genelde panten kullanıyorum tafsiye ederim. Fakat karar senin. Ayrıca sana konu dışında bir link atabilirmiyim.?
Kardeşim zeytinyağı kullan direkt zeytinyağıyla yıka beklet sonra durula sabunla..
gres yagı kullanmalısın cidden söylüyorum birde yağmur suyunun mineralleri saçımı ipeksi bir dokunuş havası veriyor... resimlerde fark etmişsindir saçımın v-canlılığını..
PROZINC SaliCade sadece eczanede bulursun mucizedir..kullan sonra dua et bana
sıradan bir kepek sorunun varsa head and soulders veya clear al..
eğer seboreik dermatit falan gibi ciddi vir kepek sorunun varsa sedolin al.
Benim saçlarım berbattı. Yıkandıktan 1 saat sonra kepekleniyordu. Ama heden şok sıra naneli kullanmaya başlayınca ekmekten eser kalmadı :)
head&shoulders kepekleri yok ediyo ama saçı kurutuyo
Valla onermek degilde tutturmak denebilir axe kepege karsi kesinlikle almalisin
head shoulders Çok süper mentollusunu al süper yakıyo ama hiç kepek bırakmıyo abim de kullanıyo bende kullanıyrum
clear men tercih et hangisi olursa olsun en ideali bence.
headen shoulders kesinlikle süper kepeklerden kurtaracak seni
Herhangı bır sampuanı al ıcıne bosal oyle kullan kesın cozum
ay inanamıyorum yaa fanteziye bak :/
head&shoulders %100 e kadar kepeksiz saçlar. ;)
şampuan değişikliği kepek yapar. bunu unutma :)
head and shoulders tavvvvsıyemdır !
kafana göre al bence:)
head & shoulders almanı öneririm. kepeğe birebir.
ben kullanıyorum fayda etmiyor 2 3 senedir kullanıyoruım
Hacışakir sabununu sür gitsin ne ugrasıyon ya :D
al gitsin kurtul kepeklerden çok itici
head Shoulders yüzde 100 etkili
head&shoulders tavsiye ederim
head al derım clera kullandım pısmanım :(
syoss die bir şampuan var oda engel oluror
Salicade.eczane
al gitsin işte bence poteinli al
headen shoulders
arap sabunu
clear men al.