Makat bölgemde perineye doğru yaralar kabarcıklar vardı doktora gittim mantar olabilir dedi krem verdi 3 4 gündür azaldığını hissediyorum fakat vajinamın üst dudak kısımlarında su toplamış gibi kabarcıklar oluşmaya başladı son 2 gündür bu da mı mantar dan yoksa başka bir şey mi kaşınıyor aynı zamanda kabarcıklar
Cevabın nedir?
+1 yılSimdi doktorlar olabilir diye muayne ettiginde yorum yapmazlar. Bu sekilde bir yorum yapiyor ise bunu oncelikle degistirmelisin.
Genital Herpes ( halk dilinde ucuk virüsü denilebilir) belirtileri saydiklarin.
Genital bölgede ağrılı kabarcıklar ve ülserlerdir. Bu kabarcıklar kaşıntılı, içinde su toplamış izlenimi veren minik ağrılı lezyonlardır. Bazı kadınlarda ise sadece yüzeyel yaralar, çatlaklar ve kaşıntı olabilir. Cinsel ilişki veya idrar yaparken ciddi yanma şikayetlerin var mi?
Bazı hastalarda çok yaygın infeksiyon, pnömoni, hepatit, menejit veya ensafalit gibi çok ciddi hastalıklar ortaya çıkabilecegini bilerek ihmal etmemen gerekir.14 Yorumla
Soran+1 yılHayır idrar yaparken yanmam olmuyor ilişki sırasında ağrı ya da acı da hissetmiyorum zaten bu kabarcıklar dan sonra makat ve perinedeki yara şikayetlerim vardı ama partnerimde böyle bir şey yok eğer cinsel ilişki hastalığı olsa benim ona kafam takıldı yani başka bir şeyi olamaz mı
- +1 yıl
Cinsel yolla bulasan hastaliklardan olabilir bu bir ihtimal ancak partnerin tekse bu durum icin su anda bir tedbir alamazsin.
Son zamanlarda birden fazla kisi ile iliski yasadiysan, bu durumunu cozumleyene kadar kendini durdurmali ya da bunu yapamayacaksan kesin cozum olmamakla birlikte mutlaka kondom kullanmalisin
Soran+1 yılHayır tek kişi ile cinsel bir hayatım var ve onda bu tür rahatsızlıklar yok
- +1 yıl
Umarim onunda tek kisiyledir iliskisi.
Kontrol ettirmen gerekir acil kendini
+1 yılÖnemli bir konu açıklayayım hemen öncelikle merak ettiğin sormak istediğini yorumuma yaz cevaplıyim ben.
Yakın bir Zaman da ilişkiye girdin mi hiç vajinadan bu su toplama olmadan önce ve eger girdiysen korundunuzmu yani kondom kullandınızmı eğer kullanmadıysanız erkekteki bir hastalık bulaşmış olabilir AIDS e dikkat edin ve diger cinsel yolla bulaşan hastalıklara. Bir diger durum da şudur vajinanız mikrop kapmış olabilir tanzimim yaparken kıl köklerinden son durum da şudur doktorunuza tekrardan başvuru yapın ve kan testinize baktırın ayrıca iyi bir doktora görünün tabiki teşekkür eder iyi akşamlar dilerim :)05 Yorumla- +1 yıl
Bu arada doktorun olabilir demesi çok yanlış hanımefendi
Soran+1 yıl6 gün önce kan tahlili verdim önceden vajinal iltihap tedavisi gördüm kontrole gittim 6 gün önce ve kan değerlerimde her şey normaldi idrar kültürümde normaldi
Soran+1 yılYaraları iyileştirmeden başka tedavi uygulamayayım dedi önce onlara yönelik bir ilaç verdi ama benim kafama bu vajinal kabarcıklar takıldı partnerimde yok böyle bir şey olmadı da cinsel hastalık olma ihtimalini düşünemiyorum pek
Soran+1 yılBir de fitil kullanıyordum 3 günlük her akşam yatarken yapıyordum ardından 6 günlük bir kutu daha kullanmam gerekliydi ama ben o 3 günlük fiilin sonuncusunu yaptığımda iç çamaşırı da hafif pembemsi kanama gördüm bu normal mi fitil kanama yapar mı
- +1 yıl
Partneriniz önceden hastalık kapmış olabilirmi oda bir görünsün doktora bence ama dikkat edin AIDS kolayca belli olmuyor hemen saklı virüs gibi düşünün ve tedavisi % 0 yok ne burda ne dış ülkelerde bulunamadı halen dikkatli olun lütfen hanfendi
Gizli Üye(25-29)+1 yılEger dogru ilacsa birakma ilacini mantar bitti sansada aslinda bitmez ilaci bisure daha kullan mantar bittikten sonra, temizligine dikkat et mantarlar nemli ortamda cogalir hep kuru tut kendini, bizamn sonra gecer, eger iliskiye giriyosan o kisiyede bulasir dikat et
00 Yorumla
Benimde ona benzer bişey kıllarımı jiletle alıyorum jilet değişikliği yapınca makat tarafındaki kıllarım batıyıor erkek sakalı gibi ve dudak kısımlarında sivilce gibi seyler çıkıyor mantarmı buda acaba
06 Yorumla
Soran+1 yılSu toplamış gibi mi oluyo o kabarcıklar
Soran+1 yılO jiletle alakalı bence
Soran+1 yılBu öyle değil su toplamış gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
+1 yılBol bol yıkan ve temiz tut. Terlememesine özen göster, bir tür iltihap, virüs tarzı bişey. Kremleri düzenli olarak kullanmakla birlikte sık sık yıka 👍🏼
04 Yorumla
Soran+1 yılYa kremler ona etki etmiyor sürüyorum ama
- +1 yıl
Dediğim gibi öyleyse, yıka ve terlememesine özen göster, tüylerini alırken de temiz bişeyle al, kullanılmış şeyleri tekrar kullanma
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim. Geçmiş olsun 👍🏼
La bu doktorlar test falan yapmıyor mu size bunlar neyin kafasını yaşıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılÖnce gözleme ilaç veriyolar
Hemen tantiriyot al ve bunun la kendini yıka sür yani mikrobu alır iglestirir
00 Yorumla
+1 yılilacın yan etkisi olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum
- +1 yıl