Gratis'teki Life in marka besin desteklerini kullanmış olanlar var mı? Life in markası iyi mi?

Ben Gratis'in İngiltere'den ithal ettiği kozmetiklere vb. çok güvenmiyorum açıkçası. Muhtemelen İngiltere'nin 1 numaralı markası diye lanse edilen ürünler oranın Bim'inde satılan ürünlerdir. :D Yoksa nasıl bu kadar ucuz olabilir. Türkiye'de üretim yapan Arko'dan bile ucuz, ithal olup nasıl bu kadar ucuz olabilir? Neyse, Life in markalı besin destekleri var biliyorsunuz, bunlarla ilgili internette araştırma yaptım ama resmi sitelerine ulaşamadım. Hammadde kaynaklarını, laboratuvar testlerini ve sonuçlarını, üretim tesislerinin özelliklerini vb. bilmek istiyorum. Bunlara ulaşabilmiş olanlar varsa link verebilir mi? Sonuçta nereden geldiğini bilmediğim bir besin desteğini kullanmak istemem. Eğer bunlar hakkında bilgi bulamazsam Nature's Supreme marka almayı düşünüyorum. Bu markayı kullananlarınız var mı? En iyisi Solgar ama çok pahalı, önermeyin :D Özellikle Life in hakkında bilgisi olan varsa cevap verebilir mi?

Gratis'teki Life in marka besin desteklerini kullanmış olanlar var mı? Life in markası iyi mi?