Bozuyosa o zaman ben hiç oruc tutmamalıyım .
Vajinadan sıvı akması orucu bozar mı ?
Bozuyosa o zaman ben hiç oruc tutmamalıyım .
Olma sıklığına göre değişir.. Mesela buradaki cinsellik kategorisine girdiğinde akıyorsa, oruç boyunca girme derim. Şuana kadar bozulmamıştır ama mekruh olur
Kendiliğinden değil mi bu sıvı?
Ewet. Otururken bir ıslaklık hissediyorum bakıyorum sıvı akmıs.
Şeffaf bir akıntı sanırım.Ondan bir sorun olmaz.
Orucun bozulmasının temel şartları, vücuda besleyici gıdanın alınması ve cinsel ilişkiye girmektir. Bu hallerin mevcut olmaması sebebiyle oruç bozulmuyor.
Cevap
12Cevap
Gün boyunca sürekli mi akıyor? Her gün mü akıyor bugüne mi özel? Ciddi bir hastalık da olabilir şayet zevk almadan oluyorsa onun için soruyorum.
Kendiliginden oluyo + sürekli degil de sık oluyo
Cinsel iliskim hic olmadı . Meselaşu anaktıysa aksama kadar akmaz. Günde bir kac kez
Ablamda da vardı nette falan maydanoz suyu iyi gelirmis falan yazıyodu. Maydanoz suyunu bir süre icti ve artık akıntı yokmus .
Olur giderim bir gün .
İhmal etme çünkü evlendiğinde en önem verdiğin şeylerden birisi cinsel sağlığın olacak. Eğer bugün önlem alınsa çözülecek bir sorunsa yarın çok geç olursa çok dövünürsün Allah korusun çocuğun vs olmayabilir vs gibi sorunlar yaşamaktansa henüz erkenken doktora görünmekte fayda var.
Haklısın . Yorumun için teşekkür.
Ama dedigim gibi ablamda da aynı durum wardı ewlendi hic bir sorun olmadı veşu an3 aylık hamile.
Saol. Koyu renk olmadıgı için normal diyolar.
Hayır akıntı oluyor yumurlama döneminde gelir gayret sağlıkli bir durum
bu tarz akıntılar enfeksyon belirtisi de olabilir, oruçrtan ziyade jinekologuna görünmeni tavsiye ederim.
Enfeksiyon mu .s İnş. yoktur öyle bişey
En kısa zamanda giderim ..
imkanın varsa duş alıp devam etmeni tavsiye ederim. ama iman işi vicdan işidir. vicdanın rahatsa sıkıntı yok.
erkekte şehvetle birlikte meni gelmediği sürece abdest ve oruç bozulmaz. sen de burdan kendine payını çıkar :))
Ben eksi vermedim
ya kadınlar ne kadar sorunlu cinsel bölgelerinden iyiki erkek dogmuşum ..))
sivi nedir regl mi oldun yoksa islandinmi tahrikmi oldun hangisi? kebdi kendine olmussa oruc bozulmaz abdest bozulur
Regl değil beyaz renkli sıvı . Kendiliginden akıyo yani
olabilir oruc bozulmaz abdest bozulur hepsi bu mast yapmadigin surece tabi
canım zevk suyu aksa bile bozmaz , oruç bozmak için dışarıdan içeriye girmesi lazım :)) tabi boşlama sıbıvı bozar
bozmaz oruç tutmaya devam
istemeden oluyorsa bişi olmaz canoo
Eyw canoo :)
bence mast. olmadığı sürece sıkıntı olmaz.
bozmaz
ama durduk yere akıyorsa...
Vajinal enfeksiyon olabilir... ne renk...?
Beyaz renk
şeffaf ise sorun yok... zaten doğal olarak normalde sağlik açisindan boyle bir sivinin akmasi gerek...
Normal mi yani
dediğim gibi açik ve şeffaf renkte bir akinti ise normal.. ama koyu renkli ise vajinal enfeksiyon yani halk dilinde mantar rahasizliğin var demektir
Koyu değil benimki.
himm koyu değilse sorun yok aslinda çokmu sulaniyo yani..
Yok bee az.
korkmana gerek yok yaş kaç senin...
Yaş 19
zamanla ogrenirsin daha da emin olmayi istiyosan bir doktor muyanesine gidebilirsin...
bozmaz korkma
bozmaz istem dışı olduğu için
bozmaz hayır :)
sanırım bozmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar