Ben eleştiriyi çok çirkin buluyorum bu yüzden yapanlara da izin vermem. Peki sizin kilonuz. hakkında eleştiri yapanlara izin verir misiniz? Eleştiri yapanlara karşı tepkim
Birileri sizin kilonuz hakkında eleştiri yapabilir mi?
Ya insanlar önce bir geçip aynanın karşısına kendilerine baksınlar madden manen. Hayır nedir yani size ne onun boyu bunun kilosu onun saçı bunun kılı. Laf sokmanın ve patavatsızca konuşmanın adını eleştiri koymuşlar. Hayır abi banane ondan bundan. Herkes kendi hayatını yaşıyor kendinden sorumlu ve bedelini kendisi ödüyor. Bedelini benim ödediğim bu hayatın vebali sizi germesin. Keyifli günler.
Ben kilolu değilim zayıf olduğumiçin hatta beni övüyorlar ama eğer kilolu olursam hiç onları kafama takmam Umurumda değil insanların benim hakkında kötü yorumlar yapmaları.. 😊🤗 Hayat Her Haliyle Güzel Değildir.. Önemli Olan Bizim O'nu Böyle Görmemiz, Yapmamız, Hissetmemiz 🍃🍃🍃
Yapabilirler sıkıntı neden sıkıntı yapayım ben iltifatı sevmiyorum yalanla müthişsin çok iyisin eleştri samimice söyleniliyor tabi bazıları hariç seni güzelde bulsa kıskançlıkta kötüler bana kıskanlıktada yapabilirler serbest iltifatı sevmem o zaman yav he he durumu oluyor bende
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şu an orta kilodayim ama önceden zayıftım. doktora giderdim bir sorun yok derlerdi. ama insanlar sürekli kilomla ilgili yorum yapardı eve gelen misafirler bile niye zayıf diyorlardı. arkadaslarim hep zayifsin derlerdi üzülürdum bazen kilo almak isterdim alamazdim. artik bu bir sorun değil benim için ama uzun bir süre sorun olmuştu
Genelde yapamazlar çünkü fiziğim ortalamanın çok üzerinde. Çok yakın olmadığım insanların kilolarıyla ilgilenmem. Ama kuzenim vs olur ona durumu söylerim. Mesela kuzenime dedim göbek bıldır bıldır olmuş yediklerine dikkat et dedim :D
Aşırı Kilolu olan veya gidişatı öyle olan birisini eleştirebilirim onun iyiliği için yaparım. Bedenimi seviyorum bedenimi olumluyorum kilolarımla mutluyum diyen eziklere de acıyorum
Yapan kişiye bağlı yakınım yapabilir ama sevmediğim bir insan ya da herhangi samimiyetim olmayan bir insan küçümser bir şekilde yaparsa demediğimi bırakmam :D
"İskelet" dediler, fazlasıyla çabaladım ve kilo aldım bu sefer de zayıflığın benimle özdeştiği gibi saçma bir yorum aldım. -20 kilo olup yok olmak istiyorum, diyetteyim.
Kilo sorun degilde boy a olan eleştiriye çok takılıyorum kör değilim ve 2 metre olmadığımı biliyorum niye kısa sin deme ihtiyacı duyuyon yaw bak sinirlendim yine 😂😂
Yakınlarım belli bir samimiyete sahip olduğum insanlar yapabilir geriye kalanlarda yapabilir elbet ama sadece bir kere ikinciye cesaret edebileceklerini düşünmüyorum.
Yapabilir tabi ki ama bazen rüzgarda dışarı çıkma uçarsın espirisi yapıyorlar ister istemez sinir oluyorum ve üzülüyorum fakat bunu belli edemiyorsun tabi
Bir fikri varsa insanca belirtebilir de elestiri davranislar icin yahut yaptigimiz bir is icin yapilabilir kilo boy tip gibi konular baskasinin hukmune acik degildir diye dusunuyorum 😊
gereksiz eleştiri sevmem kimsenin fikrini sormam o nedenle boş boş konuşulmaması taraftarıyım ben zaten istediğim kilodayım kimsenin zevkine göre hareket edemem bu beden benim ve ben nasıl istiyorsam öyle olacak
Çok fazla hadsiz var. Karşımda dikilip çok zayıfsın diyen gereksizlere cevap veriyorum, arkadan konuşanlara bir şey yapılmıyor. Göbeği kat kat olmuş kıskanç mikrops 😒
Benim kilomun eleştilcek birtarafı yok 175 boy 74.2 kg gayet ideal bir boy ve kilo kilosu fazla olanlar düşünsün. Ha buarada ben kimseyide eleştirmem oda boğazına sahip çıksın kendini eleştirtmeye firsat vermesin derim nokta 😊
En İyi Cevaplar