Dişlerini fırçalamasını söylerim.
Ona en iyi diş macunundan alırım.
Kızarım, kendine dikkat etmesini söylerim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

bir şeye illa oy atmam gerekiyodu ama abartmayın artık şu mevzuyu, her insan sabah kalktığında darmadağınık olur ağzı gözü saçı başı falan, yani o yataktan bebek gibi kalkanlar anca dizilerde filmlerde falan var bir fırçalamayla geçip gider siyaset meydanına konu edercesine tartışmayın şunları vay sevgilin uyandığında saçı dağınık olsa naparsın yok sabah şişmiş gözlerle kalksa naparsın vay kafası kopsa naparsın... yeter valla
Kötü bir durum gerçekten. Dişleri fırçala canım derim
kimden vanılya kokusu gelıyorsa bı gelsın helede ıkı laf edelım onunla!!!
sacmalamayın esınız o sızın an gelecek kıcını yıkayacksınız havanız kıbrınız kıme !!!
sevgilim sana en iyi diş macunlarını alıcam altından diş fırçaları yaptırıcam yeter ki dişlerini fırçala derdim tabi sevgilim olsaydı kjlfgjdfjjhdf
Cevap
9Cevap
Simdi burada kizarim diyen mannnn yaklar. Siz sabah kalkinca gul suyumu kokuyorsunuz? Vucudun kendi gerceklestirdigi bir olay asla kizmam. Kiyamam len ona
Bu, eşin tuvalete girip, iş görseydi ne yapardın gibi. Tabi olan bir şey. Ama hiç fırçalamıyorsa fırçala derdim.
Diyette misin canım? Bu kadar aç bırakma kendini ağzın kokmaya başlamış derim. Veya açmısın? Bir şeyler ye ağzın kokmaya başlamış derim 😉
Doğal şeyler ama ben bir çekmece şeker ve çikolata bulundururdum önceden
Doğalda olsa dikkat edilmesi gerek 😊
Bizlerde aynı durumda olabileceğimiz için. Anlayışla karşılarım. İsteyerek yaptığı bir şey değil sonuçta.
Bunlar doğal hayatın doğal halleri. Çok fazla sorun yapılacak durumlar değil.
Olabilir normal bişey sabah sabah yatar uyurum onun peşine mi düseyim
Açık açık söylerim, muhtemelen birdurum vardır buna sebebiyet veren çürük falan. diş fırçalamayan adam kaybolsun zate
Fircalasin bir zahmet
Kokabilir anlayışla karsilarim
Öperim yutarım o kokusunu
Abartılacak bişi değil doğal bir durum
yeni ağız almaya kadar gider bu muhabbet :)
Ağzın bok kokuyor derim.
Birsey yapmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar