antibiyotik içerken diyet yapılır mı?
evet
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aç kalma çünkü antibiyotik vücuttan iyi ve kötü bakteriyi ayırt etmeksizin atan aptal bir ilaçtır.
valla idrar yolu enfeksiyonu olmuş mecburen kullanmam lazım hiç istemiyorum ama lökosit 69 çıktı
Kan değerini bilmem ama aynı iğrenç durumu bende şu anda yasiyorum. Bol bol su iç
idrar yanması olmuyor normalde ama neden böyle su içince yanıyor aksine :'(
Çünkü idrara çıkmaya yakın şişme gibi oluyor o yüzden yani enfeksiyon olan yerlere baskı oluyor.
ya antibiyorik olarak ne kullanıyorsunuz
iki tane aldım saatine riayet etmedim bıraktım. Yaniyoruz Allah'ım :)))) kendi kendine geçmesini bekliyorum. Klamoks kullandım bitti. Bana sürekli oluyor iki üç ayda bir. Aşırı hijyenik olmayacaksın
ya evet çok yıkanma üşütmeye yol açıyor sonra hoooppp enfeksiyon
bana cipro ivermişti doktor
Öylede var ama başka bir sürü sebebi var işte. Bakteri sonuçta
cipro kullandın mı hiç
Kullanmadım o daha çok solunum için veriliyor diye biliyorum geniş spektrum olabilir ama bana faydası olacağını sanmıyorum
bende idrar yollarında o iyi gelmişti kadınlara iyi geliyor sanıırm
Kiloya bağlı da olabilir. Ben 180 e 90 kiloyum :)
bende 100 e 164
O ne
Kilon mu
evet 100
maşallahın varmış seninde
tanıyormuyum seni acaba? Daha önce hiç sorularda falan karşılaştık mı?
yok.
peki, geçmiş olsun
tşkler sizede
Cevap
0Cevap
Yapilirr
nasıkl
Niye yapılmasın
vücut direncini bozabiliyor
Diyet sağlıklı beslenmek değil mi zaten daha iyi
evet az yiyorsun çünkü
Az yemeden ziyade ekmegi sekeri kestim ve kilo verdim
kaçö kilo
30 kg
maşallah bravo spor?
Spor pek yapmadim bir süre gittim biraktim. Ama ben bu kiloyu 3 yılda verdim o yüzden geri almıyorum
çok güzel yapmışsın ayda kaç kilo gitmişti ortalama
Ayda 5 kg verdigim de oldu hic vermedigim de. Zaten bir süre sonra kilo vermen çok yavasliyor hic kilo vermedigin aylar oluyor
şu an kaç kilosun
70 kiloyum. 102 kilodan düştüm 70 e
var ya ben şuanda 103 kiloyum :'(
Bitkisel çaylar ve kürler ile daha hızli destekleyebilirsin. Mesela yoğurda zencefil zerdecal tarcin kat birer silme çay kasigi. Çok güzel kilo verdiriyor
diyetisyene gitcem spoıra gitcem 1 senede halletcem inşallah ama işim zor ve uzun süreç
Sabırlı olursan üstesinden gelirsin. Bedenimden 4 / 6 beden küçük kıyafetler aldım bunların içine giricem dedim ve şu an hepsini giyiyorum
helal olsunnnn bravoooooo
Sende yap. Bakip bakip bunlarin içine girmeliyim diyorsun. Bir de zayifladikca kendini daha iyi hissediyorsun psikolojin bile duzelmeye başlıyor
hareket kısıtlılığı beni üzen şey ve sağlık sorunları başlamaya başlıadı :(
Kesinlikle bende de vardi carpinti falan yapardi
hızlı yürüyünce kalbim çok atıyor nefes nefese kalıyorum
Evet bende de olurdu. Şu an sigara ictigim halde baya iyi kosuyorum😂
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar