Ben 42 kiloyum el parmaklarım kilolu arkadaşlariminkinden daha kalın resmen. Internette elle yapılabilecek birkaç hareket görmustum ama çok uğrasmadım zayıflar mı bilemem.
Dövme iyi durmuyo başkasına nası duruyo sallamamda bana göre yani sanki bir maymun kostümü giymişimde elleri elime yapışmış gibi internetten bak goril eli gibi çubuk kollark olan bir göril
asgdhghjgd ya kahkaha attım genetik mi acaba bu elinin yapısı? Birde senin için baktım egzersizler var inceltmeye yönelik işe yarayacak türden mi denemediğim için bilemem ama dene istersen birşey kaybetmezsin olmadı doktora git başka bir çözüm yolu bulamadım
Doktora gidip elimi inceltmek istiyorum dersem onca yıllık tıp bilgisiyle saldırabilir bana ama videolara bakarım üşenip yspmam ve tekrar sinir olurum saol skskskdkx
Yooo ben muhteşemim bir kerem ama bu muhteşemlimi yorumlara döktükçe birinin bu iyi değil diye beni ihbar etme olasılığı artıyo çok açık alandayız dmdldldlc
Çok teşekür ederim 16 17 duyumca 19 baya iltifat oldu milleti anlamıyorum birisi bana bağarıp çağırcak ben ona para verip meşhur edicem bu kafayı yaşamak gerek
En İyi Cevaplar