Bu dişe piercing takmak değil Smile piercing adı veriliyor. bende kullanıyorum üst dudakla üst damağın birleşimindeki ince doku delinerek yapılıyor. Bunun iticilik olup olmaması herkese göre değişir piercing seven insan vardır ama smile piercing sevmez ya da sever. Ben seviyorum ve severek de kullanıyorum
havalı demem onu baştan söyleyeyim ama bir önyargı olur. Takmasa temiz kız imajını korur kimse de onu yadırgamaz marjinalleşmenin kimseye faydası yok p*ç erkeklerin gözünde basit erkek olur başka hiçbir getirisi olmaz
Sana bir şey diyim mi uyuşturmadan arkadaşım intraketle deldi ve inan gram acı olmadı dilin çok acıdığını söylüyorlar bence ama smile düşünüyorsan heleki gidip bir tattoocuda yaptırırsan hiç korkmana gerek yok benimkini arkadaşım deldi ve ondan sonra bende 7 kişinin smileını delsim. Hiç korkma acımıyor uyuşturmasa bile acımıyor.
Hahahahah benim canim Fenaaa tatli ama yemin ederim hic acımadı sadece hissediosun birsey oldugunu ve hafif bir cimcikleme gibi dusun oyle yani kapanması bir kaç hafta buluo tam anlamıyla kapanması icin belli dahada kısadır bilmiyorum
En İyi Cevaplar