Ağız kokusu problemi nasıl çözülür?

Evet öncelikle bu konuyla ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum. Durumum Şu dişlerimi fırçaladigim zaman en fazla 2 saat tahminimce ağzımda koku kalmıyor. ama 2 saat sonra gine geliyor ve çok ağır bir koku bu. artik toplum içine çıkamaz hale geldim. sorunun kaynağını inanamayacaksınız belki ama uzun uzadıya araştırdım. doktorlarin bildiği bilmediği birçok bilgiyi edindim. ogrenciyim bu arada. bu ağız kokusu o kadar illet birşey ki iyiki ağzınız kokmuyor. kokuyorsa da büyük geçmiş olsun bizlere.. evet şimdi fazla sözün kısası ben sorunların bademciklerden geldiğini düşünüyor. bademcik taşları denilen hafif beyaz ile sarı renk arası bozulmuş kalsiyum denilen bir illet çıkıyor boğazımdan. evet belki bilenleriniz vardır. ama bu illeten ne yaparsam yapayım gargara yaptım geçmedi. dislerimi her gün fircaladim yine geçmedi. anlayacaginiz çok illet. kucukken dislerimi hiç fircalamaz aksamlari aburcubur yer yatardim. sanirim bu yüzden başıma geldi diye düşünüyorum. kulak burun boğaza gidip doktor ile konuşup bagdemciklerimi aldırmayı düşünüyorum. sizce herşeyi anlatsam topluk içine çıkamıyorum desem aldirabilirmiyim? Siz olsanız ne yapardınız önlem almak istiyorum. sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Evet hepinize çok teşekkürler. yardimci olmaya çalıştınız. sanirim sorunun kaynağını bugün buldum.:) Yillarca arastirma yaptim ve kokunun kaynağı cok kolay bir yerden geliyormuş. evet dilimden geliyormuş bu koku. ben dil arkasını fircaladigim zaman koku olmuyordu ailem bunu söylüyordu bana. simdi rahatladim biraz. cok şükür kurtuldum. kokunun %90 nedeni dil arkasındaki beyaz tabaka her insanda bulunuyor. orayi temizletsrk taslar kayboluyor. dil fırçası+ gargara=tmz.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar reflü varmış bende yani anlayacağınız koku tek bir yerden gelmiyor :(. bu yüzden de sigara kullancam sigara kokusu ağız kokusunu bastiriyormus. yapacak bişey yok
Ağız kokusu problemi nasıl çözülür?