Sağlık Diş fırçaları hakkında bilmen gerekenler var! Doğru diş fırçası seçimi için nelere dikkat ediyorsun? (Sayfa 10) SignalTürkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1611 Diş fırçaları hakkında bilmen gerekenler var! Doğru diş fırçası seçimi için nelere dikkat ediyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 27 kişi beğendi
Mendilmdekırmızmvar Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Extra yumuşak kıl tipi fırça kullanıyorum 0 0 Yorumla
Esrakny Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Sağlık konusunda 744 cevap paylaştı. Yumuşak olanları tercih ediyorum 0 0 Yorumla
headhunter00 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Yüksek voltajlı diş fırcası daha saglıklı bnce 0 0 Yorumla
Nocturnal_Animal Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Doktorlar genelde yumuşak uçlu fırçaları öneriyor 0 0 Yorumla
_SecretLife_ Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Sağlık konusunda 708 cevap paylaştı. Kafama göre alıyorum yumuşak olması tercihım 0 0 Yorumla
SindRellanız Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Sağlık konusunda 383 cevap paylaştı. Yumuşak uçlu ve çocuk diş fırçası kullanıyorum ben 0 0 Yorumla
Kankamatik Takip Et Xper 6 Yaş: 109 +1 yıl Signal sen adamsın Dişlerim beyazlıyor gerçekten 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Sağlık konusunda 2,9b cevap paylaştı. Pek umrumda değil fırça hepsinde fırça 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Signal güzel kullanıyorum yeterli bence 0 0 Yorumla
Rüzgâr8888 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Sağlık konusunda 719 cevap paylaştı. 2 ayda bir degistiriyorum gayet memnunum 0 0 Yorumla
xfatoo_541 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Her 2'side daha önemli benim için. 0 1 Yorumla Ömerkıral +1 yıl Dişlerin beyaz mı sarı mı Yorumla
Pppera Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Yumuşak diş fırçası kullanıyorum. 0 8 Yorumla Ömerkıral +1 yıl Sebep nedir Yorumla Pppera +1 yıl @Ömerkıral sert olan zarar veriyor çünkü bende sert fircalarim. Yorumla Ömerkıral +1 yıl Anladım peki çocuğun varsa çocuklarına dişlerini fırçalama konusunda uyarıyor musun Yorumla 5 yorumu gör Pppera +1 yıl @Ömerkıral yok olsa başında durup fircalattiririm. Çocuklukta tüm egitmler verilmeli. Yorumla Ömerkıral +1 yıl Anladım neden evlenmedin Yorumla Pppera +1 yıl @Ömerkıral Seni bekledim Allahım ya 😁 Yorumla Ömerkıral +1 yıl Yaz bakalım o zaman özelden Yorumla Pppera +1 yıl @Ömerkıral oldu başka? Yorumla
KabusGeriDöndü Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Bazı dis fircalari var ki mahvediyor disleri 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. işlevini yerine getirsin yeter 0 0 Yorumla
Univerliseli Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hepsini uyguluyormuşum zaten 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
456Cevap
ya signal misvak çıkart lütfen :(
Dislerimin arasini fircalamaya dikkat ediyom
Yumuşak ve kaliteli olmasına
Extra yumuşak kıl tipi fırça kullanıyorum
Ultra soft kıllı fırçalar
Ucuz olmasına dikkat ederim
Yumuşak uçlu olabilir, nevet.
Yumuşak olanları tercih ediyorum
Yüksek voltajlı diş fırcası daha saglıklı bnce
Doktorlar genelde yumuşak uçlu fırçaları öneriyor
Kafama göre alıyorum yumuşak olması tercihım
Yumuşak uçlu olmasına önem veririm.
Yumuşak uçlu sık kıllı olması
Yumuşak uçlu ve çocuk diş fırçası kullanıyorum ben
Yumuşak fırça kullanıyorum
Signal sen adamsın
Dişlerim beyazlıyor gerçekten
Markaya dikkat ediyorum elbette.
Diş hekimime danışıyorum ben
Dişlerim çok hassa benim.
orta sertlikte ve araştırma yaparak.
Sert fırça tercih ediyorum genelde
bundan sonra daha dikkatli olucam
Diş fırçam yıllardır aynı. Maşallahı var
Waoow mükemmel bir yazı olmuş
Orta sert fırça ve kaliteli alıyorum.
Yumuşak diş fırçası kullanıyorum.
Ben genelde dis hekimime danışıyorum
Pek umrumda değil fırça hepsinde fırça
Ben de genellikle diş hekimime danışıyorum.
Diş hekimine danışıyorum çoğu sıra
Signal güzel kullanıyorum yeterli bence
Kaliteli olmasına önem veriyorum
Yumusaklik sertlik dikkat ederimm
Teşekkürler bilgiler için
1 nohut tanesi kadar macun kullanmalıyız
2 ayda bir degistiriyorum gayet memnunum
Hangisinde indirim varsa ondan alıyorum
Diş konusunda uzman sayılırım arastirmaktan
Her markayı deniyorum ben
Diş hekimine danışıyorum genellikle.
Diş hekimleri en doğru tercih
Her 2'side daha önemli benim için.
Dişlerin beyaz mı sarı mı
Orta diş fırçası tercih ediyorum.
Yumuşak ve orta büyüklükte
Yumuşak olmasına dikkat ediyorum
Hiçbiri beyazlatmaya yetmiyor dislerimi
Yumuşak diş fırçası kullanıyorum.
Sebep nedir
@Ömerkıral sert olan zarar veriyor çünkü bende sert fircalarim.
Anladım peki çocuğun varsa çocuklarına dişlerini fırçalama konusunda uyarıyor musun
@Ömerkıral yok olsa başında durup fircalattiririm. Çocuklukta tüm egitmler verilmeli.
Anladım neden evlenmedin
@Ömerkıral Seni bekledim Allahım ya 😁
Yaz bakalım o zaman özelden
@Ömerkıral oldu başka?
Her gün fırçalarım, mavi renklidir hep
Sık sık fırça değiştirilmeli.
Bazı dis fircalari var ki mahvediyor disleri
Diş Macunu Markası Önemli.
en iyisi şarjlı diş fırçaları
yeni firca almakda onemli
işlevini yerine getirsin yeter
dişler önemli gerçekten bakımını yapmalıyız