Sağlık Diş fırçaları hakkında bilmen gerekenler var! Doğru diş fırçası seçimi için nelere dikkat ediyorsun? (Sayfa 14) SignalTürkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1611 Diş fırçaları hakkında bilmen gerekenler var! Doğru diş fırçası seçimi için nelere dikkat ediyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 27 kişi beğendi
SevimliQis Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Dislerimi her gun fircalarim agiz saglini obemli 0 0 Yorumla
Melikeakasya1 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Orta sertlikte bir fırça tercih ediyorum 0 3 Yorumla sdktlmrt +1 yıl mısır yemegı ve de agrı oldugu zaman ıse sirke ile çalkalıyorum Yorumla Melikeakasya1 +1 yıl Sirke diş minesi için zararlı bence tuzlu su daha iyi Yorumla sdktlmrt +1 yıl dişin gerekli enerjı alamadıgı durumda şeker yükselmiş demek oluyor dıye işittim şekeri en iyi düşüren sirke diyerekten her daim değil yani Yorumla
Zikkimindibi00 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Fiyatina dikkat ediorm genwlde 0 3 Yorumla sonnisim +1 yıl Helal ayniyiz Yorumla Zikkimindibi00 +1 yıl @sonnisim 😂😂 Yorumla sonnisim +1 yıl coğusu sallıyor gercekleri kimse koly kolay söylemez Yorumla
jiletgibi Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Sağlık açısından uygun olanı tercih etmek gerekir. 0 0 Yorumla
Aeroliteee Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Diş hekimimin önerdiği üzüre yumuşak kullanıyorum 0 0 Yorumla
Aşkımdanyanıyorum Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Ben Signal in fırçası ve diş macununu kullanıyorum 0 0 Yorumla
Zengin_damat_adayı Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Marka boyut ve fiyat bunlar benim için çok önemli. 0 0 Yorumla
atakan_2050 Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Sağlık konusunda 705 cevap paylaştı. hepsi aynıen güzeli misvak 0 0 Yorumla
Garipyasam Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Kendi adıma uzman oldum diyebilirim dis konusunda 0 0 Yorumla
AvukatAdayAdayı Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Hala bilmeyen kaldı mı? Sağlıklı gülüşlerr 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
456Cevap
Yumuşak fırça harici kullanamam
Dislerimi her gun fircalarim agiz saglini obemli
Sigarada koku yaoio igrenc
Yeni bir diş macunu keşfettim çok etkili 😊
Doktora danışmak önce önerirse
Orta sertlikte bir fırça tercih ediyorum
mısır yemegı ve de agrı oldugu zaman ıse sirke ile çalkalıyorum
Sirke diş minesi için zararlı bence tuzlu su daha iyi
dişin gerekli enerjı alamadıgı durumda şeker yükselmiş demek oluyor dıye işittim şekeri en iyi düşüren sirke diyerekten her daim değil yani
Fiyatina dikkat ediorm genwlde
Helal ayniyiz
@sonnisim 😂😂
coğusu sallıyor gercekleri kimse koly kolay söylemez
Diş Fırçanın yumuşaklığına
Hiç bir şeye dikkat etmiyorum
Dis hekimi doğru secim olcaktir
Arka dipçiğinde rengi mavi olanı kullanıyorum
Dişler önemli düzenli fırçalıyorum
doğru bildiğimiz de yanlış mış
Orta sert iyi oluyor dişlere zarar da vermiyor
diş hekimi olsa iyi olur :P
güzel paylasm elinize sağlık.
En fazla 2 ay kullanirim. sonra degistiririm
Sağlık açısından uygun olanı tercih etmek gerekir.
Diş hekimine danışıyorum?
Yumuşak olanları kullanıyorum
Bende danışırım genelde diş hekimine
uzun zamandir signal white now
Manuel , ortodontik idealidir bence
dişçime danışıyorum uygun olanı söylüyor
en iyisi düzenli olsun ne olursaolsun
Diş hekimimin önerdiği üzüre yumuşak kullanıyorum
şarjlı diş aletleri kullanıyorum
Yumuşak ve kapsamlı olmasi
Yumuşak ve esnek olmasi önemli
Diş fırçasının yumuşak olması önemli
3 ayda bir dış fircami değiştiririm.
Teşekürler çok iyi düşünceler
Diş hekimlerine danışman en doğrusu
Teşekkürler. Dikkat ediyoruz genelde
Signal cok guzel tavsiye ederim
Sağ ol çok güzel bilgiler paylasmisjkz
Faydalı olmuş dişler önemli tabi
Hergün fircalim durmadannnnn
Sertliğine esnekliğine bakıyorum
Ben Signal in fırçası ve diş macununu kullanıyorum
Marka boyut ve fiyat bunlar benim için çok önemli.
Hassas dia kadar kotubisi yok sanrim
Güzel ve faydalı bilgiler
hepsi aynı
en güzeli misvak
Kendi adıma uzman oldum diyebilirim dis konusunda
Duz dis fircasi benim kullandigim
Hala bilmeyen kaldı mı? Sağlıklı gülüşlerr