• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Sağlık

Bipolar olup da tamamen iyileşen var mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
arkadaşlar bir arkadaşımın sevgilisi bipolar acaba bu hastalığa yakalanıpta tamamen kurtulan varnı varsa nasıl başardınız
Bipolar olup da tamamen iyileşen var mı?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Hasta Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Seydunay
    Seydunay Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Tamamen Düzeltir doğru tedavı ve azımle bıraz zaman alacak Uç yıl kadar Doğal kaynak suyu içsin içinde var ama hazır sularda pek yok Çeşme suyu içsin yataktan çıkmazlar pek Çıkarın yataktan gözleri sürekli kapalı yatıyor gorunsede uyumak yok dışarı Çıkarın gezsınler ama ılacı cok onemlı abilify 5 MG Dorde bölüp ıcın cok küçük hap ama fazla gelebılır başta mıde bulantısı yapabılır yatmadan önce gece kullansın gündüz kullanılırsa tıtreme yapar uyku düzene gırer altı ay kullansın Kışı sonra düzelecekler uykusu ve hastalanmadan önce hangı ortamda ısı o ortamlarda devam etsın aılenın yanında olmak cok onemlı kalabalık Olmalı yalnız kalmamalı bıraktırır bulun onun yerıne mesela kıtap okumak balık tutmak bı kursa gıtmek Kışı ne yapmak ıstıyosun gecmıste yapamadıklarınıntamamlarsa daha ıyı hıssedecektır ve keskinlikle stresten uzak durmalı ılac doktora gıdılıp yazdırırsın baska olacak verırı se doktor ya da eczane ıcmeyın ben bu hastalığınsadece abılıfy ılacla atlatabılırdım başka îlaç almayın Devamında dedıklerımınyapın şut yoğurtta sakınlestırıyonbunu da sureklı tüketsın

3
    4 Yorumla
    • aydınsarı
      aydınsarı
      +1 yıl

Merhaba Seydunay, kızım da bipolar hastası ve 1.5 yıldır... abilify 10 mg. ve efexor 75 mg. kullanıyor. Siz rahatsızlığınızı tamamen yendiniz mi, herhangi bir işte çalışıyor muzunuz, bipolar; sizde yeti kaybına neden oldu mu, ilaç tedavisi ile birlikte psikoterapi aldınız mı acaba? Yanıtlarsanız sevinirim. (Kızımda dalgınlık ve unutkanlık devam ediyor.)

Yorumla
    • Conimoni07
      Conimoni07
      +1 yıl

@aydınsarı Ben de bipolar bozukluk hastasıyım. yaklaşık 7 yıl oldu. Erken teşhis hastalıkta çok önemli. Kesinlikle şu ilaçla iyileşir diye bir durum yok. Ciddi çöküntüler yaratabiliyor insanda. Ancak ilaçlarla kontrol altında tutuluyor. Öncelikle sabit bir doktorunuz olmalı. Sürekli doktor değiştirmek kafanızda soru işaretleri bırakabilir. Ben ilk zamanlarda çok uğraştım belki şu doktor iyi gelir bu doktor iyi gelir ciddi paralar harcadım. Dünyanın neresine giderseniz gidin benzer tedavi uygulanacaktır. İlaç tedavisiyle birlikte psikoterapi de alınabilir. Kişinin kendini huzurlu hissedeceği şeyler yapmasına olanak sağlamalısınız. Öncelikle hastanın hastalığı kabullenmesi gerekiyor ve hastalık konusunda bilgilenmesi gerekiyor. Bilişsel terapiyi araştırın. İlaçların yanında dediğim gibi psikoterapiyi de unutmayın. Siz de aile terapisi alarak ona nasıl davranmanız gerektiği konusunda bilgi alabilirsiniz.

Yorumla
    • Conimoni07
      Conimoni07
      +1 yıl

Belli bir düzene oturtulsa da genellikle ömür boyunca ilaç kullanımı gerekebilir. Düzenli olarak doktor kontrolü ilaç düzeni psikoterapi ve hastalığı tanıma kabullenme ve bilinçlenme ortaya çıkaracağı çöküntüleri en aza indirgeyecektir. Ha bir de Hocaya gitme falan olur bazı kişilerde çevremde çok karşılaştım teşhis bipolar ise kesinlikle beyindeki lityum eksikliği ve sinyal bozukluklarından kaynaklı iki uçlu bozukluk durumudur ve tedavisi tıptadır. Rabbim acil şifalar versin diyorum bir sorunuz olursa elimden geldiğince yardımcı olurum..

Yorumla
    • 3544466
      3544466
      +1 yıl

@Conimoni07 size danışmak istediğim bir konu vardı bu hastalıkla ilgili fakat mesaj atamıyorum hesabı yeni açtığım için. açıkçası yorumlar da söylemek istemiyorum. teşekkürler

Yorumla

En İyi Cevaplar

• ulzhan
    ulzhan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40 , eic 75%
    +1 yıl

Ben ilk atağımı 11 sene önce geçirdim. 9 senedir de tedavi oluyorum. Yatışım olmadı ama elektroşok aldım. Halen ilaç kullanıyorum - herkese uyan ilaç tedavisi farklı-Şimdi ciddi ataklar yaşamıyorum çoğunlukla da stabilim. Ama mesela 10 saat uyumazsam hafif kötü oluyorum yani tam olarak hiç hasta olmayan biri kadar da düzelmiş değilim. Ama tedavinin başından beri çok yol kat ettiğim için zamanla daha da iyileşeceğimi umuyorum. Şu anda eğitimime devam ediyorum.

1
    0 Yorumla
  • Gerçek_sifa
    Gerçek_sifa Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

Tamamen kultuldum bu hastalıktan kurtuldum. Çok kolaymıs kurtilulmak. Bende daha önce bu hastalık tan kurtulamam ömür boyu sadece hastalığı azaltırım diyordum fakat şimdi çok kolay bir şekilde kurtuldum 15 yıldır bu hastalık tan muzdarip biri olarak İbrahim Gökçek in sarı kantaron seti ile ne doktor ne terapi ne iğne hepsi hikaye imiş benim için. Bu nu kullanın tavsiye ederim. Bunu samimiyetle söylüyorum dünyaya yeniden geliyorsunuz boşuna yıllarca uğraşmayı. Kullanıp ta uyileşen olursa sadece bana bir Allah razı olsun yeter.

2
    0 Yorumla
  • ethan_hunt
    ethan_hunt Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39
    +1 yıl

çok yakın bir arkadaşım çok ağır geçirdi bu dönemi ...psikiyatri kliniği tedavisi sonrası duzelme yaşadı büyük oranda ancak kullandığı ilaçlardan dolayı ruh gibi diyebiliriz...umarım en yakın zamanda iyileşir.

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bu kişide hastanede yattı şuanda iyi ama oda ruh gibi çok donuk derin bakıyor yüzüne bakınca hasta olduğu anlaşılyor yani

Yorumla
    • ethan_hunt
      ethan_hunt
      +1 yıl

18 aydır arkadaşım ruh gibi...ilaçları düzenli kullanması çok önemli bıraktıgı an normal gibi duruyor ancak bsonraki etkisi çok daha şiddetli malesef bu hastalıkta boyle umarım saglıgına kavusur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bu kişi 9 yıldır bipolar başta çok ağır değildi hastalığı ama şimdi senede 5 6 kez atak geçiriyor kendini önemli biri gibi görüyor

Yorumla
    • Çağrıbey01
      Çağrıbey01
      +1 yıl

ve beklenen yorum geldi.. sırf soran bu arkadaşlara faydam olsun diye , az önce üye oldum siteye..7 yıl önce bipolar teşhisi kondu bana arkadaşlar.. gerçekten çok ağır zamanlar atlattım. iki defa da yatış yaptım.. fakat insan kalbindeki ve ruhundaki boşluktan ruhi hastalıklara düşüyor bence.. bende olduğu gibi genetik faktörlerin de etkisi var tabii.. ama ne kadar düzeltebilirsen o kadar faydana.. sevgi herşeyin ilacı olduğu gibi, bunun da en büyük panzehiri.. illa sevgilinden alamıyorsan,, ağaçları kedileri sebepsizce sev.. ve tasavvuf benim yaralarıma merhem oldu.. elhamdülillah uzun yıllardır atak yaşamadım.. normal seyirdeyim,, hastalığın ilk yılı alevli dönemde üniversitem bitti mesela,, ve şu an çok güzel bir işte çalışmaya devam ediyorum.. ve tamamıyla yenen , ilaç kullanmayı bırakan çok huzurda olan arkadaşım da var, bipolar olup.. herkes bir nebze hastadır, af buyurun bir nebze de delidir bence :).. ve hafif deli olmak güzeldir

Yorumla
    • 3544466
      3544466
      +1 yıl

@Çağrıbey01 öncelikle merhaba. bir yakınıma bipolar teşhisi kondu. oldukça araştırma yaptım ve yorumunuzu okuyuca çık iyi hissettim. sormak istediğim birçok soru var aslında hesabınıza mesaj atamadım ne yazık ki.. bu teşhis hakkında sorularıma yant vermenizden çok memnun olurum bu hastalığın büyük bir oranını yendiğiniz için. yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkür ederim

Yorumla
    • medinegul
      medinegul
      +1 yıl

@Çağrıbey01 b ben de bipolar hastasiyim size sorularim var yardimci olursaniz sevinirim

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

0

Cevap

5

Cevap

• awdwq123123
    awdwq123123 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

Sırf buna cevap vermek için hesap açtım. Bir zamanlar bipolar bozukluga sahiptim veya majör depresyon ikisinin arasında bişeydim yani. 23 yaşıma girdiğimden beridir o eski sıkıntılar gitti duygu değişimi falan yaklaşık 2 senedir bi bozukluk görülmüyor düzeldim gibi yani geçiyor biraz sabretmesi lazım ve sosyalleşmesi lazım asosyal ve yalnız kalırsa hayat ona cehennem gibi geçer. Umarım en kısa sürede iyleşir onu yaşamayan bilmez çok can yakıcı bir lanet hastalıktır. Ama geçiyor yani biraz sabretmesi ve vurdum duymaz olması lazım rahat olması lazım

1
    1 Yorumla
    • Afrayarensly
      Afrayarensly
      +1 yıl

Nasıl yendiniz acaba nelere dikkat ettiniz

Yorumla
  • materazi_75
    materazi_75 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Bipolar Bozukluk
    Anksiyete
    Depresyon
    Obsesif Kompulsit Bozukluk
    Şikayetleriniz İçin mesaj Atmanız Yeterli Tedavi %100 Sonuç Tek Seans Muayene Ücreti 500 TL.
    Artık İlaçlara İhtiyacınız Kalmayacak.
    Uzun Uğraş Araştırmalar Sonucunda Tedavisini Buldum. Sağlık Kurulu İyileşti Raporum Vardır. Bilinir Ki Bipolar İyileşmeyen Bir Hastalıktır.
    Cep : 0551 956 88 93

0
    2 Yorumla
    • materazi_75
      materazi_75
      +1 yıl

Not : doktor değilim fakat doktordan daha çok bilgi ve tecrübeye sahip oldum aramaktan çekinmeyin arayın muayene ücretsizdir tedavi ücretlidir.

Yorumla
    • Cemikeyuce1
      Cemikeyuce1
      9 ay

Merhaba size ulaşabilir miyim 05497312539

Yorumla
  • Etkisiz-Elaman
    Etkisiz-Elaman Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Çoğu psikolojik rahatsızlık için olduğu gibi buna da tedavi edilebilir diyorlar ama fazla inanmayın bu çok zor ve ne olursa olsun iz bıracak bir şey.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hiç bu hastalıkla mücadele eden tanıdığın var mı evlenmeyi düşünüyor

Yorumla
  • dr4ever
    dr4ever Takip Et
    Xper 4 Yaş: 43
    +1 yıl

tamamen kesinlikle düzelmez, ancak bipolar bozuklukta 2 uç vardır ismide ordan gelir zaten, manik form, depresif form, kişinin o anki durumuna göre durumunu giderecek ilaçlar veririz, ancak tamamen düzelme genelde görülmez...

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bu kişi bipolar 1 hastası

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bi dr olarak bu kişinin evlenmesi uyun olurmu sizce bipolar 1 ve psikozda eşlik ediyor

Yorumla
    • Edanur12345
      Edanur12345
      +1 yıl

Siz psikiyatri doktorumusunuz

Yorumla
    • Edanur12345
      Edanur12345
      +1 yıl

Dr4ever siz psikiyatri doktorumusunuz

Yorumla
  • Çağrıbey01
    Çağrıbey01 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    +1 yıl

4 yil once tamamen atlattım şükür. Msg dan detayli yazarim

1
    1 Yorumla
    • Afrayarensly
      Afrayarensly
      +1 yıl

Nasıl atlattınız

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Bipolar olup da tamamen iyileşen var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bipolar hastalıgını tamamen yenenler var mı? 7 cevap verildi
Bipolar hastalığımı yenmiş olabilir miyim? 6 cevap verildi
Bipolar sıkıntısı olan var mı kurtulabildimi? 3 cevap verildi
Bipolar bozukluğu olan var mı ? 4 cevap verildi
Bipolar teshisi konulmus olan var mi? 6 cevap verildi
Bipolar bozukluk yaşayan var mı? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • El örgüsü eldivenler kullanır mısınız?
  • Japonya'da kadınlara özel üniversite açıldı. Türkiye'de de olmasını ister miydiniz?
  • Yenilen taraf aşık mı olur?
  • Sitede hangi üyeye kalpli kurabiye yaparsın?
  • Böyle bir düğün davetiyesi görseniz ne düşünürsünüz, herald gibi grup mu sanırsınız?
  • Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü: Vincenzo İtaliano! Sizce İtalyan teknik direktör Beşiktaş'ta başarılı olabilir mi?
  • Gune anlamli ve agilli bir soz birakarak mi baslayalim?
  • Eşinize/Sevgilinize sık sık hediye alır mısınız?
  • Uzun boy kadınlara yakışıyor mu?
  • Sence insanlar en çok sağlığını mı ihmal ediyor, psikolojisini mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨